Zaten Işık'ın verdiği 8 lvl fare adam görevi, Hol Bölgesi'ndeki "Gizitli Ajan" görevlerine kadar uzanan bir görev zinciri. Yani bu zinciri %100 yapmış olmamız gerekecek.BatuIV yazdı: ↑10 Şub 2018 20:34Katılıyorum fakat gelecek eklenti "Fare Adamlar" ile ilgili olacağı için Komutanın 20-25 arası verdiği fare adam görevlerinin yapılmış olması istenebilir ki gayet mantıklı veya Işık'tan alınan 8 level fare adam görevi. Oyun Arzuhalci'nin verdiği görevler doğrultusunda ilerlese de yukarıda yazdığım görevlerde zincire dahil edilebilir. Kanımca Arzuhalci'nin görevleri eskisi kadar sık olmayacak, en azından Karaköy güncellemesinde. Farklı senaryolar üretilebilir tabi ama sadece Arzuhalci'nin görevlerini zincir olarak görüp yapıp bırakmak eksik kalır gibi geliyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Şub 2018 17:13 Oyundaki bütün görevler zincir görevi değil. Hatta zincir görevleri diğer görevlerle oranlandığında eşite yakındır, yani yarı yarıyadır. Karaköy'de görev yapabilmek için tabi ki belli bir zincirin sonuna ulaşmış olmamız gerekecek. O yüzden tüm görevler değil fakat ana zincir görevlerini yapmış olmaları gerekecektir. (Özellikle Arzuhalci görevlerinin tamamı)![]()
ℹ️GÖREVSİZ 49. SEVİYE OLANLAR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: ℹ️GÖREVSİZ 49. SEVİYE OLANLAR
- ilkay64
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ÖNCÜLER
Bence Karaköy Geldinde herkes orada rahatlıkla bos kesemicek ve herkes birbiriyle tartışma çıkaracak aynı meteor bölgesi gibi olsa daha mantıklı olur aynı çt junon kenan gibi etkenler olsa çok daha iyi olur karaköy içinde grup bölgesi kurucaz bos seviyeleri 59 lwl mi kesemiyorsak 49 itemlerimizle 2 grup girebilcek o bölgeye tabelaya tıklayıp somut örnek . tıklıyosun bölgeye giriceğin yere 1 ci grubun 6 kişi ful 2 ci grubunu belirle diye bi seçenek çıkıyor ve o seçenek te ise 2 ci grubun başkanını seçiyosun ve direk giriyosun bana göre ve eminim ki bu mesajı okuuyan herkese göre en mantıklısı böle olmalı karaköy geldinde 49 lwl olup kendini fullleyen veya fullemeyen olsa dahi bos tam yolun ortasında durursa o kolay kesilmicek ve hiç kimse kolay kolay bosu kesemicek devamlı kaçırcaklar bişeyler yapcaklar kesilmicek herkes kendi grubunu toparlıcak bizim gibi profesyonel oyunda tanınan oyuncular için çevresi olanlar için sorun yok ama çevresi olmayanlarıda düşünmemiz bence çok doğru olur .
Bildim kadarıyla son seviye görevlerin yapılması ve 1 lwlden 45 lwle kadar görevlerin yapılmaması sorun olmuyor 45 lwlden sonrası meran ve öteki görevlerin yapımı zorunlu oluyor ondan sonra meran iflis yeşil kadim kenan junon kaos x çt bu kadar en önemli görevler bunlar Karaköy İnşallah hayırlı ve güzel şeylerle gelir bize ve lütfen oyunun akçelerini vs başka şeylerini pahalılaştırmayın çoğu insan bu yüzden oyundan çıkıyor akçe parayla parlatma parayla herşey parayla maddi durumu olan var olmayan var benim durumum iyi ama oyyundan çoğu kişinin durumu iyi deil örnek : loncamdan kardesim dedim kardesimin durumu iyi deil ona ben mesela aldımm lonca lisansı Arkadaşlar Bu Mesajı Okuduğunuz İçin Teşekkur Ederim . Uzun yazdım Kusura Bakmayın .. İYİ Günler Ve İyi Akşamlar Dilerim .......
Bildim kadarıyla son seviye görevlerin yapılması ve 1 lwlden 45 lwle kadar görevlerin yapılmaması sorun olmuyor 45 lwlden sonrası meran ve öteki görevlerin yapımı zorunlu oluyor ondan sonra meran iflis yeşil kadim kenan junon kaos x çt bu kadar en önemli görevler bunlar Karaköy İnşallah hayırlı ve güzel şeylerle gelir bize ve lütfen oyunun akçelerini vs başka şeylerini pahalılaştırmayın çoğu insan bu yüzden oyundan çıkıyor akçe parayla parlatma parayla herşey parayla maddi durumu olan var olmayan var benim durumum iyi ama oyyundan çoğu kişinin durumu iyi deil örnek : loncamdan kardesim dedim kardesimin durumu iyi deil ona ben mesela aldımm lonca lisansı Arkadaşlar Bu Mesajı Okuduğunuz İçin Teşekkur Ederim . Uzun yazdım Kusura Bakmayın .. İYİ Günler Ve İyi Akşamlar Dilerim .......
***SERTBEY***

-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Kadim hidrayı bile kaçırıyorlar.Savaşa açık bir yerde kim bilir neler olur.Ama bence düşünmüşlerdir bir şeyler, öyle dümdüz bir bölge yayınlamazlar.Vardır içinde değişik mekanlar.Gruplaşmanın hat safhada olduğu bir oyunda bireysel olarak takılabilirsin ama yükselmek için hep bir gruba ihtiyacın olacak.Ve günümüzde güç loncaların elinde.Kalabalık loncalar ilk olarak kesimleri yapacak , haritayı domine edecekler.Az kaldı oynayıp göreceğiz.ilkay64 yazdı: ↑11 Şub 2018 01:44 Bence Karaköy Geldinde herkes orada rahatlıkla bos kesemicek ve herkes birbiriyle tartışma çıkaracak aynı meteor bölgesi gibi olsa daha mantıklı olur aynı çt junon kenan gibi etkenler olsa çok daha iyi olur karaköy içinde grup bölgesi kurucaz bos seviyeleri 59 lwl mi kesemiyorsak 49 itemlerimizle 2 grup girebilcek o bölgeye tabelaya tıklayıp somut örnek . tıklıyosun bölgeye giriceğin yere 1 ci grubun 6 kişi ful 2 ci grubunu belirle diye bi seçenek çıkıyor ve o seçenek te ise 2 ci grubun başkanını seçiyosun ve direk giriyosun bana göre ve eminim ki bu mesajı okuuyan herkese göre en mantıklısı böle olmalı karaköy geldinde 49 lwl olup kendini fullleyen veya fullemeyen olsa dahi bos tam yolun ortasında durursa o kolay kesilmicek ve hiç kimse kolay kolay bosu kesemicek devamlı kaçırcaklar bişeyler yapcaklar kesilmicek herkes kendi grubunu toparlıcak bizim gibi profesyonel oyunda tanınan oyuncular için çevresi olanlar için sorun yok ama çevresi olmayanlarıda düşünmemiz bence çok doğru olur .