Eveet gelelim basligimizdan da anlasilacagi uzere 49. Seviyeye gorevsiz gelen karakterlere, o karakterler 1. Seviyeden itibaren gorev yapmak zorundalarmi yoksa tıpkı 18 levelda verilen labirent gorevlerini yapmadan 24 levela kadar kendi imkanlariyla cari seviye atlatip yola devam edenler gibi yapabilirlermi? Peki ya gorevlerden verilen eşyaları gorev haricinde baska sekilde uretimini yapabileceklermi? Veya herhangibir yaratik grubundan dusurulebilecekmi tıpkı yeraltindaki esya algoritmasi gibi, evet buyuculere fevzi cevriye pantolon veriyordu; savascilara yucelen halit girmenc pantolon veriyordu (pantolon mu eldiven mi tam hatirlayamadim) ancak oyunda plus araciligiyla zor da olsa o esyalar dusebiliyordu. Demem o ki boyle bir duzen mi olacak yoksa görev yapmadan 49. Seviyeye gelen karakterler çöp olmasa da ugrastirici mi olacak cok merak ediyorum
Mantıklı yorum yapacak kisileri de konuya davet ediyorum
(Kendim icin sormuyorum her gun bolgede/klanda goruyoruz ‘holde car kasilir’ mesajini)
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)
Eğer sorduğun soru hiç görev yapmamış bir karakter Karaköy'e girebilecek mi ise (yazında açıkça belirtmemişsin) Karaköy gelmeden bunu bilemeyiz.
Nerull'un söylediği son görevlerin yapılmasının gerekliliği yeni bölgeye giriş için ya da yeni zincir görevlerin açılması için de olabilir.
Olayın özeti:
1. İhtimalde Karaköy'e girişte zincir görevlerin tamamlanması şartı istenirse, kp charlarının çt görevlerini yapmaya çalışan oyuncularla karşılaşabiliriz.
2. İhtimalde giriş şartı aranmazsa Agah'tan sahile, Karaköy girişine koşan 1. seviye karakterlerle karşılaşmamız mümkün. Holdeki char kasma seansları Karaköy'de devam eder.
Holde 49 seviye olup hiç görev yapmayan karakterlerin 1. ihtimalde, en azından zincir görevleri tamamlayıp Karaköy'e girmeleri gerekir. 2. ihtimalde Karaköy'e girebilirler ancak zincir görevleri alamazlar. Yan görevleri alabilirler ve karakterlerini 59. seviyeye kasabilirler/kastırabilirler.
İtem konusunda grup bölgesi olmadığı için şaheser gelmeyeceğini düşünüyorum zaten.
Yeni gelen efsunsuz, tek efsunlu ve çift efsunlu itemları satın alabilirler ve üretebilirler.
Eğer şaheser eşyalar getirilirse olay çok daha karışık bir hale gelir. Şaheserler görevden verilirse mesela? Şaheserleri düşürdüğümüz yaratıklar Karaköy'den geçilen ve girmek için zincir görevlerin yapılmasının istendiği bir bölge olursa. Örn. Meran. Şaheserlerin üretimi olursa iş kolay. Çt'ye girmeden bıçak sırtı set üreten tanıdıklarım var. İhtimal çok.
Şimdiye kadar 49 levele emeğiyle kasmış biri olarak düşüncemi söylemek istiyorum. Birileri iyi güzel holde para ile karakterlerini birilerine kastırıyor iyi hoş güzel. Fakat bilmedikleri bir şey var ki eğer biraz kendilerini sıkıp tüm görevleri yaparlar ise 2 günde 49 olabiliyorlar. ÇT eklentisi çıkmadan önce bir arkadaşımın yardımıyla 22 saat içinde 49 olduğumu hatırlıyorum. Tabi bunlar iyi güzel fakat biraz görevleri ve oyun bilgisi gerekiyor. Diyeceğim oku benim gözümde çarını para ile kastırmak biraz saçma.
Şimdiye kadar 49 levele emeğiyle kasmış biri olarak düşüncemi söylemek istiyorum. Birileri iyi güzel holde para ile karakterlerini birilerine kastırıyor iyi hoş güzel. Fakat bilmedikleri bir şey var ki eğer biraz kendilerini sıkıp tüm görevleri yaparlar ise 2 günde 49 olabiliyorlar. ÇT eklentisi çıkmadan önce bir arkadaşımın yardımıyla 22 saat içinde 49 olduğumu hatırlıyorum. Tabi bunlar iyi güzel fakat biraz görevleri ve oyun bilgisi gerekiyor. Diyeceğim oku benim gözümde çarını para ile kastırmak biraz saçma.
İyi forumlar.
Buna katılıyorum, günde minimum 5 kişi kasar mısın yazıyor holde, çarı holde kastırıp sonra gidip arzuhalci görevlerinin hepsiyle uğraşıyorsunuz, en başından görev zinciriyle kasın zaten çok abes bir fark olmadan 49 olursunuz, bütün görevleriniz de yapılmış olur.
Kardeş kendin düşünüp cevabını bulabileceğin basit ve tuhaf sorular sormuşsun.Düzenli oynayarak zaten en geç 3-4 günde görevlerle 49 olunuyor.He zamanı yoktur parası vardır , maden çarı kastıracaktır veya yeni bir çar yapacaktır vesaire isteyen öyle bir günde 49 yapar.Zincir görevlere bakar oradan belli görevleri yapar.Ana görevleri zaten yapması gerekiyor ki çemberlitaşa girebilsin junona girebilsin.Tüm görevleri yapması gerekmiyor zaten yan görevin anlamı bu isteğe bağlı görevlerin yapılma zorunluluğu yok.İtem konusuna gelince maden çarı ise iteme gerek duymaz ,değilse onu kastıran adamın zaten çemberlitaş vesaire girecek eşyaları, tılsımı vardır ona aktarır ve bir hafta düzenli bölge atıp eşyalarını yavaş yavaş dizer.Bu kadar basit yani.
İyi forumlar.
Buna katılıyorum, günde minimum 5 kişi kasar mısın yazıyor holde, çarı holde kastırıp sonra gidip arzuhalci görevlerinin hepsiyle uğraşıyorsunuz, en başından görev zinciriyle kasın zaten çok abes bir fark olmadan 49 olursunuz, bütün görevleriniz de yapılmış olur.
Seni holde kasan adamda 2 günde kasıyor. Sen gidip görevlerle kasarsan sende 2 günde 49 oluyorsun. Boşuna paran gitmiş oluyor
Oyundaki bütün görevler zincir görevi değil. Hatta zincir görevleri diğer görevlerle oranlandığında eşite yakındır, yani yarı yarıyadır. Karaköy'de görev yapabilmek için tabi ki belli bir zincirin sonuna ulaşmış olmamız gerekecek. O yüzden tüm görevler değil fakat ana zincir görevlerini yapmış olmaları gerekecektir. (Özellikle Arzuhalci görevlerinin tamamı)
turkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Şub 2018 17:13
Oyundaki bütün görevler zincir görevi değil. Hatta zincir görevleri diğer görevlerle oranlandığında eşite yakındır, yani yarı yarıyadır. Karaköy'de görev yapabilmek için tabi ki belli bir zincirin sonuna ulaşmış olmamız gerekecek. O yüzden tüm görevler değil fakat ana zincir görevlerini yapmış olmaları gerekecektir. (Özellikle Arzuhalci görevlerinin tamamı)
Katılıyorum fakat gelecek eklenti "Fare Adamlar" ile ilgili olacağı için Komutanın 20-25 arası verdiği fare adam görevlerinin yapılmış olması istenebilir ki gayet mantıklı veya Işık'tan alınan 8 level fare adam görevi. Oyun Arzuhalci'nin verdiği görevler doğrultusunda ilerlese de yukarıda yazdığım görevlerde zincire dahil edilebilir. Kanımca Arzuhalci'nin görevleri eskisi kadar sık olmayacak, en azından Karaköy güncellemesinde. Farklı senaryolar üretilebilir tabi ama sadece Arzuhalci'nin görevlerini zincir olarak görüp yapıp bırakmak eksik kalır gibi geliyor