Bana göre yeraltı holden daha güzel bir bölge
ŞAŞIRTICI:)
Re: ŞAŞIRTICI:)
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ailem
Mesele Cehhenem Asa Deilkiamirogllu yazdı: ↑09 Şub 2018 16:44Kardeşim eklentiye az kalmışken Düşürmeye çalış ve ya çalışma o senin bileceğin iştirdeOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 01:43Evet Öyle Yapıcam Zaten Para Dert Deilya Maksat Hedefımzın Bellı OlmasıNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 01:16Tek eksikse üret derdim. Ancak şuan üretim yapmak demek paranı çöpe atmak demektirOrhanbuluttt yazdı: ↑09 Şub 2018 00:42Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorumNiko34 yazdı: ↑09 Şub 2018 00:10
Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.
Kapalı beta haberini alanlar, yeraltı ve hol bölgesine akın etti. Yeraltında kesmeye karacin bulamıyoz. Malum bölgeden (hol) hata aldığımdan bende yeraltındayım. Maksat örs parası çıksınÇemberlitaştan sıkıldık. Charlar Ful. Karaköy için hazırız.
![]()
1 aydır gırıyorum Yani 300 defadır Giriyorum Bi Cehhenem asa Alamadım![]()
![]()
Alsam Direk Hole![]()
![]()
![]()
Öylede giricez Böylede Arkdaşlardan Kurtuluş Yok![]()
![]()
eğer yeni bölgede cehennem set iş görmez ise kendini boşa yormuş olursun diye düşünüyorum çünkü yeni itemlerin
geleceğinden dolayı oraya Cehennem set boş olmuş sayılır .
Mesele Hicbir Şaheserin Eksık Olmaması
Uçağın orada fare adamlara vuruyorken -7 vurdum ve 5 bine yakın max hasarı hiçe sayıp fare adam ölmedi. Yeni mapde çok eğlenecez. Bugda olsa ben inandım. 
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
8 lwl fareadam pekte iş yapmaz bence holdeki gizitin yandaşları fareadamları dene
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Karaköde yaratıklar 55 56 Lw olarak ayarlanır heralde yoksa exp vereceğini sanmıyorum d
Karaköyde lvl atlamayı düşünmüyorum büyük hol varken 55 e kadar kasılırız heraldeamirogllu yazdı: ↑09 Şub 2018 23:59Karaköde yaratıklar 55 56 Lw olarak ayarlanır heralde yoksa exp vereceğini sanmıyorum d
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

hiç beli olmaz 49 lwlde kadim tek basına 5 6 exp veriyor yani orda 49 lwl exp drobunu
kapatıp Senin orda kasılmanı sağlıyabilirler
tabi öyle bişey yaparlarsa ne kadar sağlıklı olur bilemem
sonuçta oyunun dengesi önemli
kapatıp Senin orda kasılmanı sağlıyabilirler
sonuçta oyunun dengesi önemli
Bu mantığı zamanında uygulamaları lazımdı o zaman kimse hole inip abi az bişe beni kas demezdi.
48 den 49a geçirirken 2 grup raydaki slot pluslu halde rahat 15 ex verdi. Sen yap hesabı..
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Aslında yapılması gereken çoğu Online oyunda olduğu gibi seviye farkından dolayı deneyim puanı kazanamamasını sağlamalılar. Atıyorum 20 veya 25 seviye fark varsa karaktere deneyim gelmeyecek. Yanlış hatırlamıyorsam raydaki slotlar 49 level, hole 5 level çar atarsan deneyim kazanmaması sağlanabilir. Bu sayede 5 ten 49 a kasmak imkansız olur, en azından çarı 25 30 level yapmadığın sürece. Uygulaması zor bir şey değil, hem maden makrosu yapanlar, hem naylon kp kasanlara güzel bir darbe olur bir süreliğine