ŞAŞIRTICI:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ŞAŞIRTICI:)

Mesaj gönderen cepni »

ezel yazdı: 09 Şub 2018 18:51
cepni yazdı: 09 Şub 2018 17:35 Karacin kesmeyi özledim yeraltından çıkında biraz karacin keselim :)
Yeraltında dolaşanlar çoğalıyor :)
Bana göre yeraltı holden daha güzel bir bölge :relaxed:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Orhanbuluttt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen Orhanbuluttt »

amirogllu yazdı: 09 Şub 2018 16:44
Orhanbuluttt yazdı: 09 Şub 2018 01:43
Niko34 yazdı: 09 Şub 2018 01:16
Orhanbuluttt yazdı: 09 Şub 2018 00:42
Niko34 yazdı: 09 Şub 2018 00:10

Şuan Eminönü'nde çt dolu ama 10dk beklemeden giriliyor.
Kapalı beta haberini alanlar, yeraltı ve hol bölgesine akın etti. Yeraltında kesmeye karacin bulamıyoz. Malum bölgeden (hol) hata aldığımdan bende yeraltındayım. Maksat örs parası çıksın :D Çemberlitaştan sıkıldık. Charlar Ful. Karaköy için hazırız. :relieved:
Oh Oh Hayat Sana güzel Bende C.TDEN son eksıgımı alsam Cehhenem asa günde 10 defa gırıyorum
1 aydır gırıyorum Yani 300 defadır Giriyorum Bi Cehhenem asa Alamadım :( :(
Alsam Direk Hole :grinning: :grinning:
Tek eksikse üret derdim. Ancak şuan üretim yapmak demek paranı çöpe atmak demektir :D
Evet Öyle Yapıcam Zaten Para Dert Deilya Maksat Hedefımzın Bellı Olması
Öylede giricez Böylede Arkdaşlardan Kurtuluş Yok :grinning: :grinning:
Kardeşim eklentiye az kalmışken Düşürmeye çalış ve ya çalışma o senin bileceğin iştirde
eğer yeni bölgede cehennem set iş görmez ise kendini boşa yormuş olursun diye düşünüyorum çünkü yeni itemlerin
geleceğinden dolayı oraya Cehennem set boş olmuş sayılır .
Mesele Cehhenem Asa Deilki
Mesele Hicbir Şaheserin Eksık Olmaması :grinning:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Uçağın orada fare adamlara vuruyorken -7 vurdum ve 5 bine yakın max hasarı hiçe sayıp fare adam ölmedi. Yeni mapde çok eğlenecez. Bugda olsa ben inandım. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Seven yazdı: 09 Şub 2018 22:23 Uçağın orada fare adamlara vuruyorken -7 vurdum ve 5 bine yakın max hasarı hiçe sayıp fare adam ölmedi. Yeni mapde çok eğlenecez. Bugda olsa ben inandım. ;)
8 lwl fareadam pekte iş yapmaz bence holdeki gizitin yandaşları fareadamları dene :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

amirogllu yazdı: 09 Şub 2018 23:28
Seven yazdı: 09 Şub 2018 22:23 Uçağın orada fare adamlara vuruyorken -7 vurdum ve 5 bine yakın max hasarı hiçe sayıp fare adam ölmedi. Yeni mapde çok eğlenecez. Bugda olsa ben inandım. ;)
8 lwl fareadam pekte iş yapmaz bence holdeki gizitin yandaşları fareadamları dene :D
Yalnız hocam onlar kalabalık tenhada tek bulursam affı olmaz. Karaköy korksun :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Seven yazdı: 09 Şub 2018 23:30
Yalnız hocam onlar kalabalık tenhada tek bulursam affı olmaz. Karaköy korksun :')
Karaköde yaratıklar 55 56 Lw olarak ayarlanır heralde yoksa exp vereceğini sanmıyorum d
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

amirogllu yazdı: 09 Şub 2018 23:59
Seven yazdı: 09 Şub 2018 23:30
Karaköde yaratıklar 55 56 Lw olarak ayarlanır heralde yoksa exp vereceğini sanmıyorum d
Karaköyde lvl atlamayı düşünmüyorum büyük hol varken 55 e kadar kasılırız heralde
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hiç beli olmaz 49 lwlde kadim tek basına 5 6 exp veriyor yani orda 49 lwl exp drobunu
kapatıp Senin orda kasılmanı sağlıyabilirler :D tabi öyle bişey yaparlarsa ne kadar sağlıklı olur bilemem
sonuçta oyunun dengesi önemli :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

amirogllu yazdı: 10 Şub 2018 00:53 hiç beli olmaz 49 lwlde kadim tek basına 5 6 exp veriyor yani orda 49 lwl exp drobunu
kapatıp Senin orda kasılmanı sağlıyabilirler :D tabi öyle bişey yaparlarsa ne kadar sağlıklı olur bilemem
Bu mantığı zamanında uygulamaları lazımdı o zaman kimse hole inip abi az bişe beni kas demezdi.

48 den 49a geçirirken 2 grup raydaki slot pluslu halde rahat 15 ex verdi. Sen yap hesabı..
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

amirogllu yazdı: 10 Şub 2018 00:53 hiç beli olmaz 49 lwlde kadim tek basına 5 6 exp veriyor yani orda 49 lwl exp drobunu
Aslında yapılması gereken çoğu Online oyunda olduğu gibi seviye farkından dolayı deneyim puanı kazanamamasını sağlamalılar. Atıyorum 20 veya 25 seviye fark varsa karaktere deneyim gelmeyecek. Yanlış hatırlamıyorsam raydaki slotlar 49 level, hole 5 level çar atarsan deneyim kazanmaması sağlanabilir. Bu sayede 5 ten 49 a kasmak imkansız olur, en azından çarı 25 30 level yapmadığın sürece. Uygulaması zor bir şey değil, hem maden makrosu yapanlar, hem naylon kp kasanlara güzel bir darbe olur bir süreliğine :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön