Merhaba ,
Eski testlerde çok sızıntı olmuştu ve yine olacaktır . Bunun tek bir çaresi var o da reçetelerin en önemli madenlerini yeni gelecek madenlerden oluşturmak veya kapalı betadaki reçeteleri acık betada değiştirmek
Örn; Osmanlı Usulü İnce Kılıç
3 Akik
3 Ganoderma
3 mavi topaz
20 ısırgan tohumu
20 ceviz
20 civan çiçeği
Bunu acık betada
3 Sibiryalı
3 4 Yapraklı Yonca
3 şelit
Diğerleri aynı olacak şekilde değiştirebilirler ..
İyi forumlar
Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
BLaDeII yazdı: ↑08 Şub 2018 23:38 Merhaba ,
Eski testlerde çok sızıntı olmuştu ve yine olacaktır . Bunun tek bir çaresi var o da reçetelerin en önemli madenlerini yeni gelecek madenlerden oluşturmak veya kapalı betadaki reçeteleri acık betada değiştirmek
Örn; Osmanlı Usulü İnce Kılıç
3 Akik
3 Ganoderma
3 mavi topaz
20 ısırgan tohumu
20 ceviz
20 civan çiçeği
Bunu acık betada
3 Sibiryalı
3 4 Yapraklı Yonca
3 şelit
Diğerleri aynı olacak şekilde değiştirebilirler ..
İyi forumlar
Aynı öneriyi vermiştim ama yapmazlar. Profesyonellik sıfır. Çünkü umurlarında değil.
Everything is about math just math
Kaç reçete var bilmiyorum ancak reçetelerin eşyalarını değiştirmek bir hayli zaman alacaktır tek tek.
Ancak bunun yerine Reçetelerin içeriğinin gizlenerek görünmücek şekilde test edilmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum.
Sonuçta şu materyalleri deneyelim üretcek mi diye bişi olacağı yok İKV nin temel yapı taşından beri reçete sistemi var yeni birşey değil.
Ancak bunun yerine Reçetelerin içeriğinin gizlenerek görünmücek şekilde test edilmesinin daha kolay olacağını düşünüyorum.
Sonuçta şu materyalleri deneyelim üretcek mi diye bişi olacağı yok İKV nin temel yapı taşından beri reçete sistemi var yeni birşey değil.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Elbet yöneticiler tarafından bir şeyler düşünülmüştür
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Arkadaşlar test ekibimizden herhangi bir ihlalin sonucunda hukiki işlemlere varacak yazılı imzalı sözleşmeler alınmıştır. Ayrıca oyun içi de gerekli önlemler zaten alındı.
'Aynı öneriyi vermiştim yapmazlar, profesyonellik sıfır' diye bir olayda söz konusu değil. Sizin kadar biz de bu durumları düşünerek çeşitli önlemleri alıyoruz ve alacağızda, umrumuzda olduğunuda ayrıyetten belirtiyorum.
Konu çok farklı yerlere çekildiği için kilitliyorum aynı tarzda konuları tekrar tekrar açmamanızı rica ederim.
'Aynı öneriyi vermiştim yapmazlar, profesyonellik sıfır' diye bir olayda söz konusu değil. Sizin kadar biz de bu durumları düşünerek çeşitli önlemleri alıyoruz ve alacağızda, umrumuzda olduğunuda ayrıyetten belirtiyorum.
Konu çok farklı yerlere çekildiği için kilitliyorum aynı tarzda konuları tekrar tekrar açmamanızı rica ederim.