Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?
Re: Kapalı Beta ekibi tüyoları gerçekten gizli tutuyor mu?
yapabilecekleri tek şey beta'da reçetelerin madenlerini farklı göstermek.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Sıkıntı yok hallederler.
Kapalı Beta 1/2 Hafta sürer
Ben Mart başında bekliyorum paketi.
Kapalı Beta 1/2 Hafta sürer
Ben Mart başında bekliyorum paketi.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Yöneticiler sızdırıyor, dostlarına yardımda bulunuyor kaldıki gönüllü test ekibinde ki insanlar paylaşmayacak, inandık inandık kesindir, neden devler çıkıpta o gönüllü arkadaşları paylaşmıyor kendi dostları olduğu için olmasın sakın
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Bu zamana kadar paylaşıldı bundan sonra da kendi çevrelerine paylaşacaklardır lakin sıkıntı yapmayın bireysel bölge paylaşsalar ne olacak sanki ilk kestim diye bir mevzu olmayacak ilk 59 olana küçük bir hediye verilir o da kendi kasma hızına bağlı.
Bahsettiğin şey Devlerin üretimi sobee yüzük. Oğlunun zaten full karakteri var. Üstüne gitmiş babasının karakterlerini kullanıyor çok vs attım çocuk iyi oyuncuheiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:35kaldırmışlardırturkneferi yazdı: ↑07 Şub 2018 23:34Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
aynı şeyden bahsetmiyoruz ne diyorsun sen bilmiyorum. benim dediğim şey dışardan bakınca özelliksiz gibi duran ama savaşçıya sağ clickle 20k vuran bir diş, büyücü dişi.KraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 00:06Bahsettiğin şey Devlerin üretimi sobee yüzük. Oğlunun zaten full karakteri var. Üstüne gitmiş babasının karakterlerini kullanıyor çok vs attım çocuk iyi oyuncuheiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:35kaldırmışlardırturkneferi yazdı: ↑07 Şub 2018 23:34Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.![]()
![]()
Dediğin dişi büyücü karakterinde kullanmıyorsa dediğin doğrudur yoksa yüzük takılı iken eline bir level hançer alsada 20 bin vurur?heiseb yazdı: ↑08 Şub 2018 00:09aynı şeyden bahsetmiyoruz ne diyorsun sen bilmiyorum. benim dediğim şey dışardan bakınca özelliksiz gibi duran ama savaşçıya sağ clickle 20k vuran bir diş, büyücü dişi.KraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 00:06Bahsettiğin şey Devlerin üretimi sobee yüzük. Oğlunun zaten full karakteri var. Üstüne gitmiş babasının karakterlerini kullanıyor çok vs attım çocuk iyi oyuncuheiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:35kaldırmışlardırturkneferi yazdı: ↑07 Şub 2018 23:34Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.![]()
![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Herhalde birtek köşkte yönetici yok hiç duymadım yada denk gelmedi bana hep Eminönü, teşkilat, kuklacıKraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 00:11Dediğin dişi büyücü karakterinde kullanmıyorsa dediğin doğrudur yoksa yüzük takılı iken eline bir level hançer alsada 20 bin vurur?heiseb yazdı: ↑08 Şub 2018 00:09aynı şeyden bahsetmiyoruz ne diyorsun sen bilmiyorum. benim dediğim şey dışardan bakınca özelliksiz gibi duran ama savaşçıya sağ clickle 20k vuran bir diş, büyücü dişi.KraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 00:06Bahsettiğin şey Devlerin üretimi sobee yüzük. Oğlunun zaten full karakteri var. Üstüne gitmiş babasının karakterlerini kullanıyor çok vs attım çocuk iyi oyuncuheiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:35kaldırmışlardırturkneferi yazdı: ↑07 Şub 2018 23:34
Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.![]()
![]()
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Nerull zaten roa kurucularından sanırım ilk roa kuklacıda kuruldu yanlısım yoksa. Dev orti ise devlikten önce yöneticiydi dalton dışşehir takı yansıtıyordu 39da yönetici tagıyla yöneticilikten önce ise 32 seviyeydi engerek kesiyordu meteorda. Çoğu kuklacıda işte.kandemir yazdı: ↑08 Şub 2018 00:13Herhalde birtek köşkte yönetici yok hiç duymadım yada denk gelmedi bana hep Eminönü, teşkilat, kuklacıKraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 00:11Dediğin dişi büyücü karakterinde kullanmıyorsa dediğin doğrudur yoksa yüzük takılı iken eline bir level hançer alsada 20 bin vurur?
GM'lerin yakınlarına iksir verdiğini gördü bu gözler
yine yakınlarına illaki söylücektirler paket için ise yorumum bu ay sonu veya mart başında olabilir