Her şeyde bir kulp bulmayın Nerull'un kendisinin bile değerlenecek materyal vs. arkadaşlarıyla paylaşmadığı belli değilken siz test eden ekibin günahını alıyorsunuz.Gorgar'ın kimseye bir şey söylemediği ne malum ? Paronayak olmuşsunuz.Oyundaki en zengin kişi olmasanız ne olacak sanki,bu oyunun asıl önemli olan kısmını ''dostlukları'' unutuyorsunuz...
Ortada gizlilik falan yok gençler. Ufak tefek sızıntılar şimdiden başlamış durumda. TILSIM sunucusunda oynamaktayım , Test Ekibinde olup kendi ekibiyle paylaşımda bulunanı biliyorum. Görsel paylaşmıyorlar fakat kelimeler bir bir dökülüyor. Önüne geçmek imkansız , boşa çabalamayın. Test Ekibi dediğin direk oyun GM leri veya GM-A lardan oluşmalı... Oyuncular ile test edersen bunun önünü kesemezsin....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Sanki oyundaki en güçlü siz olmak zorundasınız veya böyle bir avantaj başkasının eline geçiyormuş gibi boşuna ağlıyorsunuz.Bakalım daha kaç konu açacaksınız bu konu hakkında.İlla her bir yeni duyuruda "illa bak illa" bir kulp buluyorsunuz tebrikler.
heiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:26
DEV'lere bile güvenilmiyorken kimseye güvenilmez elbet sızacaktır. Kuklacıda, Orti kendi çarıyla roa'lara saatte xeno kastırıyordu ne çabuk unuttunuz Bilgi mi sızdırmayacak
Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.
heiseb yazdı: ↑07 Şub 2018 23:26
DEV'lere bile güvenilmiyorken kimseye güvenilmez elbet sızacaktır. Kuklacıda, Orti kendi çarıyla roa'lara saatte xeno kastırıyordu ne çabuk unuttunuz Bilgi mi sızdırmayacak
Bir hançer mevzusu vardı. Saatte bir büyücü değişik efsunlu bir hançer yansıtmıştı. Ekran görüntüsü foruma atılmıştı. Sanırım açıklama yapan Ortiydi. Oğlunun girdiğini söylemişti. Konu kilitlenmişti. Sanırım 3. 4. sayfaya düşünce sessizce kaldırdılar konuyu. Geçenlerde çok aradım ama bulamadım o konuyu.