3 Ayda Gelir mi (Alsam mı) ?
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 3 Ayda Gelir mi (Alsam mı) ?
Bence hiç tahmin yürütmeyelim çünkü hiç belli olmaz.Tahmin yürütüldüğü zaman genelde yanlış çıkıyor ve buralar kendini psikolojikmen o zamana odaklar sonra ardı sıra gelir şikayetler ve saçma sapan başlıklar )

- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
Tılsım felan yoksa,al bi kutu paranı kas tılsım diz.Şuan kimse bilmiyor hangi tılsımların iş göreceğini.

- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Ne kadar boş bir konu
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Benim okulum yok kardeşim en erken ne zamansa gelirse gelsin banane ya okulun tatil olmasından.Bunca ay beklemek zorunda mıyız?Yakında yakında nereye yakında yaz yakın mı yeter len.Konuya gelecek olursak saçma sapan bir soru.Ne zaman alıyorsan al o kodu girmediğin sürece 3 aylık paket aktif olmuyor.E zaten oynamıyorsan alma paketi bekle.
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: DOĞU
Eğer Gelecek Olan Güzel Bir Şeyse Bizi Tatmin Edecekse 25 Aralığa Kadar Bile Beklenir.
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Guncellemeyi cok kafanızı takiyosunuz al plusunu bak keyfine kardesim bak emin ol yeni bolgede herkez eşit derecede olucakdir nerdeyse sen keyfine bak loncan ve ortamij varsa sıkma kendiniMXneo yazdı: ↑03 Şub 2018 04:52 Merhaba Arkadaşlar İKV yi Son 4 Senedir Düzenli Bir Şekilde Oynamıyorum Karaköy Bölgesi İçin Full+Full Karakterim Hazır Sadece Tılsım Eksik Karaköyde Level Kasmak İçin Y2 İş Görürmü Sizce ve Son Olarak Çemberli Taş Paketi Satın Alıcam Sırf 3 Aylık Plus Paket İçin Fakat 3 Aya Kadar Yeni Eklenti Paketi Gelirmi Şüphem Onda Gelmeyecekse Şuanlık Almayı Düşünmüyorum Zaten Ara Sıra Bile Takılmıyorum Oyunda.Tek İstediğim Karaköy Geldiğinde Charımda Plus Paket Hazır Olsun. eeee Geceler Bizi Özlerrr
![]()
Sonuç: 3 Aylık Plus Almadım Başka Oyuna Yatırdım Parayı 2 3 Gün Sonra Açıklama Geldi Karakköy Kapalı Beta Diye
Ağlasam mı , Gülsem mi ?
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..