3 Ayda Gelir mi (Alsam mı) ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: 3 Ayda Gelir mi (Alsam mı) ?

Mesaj gönderen besiktasask »

Bence hiç tahmin yürütmeyelim çünkü hiç belli olmaz.Tahmin yürütüldüğü zaman genelde yanlış çıkıyor ve buralar kendini psikolojikmen o zamana odaklar sonra ardı sıra gelir şikayetler ve saçma sapan başlıklar )
Resim
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

Tılsım felan yoksa,al bi kutu paranı kas tılsım diz.Şuan kimse bilmiyor hangi tılsımların iş göreceğini.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

MXneo yazdı: 03 Şub 2018 04:52 Tek İstediğim Karaköy Geldiğinde Charımda Plus Paket Hazır Olsun. eeee Geceler Bizi Özlerrr B-)
Ne kadar boş bir konu :grin: Karaköy Paketi geldiğinde akçe alımı durmayacağına göre geldiği zaman alabilirsin mesela :)
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Benim okulum yok kardeşim en erken ne zamansa gelirse gelsin banane ya okulun tatil olmasından.Bunca ay beklemek zorunda mıyız?Yakında yakında nereye yakında yaz yakın mı yeter len.Konuya gelecek olursak saçma sapan bir soru.Ne zaman alıyorsan al o kodu girmediğin sürece 3 aylık paket aktif olmuyor.E zaten oynamıyorsan alma paketi bekle.
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Eğer Gelecek Olan Güzel Bir Şeyse Bizi Tatmin Edecekse 25 Aralığa Kadar Bile Beklenir.
Resim
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

MXneo yazdı: 03 Şub 2018 04:52 Merhaba Arkadaşlar İKV yi Son 4 Senedir Düzenli Bir Şekilde Oynamıyorum Karaköy Bölgesi İçin Full+Full Karakterim Hazır Sadece Tılsım Eksik Karaköyde Level Kasmak İçin Y2 İş Görürmü Sizce ve Son Olarak Çemberli Taş Paketi Satın Alıcam Sırf 3 Aylık Plus Paket İçin Fakat 3 Aya Kadar Yeni Eklenti Paketi Gelirmi Şüphem Onda Gelmeyecekse Şuanlık Almayı Düşünmüyorum Zaten Ara Sıra Bile Takılmıyorum Oyunda. :thinking_face: Tek İstediğim Karaköy Geldiğinde Charımda Plus Paket Hazır Olsun. eeee Geceler Bizi Özlerrr B-)
Guncellemeyi cok kafanızı takiyosunuz al plusunu bak keyfine kardesim bak emin ol yeni bolgede herkez eşit derecede olucakdir nerdeyse sen keyfine bak loncan ve ortamij varsa sıkma kendini
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Sonuç: 3 Aylık Plus Almadım Başka Oyuna Yatırdım Parayı 2 3 Gün Sonra Açıklama Geldi Karakköy Kapalı Beta Diye =( Ağlasam mı , Gülsem mi ?
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön