bizim kokolar hafif acılı olsun sonra çıkışları yakıyoruz. dayı
Kimsin AFRASiYAB =)
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kimsin AFRASiYAB =)
Konu araya gitmesin diye sahiplenmiş. Hazır konuyu ele geçirip düzeltme ve restorasyon çalışmaları yapılması gerektiğini söyleyen Nerull konuyu kod adı Mütefekkire yani sevgili Afraya emanet etmiştir. 
Aksine bu cesaretinden dolayı seni tanımak istiyordur şimdi
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Tekniğin güzel ama geliştirmen lazım.
İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun.
Sevgiyle kalın.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Açıklama için teşekkürler, artık rahat uyuyabiliriz.AFRASiYAB yazdı: ↑03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun.![]()
Sevgiyle kalın.
kedi
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: ÇaRŞı
Ne kadarda hoş anlatmış,yerim seniAFRASiYAB yazdı: ↑03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun.![]()
Sevgiyle kalın.

Benim tahminime yakın bir cevap olmuş. Aydınlattığın için teşekkürler.AFRASiYAB yazdı: ↑03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun.![]()
Sevgiyle kalın.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
AFRASiYAB yazdı: ↑03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun.![]()
Sevgiyle kalın.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı