Kimsin AFRASiYAB =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kimsin AFRASiYAB =)

Mesaj gönderen SERDARBEY »

CHAPPIE yazdı: 02 Şub 2018 23:35 İlüminatiyle bağlantısı vardır.999. dereceden masondur. Kokoreççi dükkânı da var. Yaptığı kokoreçlerle insanların beynini yıkıyor. Sanırım bu da son iletim olacak.
bizim kokolar hafif acılı olsun sonra çıkışları yakıyoruz. dayı ':)
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

TOLGARDA yazdı: 02 Şub 2018 23:44
TOLGARDA yazdı: 02 Şub 2018 23:37 Konu ona ait değildi, çalmış.
Kanıt

Resim
Ünlü olmak istiyor herhalde sanada tebrikler kardeş iyi yakalamışsın
Komik
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Konu araya gitmesin diye sahiplenmiş. Hazır konuyu ele geçirip düzeltme ve restorasyon çalışmaları yapılması gerektiğini söyleyen Nerull konuyu kod adı Mütefekkire yani sevgili Afraya emanet etmiştir. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Barbarosbrusk yazdı: 02 Şub 2018 23:57
TOLGARDA yazdı: 02 Şub 2018 23:44
TOLGARDA yazdı: 02 Şub 2018 23:37 Konu ona ait değildi, çalmış.
Kanıt

Resim
Ünlü olmak istiyor herhalde sanada tebrikler kardeş iyi yakalamışsın
Komik
Burada anormal bir şey yok. Sormuşlar ben de eski halini gönderdim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

CHAPPIE yazdı: 02 Şub 2018 23:35 İlüminatiyle bağlantısı vardır.999. dereceden masondur. Kokoreççi dükkânı da var. Yaptığı kokoreçlerle insanların beynini yıkıyor. Sanırım bu da son iletim olacak.
Aksine bu cesaretinden dolayı seni tanımak istiyordur şimdi :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Tekniğin güzel ama geliştirmen lazım. :relaxed:

İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun. :relaxed:

Sevgiyle kalın.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

AFRASiYAB yazdı: 03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun. :relaxed:

Sevgiyle kalın.
Açıklama için teşekkürler, artık rahat uyuyabiliriz.
kedi
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Mesaj gönderen BenKutto »

AFRASiYAB yazdı: 03 Şub 2018 02:59 İlgili konu camiamızın emektarlarından eski GMA Murat "SiLAHCI" ARIKAN'ın çalışmasıdır. Nisan 2017'de yaptığımız forum veri tabanındaki güncelleme sonrasında tablo kodları dahil olmak üzere pek çok kod revize edildi. Haliyle konuda da eski kodlar bulunduğu için görünüm kayması yaşandı. Bir kaç gün uğraşarak sıfırdan bir tablo yazdım ve imla gibi pek çok hususta düzenleme gerçekleştirdim. Son güncellemeyi yapan ben olduğum için konu bende kaldı. Oyuncularımızın sık sık yararlandığı bir konu olduğu için silmek yerine bu şekilde bir iyileştirme çalışmasında bulunduk. Doğaüstü bir gücüm yok, müsterih olun. :relaxed:

Sevgiyle kalın.
Ne kadarda hoş anlatmış,yerim seni
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgiyle kalın.
Benim tahminime yakın bir cevap olmuş. Aydınlattığın için teşekkürler.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Sevgiyle kalın.
:') :') :')
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön