Xdemirx Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Re: Xdemirx Hakkında

Mesaj gönderen RamazanBey »

Eminönündede YaSaKo PaPYoN SpaRRoW Felan vardı ama isimlerini unuttum bir çoğunun tabi bu dediklerim 39 level zamanları Betalardan
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Boribars yazdı: 02 Şub 2018 13:35
02ARMA02 yazdı: 02 Şub 2018 11:08
Boribars yazdı: 02 Şub 2018 10:58 Meranda bulundum. Böyle bir karakter yoktu.
Vardı hocam
Mümkün değil kardeş olsa bilirdim. O dönemlerde en iyi vsciler ya Mega X ve Alayına X Lerde idi Kalipto Pussu Cruell Zeugma gibi bir sürü full karakterler mevcuttu 2012 den sonra Eminönü ne gectim eger 2013-2014 den itibaren bahsediyorsan bir şey diyemem.
Unutmuş olabilirsn.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Tılsımda rosafın vardı beni idolüm olan.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

yun1010 yazdı: 02 Şub 2018 20:00 Tılsımda rosafın vardı beni idolüm olan.
Rosafin Duru bi ara başladı geri bırakti.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

02ARMA02 yazdı: 02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyor :) tanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam B-)
Peki senin ismin ne aradığın demir isimli diye biri belki vardır bilemiyorum ama vs ci olmadığı kesin meranda vsciler belli 39 v 49 zamanlarda i isimdede bi adam yoktu vsci diye 6 senelik meran oyuncusu olarak görmedim hiç
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

02ARMA02 yazdı: 02 Şub 2018 15:27
Boribars yazdı: 02 Şub 2018 13:35
02ARMA02 yazdı: 02 Şub 2018 11:08
Boribars yazdı: 02 Şub 2018 10:58 Meranda bulundum. Böyle bir karakter yoktu.
Vardı hocam
Mümkün değil kardeş olsa bilirdim. O dönemlerde en iyi vsciler ya Mega X ve Alayına X Lerde idi Kalipto Pussu Cruell Zeugma gibi bir sürü full karakterler mevcuttu 2012 den sonra Eminönü ne gectim eger 2013-2014 den itibaren bahsediyorsan bir şey diyemem.
Unutmuş olabilirsn.
Ben unuttuysam eğer bu adamda mı unuttu ?
Kabile yazdı: 02 Şub 2018 22:38
02ARMA02 yazdı: 02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyor :) tanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam B-)
Peki senin ismin ne aradığın demir isimli diye biri belki vardır bilemiyorum ama vs ci olmadığı kesin meranda vsciler belli 39 v 49 zamanlarda i isimdede bi adam yoktu vsci diye 6 senelik meran oyuncusu olarak görmedim hiç
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Hadi bende Eminönünde tanıyacağınız bir nick yazayım eğer burayı okuyorsa selam olsun. SavaşSANATI (Hatem Abi)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KHAROS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Enerji

Mesaj gönderen KHAROS »

Yanlış hatırlamıyorsam yeraltı zamanıydı ve element üstündü o zamanlar , ama " Hashxmath " e 3*0 yenildiği çok el oldu onun belki bilirsin ama iddaalı vs atmadıkları için pek bilen olmaz.
ResimResimResim

- Kharos
- AegonTargaryenn
- ScottNAİLS
- PenTra
- Boozer

TEAM " ENERJİ "
Kullanıcı avatarı
thetitan0756
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen thetitan0756 »

Xdemirx 'i bilirim .O zamanlar ''kanatma'' kullanılan ve kullanılmayan vsler dönemiydi . Element eşyalar popülerdi . Bu eleman da elemental eşyalarla takılıp arada sırada vs atan birisiydi . Vslerine durdurma atarak başlayan ender oyunculardan birisiydi o dönemler . Tipini bile hatırlıyorum :grinning: 3-1 Tokatlamışlığım vardır .Kendisinden Büyük Sahra Vahşi 49 level balyoz satın aldığımı da hatırlıyorum . Baya da ucuza gelmişti ':) Ama hakkını vermek lazım o dönemin standartlarında iyi bir vsciydi .Saygı duyardım Fakat ortalıkta uzun zamandır görülmemesi tamamen doğru . O arkadaşı bulursan bana ulaş geçmişin anısına bir vs atalım :)
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

thetitan0756 yazdı: 03 Şub 2018 01:20 Xdemirx 'i bilirim .O zamanlar ''kanatma'' kullanılan ve kullanılmayan vsler dönemiydi . Element eşyalar popülerdi . Bu eleman da elemental eşyalarla takılıp arada sırada vs atan birisiydi . Vslerine durdurma atarak başlayan ender oyunculardan birisiydi o dönemler . Tipini bile hatırlıyorum :grinning: 3-1 Tokatlamışlığım vardır .Kendisinden Büyük Sahra Vahşi 49 level balyoz satın aldığımı da hatırlıyorum . Baya da ucuza gelmişti ':) Ama hakkını vermek lazım o dönemin standartlarında iyi bir vsciydi .Saygı duyardım Fakat ortalıkta uzun zamandır görülmemesi tamamen doğru . O arkadaşı bulursan bana ulaş geçmişin anısına bir vs atalım :)
Sivri ada girişin de mi atmıştıniz :)
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön