Xdemirx Hakkında
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Xdemirx Hakkında
Eminönündede YaSaKo PaPYoN SpaRRoW Felan vardı ama isimlerini unuttum bir çoğunun tabi bu dediklerim 39 level zamanları Betalardan
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
Unutmuş olabilirsn.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
Tılsımda rosafın vardı beni idolüm olan.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Peki senin ismin ne aradığın demir isimli diye biri belki vardır bilemiyorum ama vs ci olmadığı kesin meranda vsciler belli 39 v 49 zamanlarda i isimdede bi adam yoktu vsci diye 6 senelik meran oyuncusu olarak görmedim hiç02ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyortanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam
![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Boribars
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Ben unuttuysam eğer bu adamda mı unuttu ?02ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 15:27Unutmuş olabilirsn.
Kabile yazdı: ↑02 Şub 2018 22:38Peki senin ismin ne aradığın demir isimli diye biri belki vardır bilemiyorum ama vs ci olmadığı kesin meranda vsciler belli 39 v 49 zamanlarda i isimdede bi adam yoktu vsci diye 6 senelik meran oyuncusu olarak görmedim hiç02ARMA02 yazdı: ↑02 Şub 2018 07:12 Meranda oynayanlar bilir zamanında Xdemirx Adında bir karakter vardı eski karakteri silip yenisini 49 yapmıştı.
Çok vs atardı. Sırf onu yenebilmek için sunucunun en iyi itemlerini alıp karşısına çıkacaktım ama bu adam 6-7 yıldır oyuna girmiyortanıyan varsa söylesin yoksa içimde dert olarak kalacak onla vs atmazsam
![]()
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Hadi bende Eminönünde tanıyacağınız bir nick yazayım eğer burayı okuyorsa selam olsun. SavaşSANATI (Hatem Abi)
Yanlış hatırlamıyorsam yeraltı zamanıydı ve element üstündü o zamanlar , ama " Hashxmath " e 3*0 yenildiği çok el oldu onun belki bilirsin ama iddaalı vs atmadıkları için pek bilen olmaz.
- thetitan0756
- Acemi Savaşçı
Xdemirx 'i bilirim .O zamanlar ''kanatma'' kullanılan ve kullanılmayan vsler dönemiydi . Element eşyalar popülerdi . Bu eleman da elemental eşyalarla takılıp arada sırada vs atan birisiydi . Vslerine durdurma atarak başlayan ender oyunculardan birisiydi o dönemler . Tipini bile hatırlıyorum
3-1 Tokatlamışlığım vardır .Kendisinden Büyük Sahra Vahşi 49 level balyoz satın aldığımı da hatırlıyorum . Baya da ucuza gelmişti
Ama hakkını vermek lazım o dönemin standartlarında iyi bir vsciydi .Saygı duyardım Fakat ortalıkta uzun zamandır görülmemesi tamamen doğru . O arkadaşı bulursan bana ulaş geçmişin anısına bir vs atalım 
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hamunaptra
Sivri ada girişin de mi atmıştınizthetitan0756 yazdı: ↑03 Şub 2018 01:20 Xdemirx 'i bilirim .O zamanlar ''kanatma'' kullanılan ve kullanılmayan vsler dönemiydi . Element eşyalar popülerdi . Bu eleman da elemental eşyalarla takılıp arada sırada vs atan birisiydi . Vslerine durdurma atarak başlayan ender oyunculardan birisiydi o dönemler . Tipini bile hatırlıyorum3-1 Tokatlamışlığım vardır .Kendisinden Büyük Sahra Vahşi 49 level balyoz satın aldığımı da hatırlıyorum . Baya da ucuza gelmişti
Ama hakkını vermek lazım o dönemin standartlarında iyi bir vsciydi .Saygı duyardım Fakat ortalıkta uzun zamandır görülmemesi tamamen doğru . O arkadaşı bulursan bana ulaş geçmişin anısına bir vs atalım
![]()
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...