Kıyamet Asa mı Trans Asamı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Kıyamet Asa mı Trans Asamı

Mesaj gönderen Retaliation »

Hiçbir şey üretme. Yeni bölgede yeni şeylerin geleceği aşikar...
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Agafbey850 yazdı: 01 Şub 2018 19:40 Slm arkadaşlar kendime Asa basıcam ama kararsız kaldım sizce kıyamet asamı yoksa trans asamı üğretmeliyim. Hangisi daha faydalı olur görüş ve önerilerinizi bekliyorum nedenleri ile açıklarsanız sevinirim Her öneri için şimdiden saolun
Karakterler arası savaşmak istiyorsan Kıyamet asa üret derim. Yok yaratıklarla uğraşacağım der isen Trans asa daha cazip gelir. Aslında her iki asanında ayrı ayrı özelliği vardır. Velakin sınıflandırma bakımından daha has olarak ilk yazdığım cümleden ibarettir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

Agafbey850 yazdı: 01 Şub 2018 19:40 Slm arkadaşlar kendime Asa basıcam ama kararsız kaldım sizce kıyamet asamı yoksa trans asamı üğretmeliyim. Hangisi daha faydalı olur görüş ve önerilerinizi bekliyorum nedenleri ile açıklarsanız sevinirim Her öneri için şimdiden saolun
Güncelleme gelene kadar üretme
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön