Kıyamet Asa mı Trans Asamı
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kıyamet Asa mı Trans Asamı
Slm arkadaşlar kendime Asa basıcam ama kararsız kaldım sizce kıyamet asamı yoksa trans asamı üğretmeliyim. Hangisi daha faydalı olur görüş ve önerilerinizi bekliyorum nedenleri ile açıklarsanız sevinirim Her öneri için şimdiden saolun
Re: Kıyamet Asa mı Trans Asamı
Sanırım bi yandan para kasabilmek için trans üretiyor insanlar ama bence Kıyamet üretmelisin, büyücü kolay dizilen bir karakter değil hasarının çtde yüksek olması gerek sürekli girmen içinAgafbey850 yazdı: ↑01 Şub 2018 19:40 Slm arkadaşlar kendime Asa basıcam ama kararsız kaldım sizce kıyamet asamı yoksa trans asamı üğretmeliyim. Hangisi daha faydalı olur görüş ve önerilerinizi bekliyorum nedenleri ile açıklarsanız sevinirim Her öneri için şimdiden saolun

Ürettiğin eşya ürettikten bir süre sonra mutlaka düşer unutma
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Sıfır asa üret bence hem yeni bölge için hem daha az maliyetli.
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kiyo asa bassan bile çemberlitaş'a girmen tilsimsiz zor. Trans Asa basıp para kassan harcadığın parayı çıkarana kadar yeni paket gelir. Bence elindeki sermayeyle ticaret yap yeni bölge gelene kadar elindekini arttir. Zaten yeni paket ile birlikte üzerini dizmen daha da kolaylaşıcak. Yeni bölgede de sifacinla falan takılıp nedir ne değildir ona bakarsın.
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU