Bu slotların hızları datalarda bellidir.Sunucu bakımı ile herhangi bir dosya güncellendi mi ki değişsin ? Farklı bir bilgin varsa duymak isterim.Furkaaaaann yazdı: ↑30 Oca 2018 18:28Alakası yokAgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:21Slotların yavaş olması sunucudaki lag ile alakalıdır.Bu yüzden hafif laglı zamanlarda kenan felan iyi atılır.Sunucu ne kadar hızlı ise slotlarda o kadar hızlı hareket eder ve tepki verir.
Oyun Bakımı
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyun Bakımı
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Öncelikle dostumAgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 13:50Adam cevap vermiş işte hala saçma sorular soruyon.SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 12:21Benim merak ettiğim tam olarak şu
Bakım ve iyileştirme
Oynamış olduğumuz sunucuya bakım yaptınız iyileştime olarak oyun içi bir şeyler yapılıyor mu peki ?![]()
Bu bakımlarda oyun içerinde ne gibi iyleştirmeler yapılıyor ben bunu soruyorum.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Oyunu aktif olarak oynayan biri değilsin heralde slotların hızları sürekli hızlanıp artıyor ben hiç bir zaman bi dosya güncellendikten sonra slotların hızında değişim görmedim bence sorunun neyden kaynaklandığını yönetim bile bilmiyor.AgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:44Bu slotların hızları datalarda bellidir.Sunucu bakımı ile herhangi bir dosya güncellendi mi ki değişsin ? Farklı bir bilgin varsa duymak isterim.Furkaaaaann yazdı: ↑30 Oca 2018 18:28Alakası yokAgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:21Slotların yavaş olması sunucudaki lag ile alakalıdır.Bu yüzden hafif laglı zamanlarda kenan felan iyi atılır.Sunucu ne kadar hızlı ise slotlarda o kadar hızlı hareket eder ve tepki verir.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Sen şimdi bırak oyunu oynamıyorsun bilmem neyi.Pek tabi biliyoruz biz o slotların nasıl hızlarının değiştiğini.Sen oyundaki bir karakterin belli bir hız değerine sahip olduğunu bilmiyorsun sanırım.Oyuna eklenen hareketli bir cisme bir hız değeri verilir ve ona göre hareket eder.Bu değer güncelleme olmadıkça değişmez.Yani bu değer 100 ise her zaman o cisim 100 hızda ilerler.Peki hiçbir dosya değişmiyorsa gün içinde bu slotların hızı nasıl değişiyor ? İşte oyunu pek aktif oynamayan ben yaptığım gözlemle bunun o karakterlerin sunucuya geç giden tepkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Sen ileri tıkladığında karakterin ne zaman harekete geçiyorsa o kadar sürede sunucuya bir veri gönderip cevap alıyorsun demektir.Yüzlerce kez kenan attık.Ne zaman oyun akıcı olduysa slotlar hızlandı.Ne zaman oyunda 2,3 saniye gecikme olduysa slotlar yavaşladı.Sen alakası yok diyorsun o zaman öne bir şey sürmelisin.Ben gözlemledim ve gözlemime göre lag olduğunda slotlar daha geç tepki veriyor ve yavaş hareket ediyorlar.Lag olmadığında uçuyorlar.Yönetim zaten bilmez devler gayet iyi biliyorlar.Sunucuda akıcılık sağlanırsa belki belli yaratıkların hızlarını güncelleyebilirler ama şöyle bir durum var.Bu bölgeler siz y2 ile çevirip kesin diye tasarlanmadı.Yani o yüzden slotlar hızlı çeviremiyoruz derseniz adamlarda derki alın bi tane tank girin bölgeye.Veya raylardaki yaratıklar ya çemberci olursun ya tanklı gidersin yada y2 ile çevirmeden düz koşu kesersin.Seçenek çok o yüzden bu slot hızları konusunda ne yaparlar bilemem.Furkaaaaann yazdı: ↑30 Oca 2018 19:09Oyunu aktif olarak oynayan biri değilsin heralde slotların hızları sürekli hızlanıp artıyor ben hiç bir zaman bi dosya güncellendikten sonra slotların hızında değişim görmedim bence sorunun neyden kaynaklandığını yönetim bile bilmiyor.AgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:44
Bu slotların hızları datalarda bellidir.Sunucu bakımı ile herhangi bir dosya güncellendi mi ki değişsin ? Farklı bir bilgin varsa duymak isterim.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Az evvel Eminönü sunucusunda savaşçımla ile kısa klan savaşında durumu test ettim.Yağ gibi akıyor karakter.Geri atma , menzil dışı vs. sorunlarla karşılaşmadım.Çok beğendim.
Eline sağlık olsun geliştiricilerin.
Eline sağlık olsun geliştiricilerin.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
O dediğin hız değerini değiştirildi diye güncelleme dosyası gelmez oyuna sabah güncellemesinde otomatik olarak değişir sen anlamazsın bile o hız değerini değiştirdiklerini. Bence sorun farklı birşeyden kaynaklanıyor 1.5 yıldır sürekli slotlar hızlanıp artıyor. Yönetim sorunun ne olduğunu bile bilmiyor diye düşünüyorum.AgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 19:19Sen şimdi bırak oyunu oynamıyorsun bilmem neyi.Pek tabi biliyoruz biz o slotların nasıl hızlarının değiştiğini.Sen oyundaki bir karakterin belli bir hız değerine sahip olduğunu bilmiyorsun sanırım.Oyuna eklenen hareketli bir cisme bir hız değeri verilir ve ona göre hareket eder.Bu değer güncelleme olmadıkça değişmez.Yani bu değer 100 ise her zaman o cisim 100 hızda ilerler.Peki hiçbir dosya değişmiyorsa gün içinde bu slotların hızı nasıl değişiyor ? İşte oyunu pek aktif oynamayan ben yaptığım gözlemle bunun o karakterlerin sunucuya geç giden tepkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Sen ileri tıkladığında karakterin ne zaman harekete geçiyorsa o kadar sürede sunucuya bir veri gönderip cevap alıyorsun demektir.Yüzlerce kez kenan attık.Ne zaman oyun akıcı olduysa slotlar hızlandı.Ne zaman oyunda 2,3 saniye gecikme olduysa slotlar yavaşladı.Sen alakası yok diyorsun o zaman öne bir şey sürmelisin.Ben gözlemledim ve gözlemime göre lag olduğunda slotlar daha geç tepki veriyor ve yavaş hareket ediyorlar.Lag olmadığında uçuyorlar.Yönetim zaten bilmez devler gayet iyi biliyorlar.Sunucuda akıcılık sağlanırsa belki belli yaratıkların hızlarını güncelleyebilirler ama şöyle bir durum var.Bu bölgeler siz y2 ile çevirip kesin diye tasarlanmadı.Yani o yüzden slotlar hızlı çeviremiyoruz derseniz adamlarda derki alın bi tane tank girin bölgeye.Veya raylardaki yaratıklar ya çemberci olursun ya tanklı gidersin yada y2 ile çevirmeden düz koşu kesersin.Seçenek çok o yüzden bu slot hızları konusunda ne yaparlar bilemem.Furkaaaaann yazdı: ↑30 Oca 2018 19:09Oyunu aktif olarak oynayan biri değilsin heralde slotların hızları sürekli hızlanıp artıyor ben hiç bir zaman bi dosya güncellendikten sonra slotların hızında değişim görmedim bence sorunun neyden kaynaklandığını yönetim bile bilmiyor.AgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 18:44
Bu slotların hızları datalarda bellidir.Sunucu bakımı ile herhangi bir dosya güncellendi mi ki değişsin ? Farklı bir bilgin varsa duymak isterim.
Grup bölgelerinin dolu olma sorunu çözülmüş mü?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Klan savaşında depar atan savaşcılar bir anda yanımda bitmiyordu. Bunu gözlemledim.
Ben bakım tamamlanınca Stuart kesen grupta birisi öldüğünde, bu kesime sonradan dahil olan kişinin o ölen kişiyi canlı değil de ölü olarak göreceğini düşünüyordum. Umarım açıklayıcı olmuştur bu yazdığım.
Ben bakım tamamlanınca Stuart kesen grupta birisi öldüğünde, bu kesime sonradan dahil olan kişinin o ölen kişiyi canlı değil de ölü olarak göreceğini düşünüyordum. Umarım açıklayıcı olmuştur bu yazdığım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık