Adam cevap vermiş işte hala saçma sorular soruyon.SPIEGLEIN yazdı: ↑30 Oca 2018 12:21Benim merak ettiğim tam olarak şu
Bakım ve iyileştirme
Oynamış olduğumuz sunucuya bakım yaptınız iyileştime olarak oyun içi bir şeyler yapılıyor mu peki ?
Oyun Bakımı
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyun Bakımı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eminönü sunucusu ne alemde, yağ gibi mi?
Ona göre bilgisayar açma zahmetine gireceğim akşam.
Ona göre bilgisayar açma zahmetine gireceğim akşam.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Slotlar hızlı ancak oyun çok akıcı.FiratCakiroglu yazdı: ↑30 Oca 2018 14:06 Eminönü sunucusu ne alemde, yağ gibi mi?
Ona göre bilgisayar açma zahmetine gireceğim akşam.![]()
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zincir Delisi Konseptini kaldırıp ,Çılgın FareAdam konsepti koymanda arkadaşların
Hoşuna gitmiştir şimdiden
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hoxam böyle $açma sorulara cevap vermeni ho$ olarak kar$ılıyorum lakin,bildiğiniz üzere karaköy zımbırtısı hakkında özellikle tarih konusunda bir ton $oru var,teaser yayınlanmasının üzerinden de 1 ay geçmiş olmasından mütevellit biraz da o tarz soruların cevaplanma$ına te$rif etmen mümkün mü acaba ?
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Namüsait bir zamanda tezahür edilen suallere teşrif edemiyorum. Filhakika böyle suallere en doğru cevabı, vakti geldiğinde bizzatihi paylaşmaktan mesut ve bahtiyar olacağım.MobilSorun78 yazdı: ↑30 Oca 2018 16:10Hoxam böyle $açma sorulara cevap vermeni ho$ olarak kar$ılıyorum lakin,bildiğiniz üzere karaköy zımbırtısı hakkında özellikle tarih konusunda bir ton $oru var,teaser yayınlanmasının üzerinden de 1 ay geçmiş olmasından mütevellit biraz da o tarz soruların cevaplanma$ına te$rif etmen mümkün mü acaba ?