é tusu ile düsman secemiyorum
é tusu ile düsman secemiyorum
oyunda en yakın dusmanı secme tusu olan é ye bastıgımda calısmıyor fakat world ve benzeri programlarda kullanabiliyorum.Hatta bu tus ile oyunda yazı dahi yazabiliyorum.(").Kullandığım laptop msi marka gv72 7rd model.Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim.
Re: é tusu ile düsman secemiyorum
çünkü oyunda düşman seçmek için tab tuşu kullanılıyor
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
dostum 10 senedir oynadığım oyun en yakınındakı dusmanı é tusu ıle secersın
Genel çevredeki düşmanları seçmek için tab tuşu kullanılır ancak büyük bir kalabalık ortasında en yakın menzildeki düşman için é kullanılır ki benimde tercihim o şekilde bölgelerde,klan savaşlarında.
Parıltı
HyPNoSe
DemirLADY
Signorina
HyPNoSe
DemirLADY
Signorina
ilk defa sizden duydum bende tab ile seçim yapılıyor diye biliyordum garip bilgi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
İlk defa mı duydunuz cidden.0LIVERA yazdı: ↑27 Oca 2018 04:45ilk defa sizden duydum bende tab ile seçim yapılıyor diye biliyordum garip bilgi.
Asıl şaşırtıcı olan bu bence
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Sizde de bu sorun varsa bu oyunun sorunudur.Bi deniyebilir misiniz acaba sizde de aynı sorun var mı0LIVERA yazdı: ↑27 Oca 2018 04:45ilk defa sizden duydum bende tab ile seçim yapılıyor diye biliyordum garip bilgi.
Merhaba
Oyunu açtıktan sonra klavyenizin dil ayarının TR (Türkçe) olduğuna dikkat ediniz. Görev çubuğundaki TR kısaltması, klavyenizin Türkçe ayarında olduğunu gösterir.
Ayrıca Denetim Masası'ndan klavye ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
Oyunu açtıktan sonra klavyenizin dil ayarının TR (Türkçe) olduğuna dikkat ediniz. Görev çubuğundaki TR kısaltması, klavyenizin Türkçe ayarında olduğunu gösterir.
Ayrıca Denetim Masası'ndan klavye ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Klavye driverim en son çıkan driver ayrıca klavye turkce q klavye windows 10 education işletim sistemi kullanıyorum.Görev cubuğunun sağında tr yazısı goremedım ama denetim masasından turkce q olduğunu teyit ettim.
ayrıca sunuda eklemek isterim.Cs go da konsol acıp kapatırken bilindiği üzere bahsi gecen tus kullanılır.Cs go oynarken consol acıp kapatırken herhangı bır problem yasamıyorum.