é tusu ile düsman secemiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
erost9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

é tusu ile düsman secemiyorum

Mesaj gönderen erost9 »

oyunda en yakın dusmanı secme tusu olan é ye bastıgımda calısmıyor fakat world ve benzeri programlarda kullanabiliyorum.Hatta bu tus ile oyunda yazı dahi yazabiliyorum.(").Kullandığım laptop msi marka gv72 7rd model.Yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: é tusu ile düsman secemiyorum

Mesaj gönderen Bubyo »

çünkü oyunda düşman seçmek için tab tuşu kullanılıyor
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
erost9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen erost9 »

dostum 10 senedir oynadığım oyun en yakınındakı dusmanı é tusu ıle secersın
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Natulcien »

Bubyo yazdı: 27 Oca 2018 04:24 çünkü oyunda düşman seçmek için tab tuşu kullanılıyor
Genel çevredeki düşmanları seçmek için tab tuşu kullanılır ancak büyük bir kalabalık ortasında en yakın menzildeki düşman için é kullanılır ki benimde tercihim o şekilde bölgelerde,klan savaşlarında.
Parıltı
HyPNoSe
DemirLADY
Signorina
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Natulcien yazdı: 27 Oca 2018 04:34
Bubyo yazdı: 27 Oca 2018 04:24 çünkü oyunda düşman seçmek için tab tuşu kullanılıyor
Genel çevredeki düşmanları seçmek için tab tuşu kullanılır ancak büyük bir kalabalık ortasında en yakın menzildeki düşman için é kullanılır ki benimde tercihim o şekilde bölgelerde,klan savaşlarında.
ilk defa sizden duydum bende tab ile seçim yapılıyor diye biliyordum garip bilgi.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

0LIVERA yazdı: 27 Oca 2018 04:45
ilk defa sizden duydum bende tab ile seçim yapılıyor diye biliyordum garip bilgi.
İlk defa mı duydunuz cidden.
Asıl şaşırtıcı olan bu bence
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
erost9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen erost9 »

0LIVERA yazdı: 27 Oca 2018 04:45
Sizde de bu sorun varsa bu oyunun sorunudur.Bi deniyebilir misiniz acaba sizde de aynı sorun var mı
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Merhaba

Oyunu açtıktan sonra klavyenizin dil ayarının TR (Türkçe) olduğuna dikkat ediniz. Görev çubuğundaki TR kısaltması, klavyenizin Türkçe ayarında olduğunu gösterir.

Ayrıca Denetim Masası'ndan klavye ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
erost9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen erost9 »

Naveran yazdı: 27 Oca 2018 05:22 Merhaba

Oyunu açtıktan sonra klavyenizin dil ayarının TR (Türkçe) olduğuna dikkat ediniz. Görev çubuğundaki TR kısaltması, klavyenizin Türkçe ayarında olduğunu gösterir.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Klavye driverim en son çıkan driver ayrıca klavye turkce q klavye windows 10 education işletim sistemi kullanıyorum.Görev cubuğunun sağında tr yazısı goremedım ama denetim masasından turkce q olduğunu teyit ettim.
erost9
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen erost9 »

erost9 yazdı: 27 Oca 2018 05:58
Naveran yazdı: 27 Oca 2018 05:22 Merhaba

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Klavye driverim en son çıkan driver ayrıca klavye turkce q klavye windows 10 education işletim sistemi kullanıyorum.Görev cubuğunun sağında tr yazısı goremedım ama denetim masasından turkce q olduğunu teyit ettim.
ayrıca sunuda eklemek isterim.Cs go da konsol acıp kapatırken bilindiği üzere bahsi gecen tus kullanılır.Cs go oynarken consol acıp kapatırken herhangı bır problem yasamıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön