Yeni bölgeye giriş icin eksik görevler yapılmalımı sizce *
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Yeni bölgeye giriş icin eksik görevler yapılmalımı sizce *
Insallah zorunlu hale gelirde su naylonculara iyi bi vurgun olur

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
İşsizlik mi desek?
Yoksa bulamamak ?
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Savaşçılardaki kütük yaran görevi kaldırılsa da görev penceresinden silinip yok olsa.Bunun dışında tüm görevlerin yapılı olması taraftarıyım.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Görev fetişi diyelim. Takıntılık. Bir şeyler eksik olduğu hissinden dolayı ilerleyememek.
Hadi ama yapmayın. Bir iki çar kasıp, Fahri Bey'in kayıp keten görevini alıp, 10+10 toplamda 20 keteni kasaya atmadınız mı yani?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Yapılması mümkündür ki gelişmemiş bir sürü oyuncumuz var ayrıyeten Çemberli taş bölgesinde görevi yapabilen var yapamayacak olan var Onlarıda düşünerek güzel bir fikirle girişin sağlanması oyuncu arkadaşlarımızın
Akışı sağlanması muhtemmeldir.
Akışı sağlanması muhtemmeldir.
Hayır teşkilatın üstünde değiliz Pişmanlık var yaptıklarımız için, kendi kendimize iş yapmanın sonuçlarından dolayı mahcubuz. Kendimizi affettirmek için Karaköy'ü feth edeceğiz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑26 Oca 2018 16:13Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
Everything is about math just math
Meran şehrine girmek için de bronzu kesmek gerekiyordu olabilir bir görev sanırım .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Pişmanlığımizin teşkilatla alakası yok. Karakterimiz kendi ile mücadele ediyor. Ayrıca fetih falan da olacağını sanmıyorum. Şuan tek derdimiz Kuklaci'nin ve fareadamlarin bildiklerini öğrenip geçmişi aydınlatmak ve Gezgin Sehir'e doğru yola çıkmak. Teşkilatla işimiz biteli çok oldu. Bilgi ve tecrübe olarak teşkilatın ilerisindeyiz.movie yazdı: ↑26 Oca 2018 21:13Hayır teşkilatın üstünde değiliz Pişmanlık var yaptıklarımız için, kendi kendimize iş yapmanın sonuçlarından dolayı mahcubuz. Kendimizi affettirmek için Karaköy'ü feth edeceğiz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑26 Oca 2018 16:13Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
Olabilir ama o kadar emin olma Agah bir sır küpü. Her an tüm bildiklerimiz yanlış olabilir. Tüm bildiklerimiz olmasa da bazılarıturkoxHAMSTER yazdı: ↑26 Oca 2018 21:40Pişmanlığımizin teşkilatla alakası yok. Karakterimiz kendi ile mücadele ediyor. Ayrıca fetih falan da olacağını sanmıyorum. Şuan tek derdimiz Kuklaci'nin ve fareadamlarin bildiklerini öğrenip geçmişi aydınlatmak ve Gezgin Sehir'e doğru yola çıkmak. Teşkilatla işimiz biteli çok oldu. Bilgi ve tecrübe olarak teşkilatın ilerisindeyiz.movie yazdı: ↑26 Oca 2018 21:13Hayır teşkilatın üstünde değiliz Pişmanlık var yaptıklarımız için, kendi kendimize iş yapmanın sonuçlarından dolayı mahcubuz. Kendimizi affettirmek için Karaköy'ü feth edeceğiz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑26 Oca 2018 16:13Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
Everything is about math just math