Yeni bölgeye giriş icin eksik görevler yapılmalımı sizce *

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Yeni bölgeye giriş icin eksik görevler yapılmalımı sizce *

Mesaj gönderen Parlementxx »

Insallah zorunlu hale gelirde su naylonculara iyi bi vurgun olur
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

movie yazdı: 26 Oca 2018 04:08 Muhtemelen İstihbarat komutanını öldürmüş olmak gerekecek.
Tanıtım videosunda Karaköy Teşkilatın olacak deniliyor. Bu açıdan baktığımızda Agah Beye kendimizi affettirmek ve yeniden teşkilata katılabilmek için Karaköy'ü feth etmemiz gerekecek.
Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

SalurBeyi yazdı: 25 Oca 2018 22:59
SPIEGLEIN yazdı: 25 Oca 2018 22:50 Yada mezarlıkta çok düşüyor diyorlar 😇😇
2-3 saatte 60 semender kasmıştım mezarlıkta. :D
İşsizlik mi desek? :)

Yoksa bulamamak ? 😯😯
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Savaşçılardaki kütük yaran görevi kaldırılsa da görev penceresinden silinip yok olsa.Bunun dışında tüm görevlerin yapılı olması taraftarıyım.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

SPIEGLEIN yazdı: 26 Oca 2018 19:52 İşsizlik mi desek? :)
Görev fetişi diyelim. Takıntılık. Bir şeyler eksik olduğu hissinden dolayı ilerleyememek. :')

Hadi ama yapmayın. Bir iki çar kasıp, Fahri Bey'in kayıp keten görevini alıp, 10+10 toplamda 20 keteni kasaya atmadınız mı yani?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirogllu »

Yapılması mümkündür ki gelişmemiş bir sürü oyuncumuz var ayrıyeten Çemberli taş bölgesinde görevi yapabilen var yapamayacak olan var Onlarıda düşünerek güzel bir fikirle girişin sağlanması oyuncu arkadaşlarımızın
Akışı sağlanması muhtemmeldir.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Oca 2018 16:13
movie yazdı: 26 Oca 2018 04:08 Muhtemelen İstihbarat komutanını öldürmüş olmak gerekecek.
Tanıtım videosunda Karaköy Teşkilatın olacak deniliyor. Bu açıdan baktığımızda Agah Beye kendimizi affettirmek ve yeniden teşkilata katılabilmek için Karaköy'ü feth etmemiz gerekecek.
Artık teşkilatın da üstünde bir seviyedeyiz. Kendimizi kabul ettirmek falan isteyecegimizi sanmıyorum.
Hayır teşkilatın üstünde değiliz Pişmanlık var yaptıklarımız için, kendi kendimize iş yapmanın sonuçlarından dolayı mahcubuz. Kendimizi affettirmek için Karaköy'ü feth edeceğiz.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Meran şehrine girmek için de bronzu kesmek gerekiyordu olabilir bir görev sanırım .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

movie yazdı: 26 Oca 2018 21:13
Hayır teşkilatın üstünde değiliz Pişmanlık var yaptıklarımız için, kendi kendimize iş yapmanın sonuçlarından dolayı mahcubuz. Kendimizi affettirmek için Karaköy'ü feth edeceğiz.
Pişmanlığımizin teşkilatla alakası yok. Karakterimiz kendi ile mücadele ediyor. Ayrıca fetih falan da olacağını sanmıyorum. Şuan tek derdimiz Kuklaci'nin ve fareadamlarin bildiklerini öğrenip geçmişi aydınlatmak ve Gezgin Sehir'e doğru yola çıkmak. Teşkilatla işimiz biteli çok oldu. Bilgi ve tecrübe olarak teşkilatın ilerisindeyiz.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Oca 2018 21:40
movie yazdı: 26 Oca 2018 21:13
Pişmanlığımizin teşkilatla alakası yok. Karakterimiz kendi ile mücadele ediyor. Ayrıca fetih falan da olacağını sanmıyorum. Şuan tek derdimiz Kuklaci'nin ve fareadamlarin bildiklerini öğrenip geçmişi aydınlatmak ve Gezgin Sehir'e doğru yola çıkmak. Teşkilatla işimiz biteli çok oldu. Bilgi ve tecrübe olarak teşkilatın ilerisindeyiz.
Olabilir ama o kadar emin olma Agah bir sır küpü. Her an tüm bildiklerimiz yanlış olabilir. Tüm bildiklerimiz olmasa da bazıları :grinning:
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön