İksir Etkisini Kaldırma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: İksir Etkisini Kaldırma

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Ben ilk önce Semiha yolunu alıp sonra Stuart’a dönüyorum. Shen Kara iksirini içiyorum böylece bir iksirle üç tane şef yaratık kesiyorum. 15 dakika süre olmasa nasıl idare edeceğim? Ayrıca Gaffar’da buz dirençli birisi de tank olabilir bil istedim.
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

movie yazdı: 13 Oca 2018 02:15
Caffeine yazdı: 13 Oca 2018 01:30
BeLmanDo yazdı: 13 Oca 2018 00:39
kandemir yazdı: 13 Oca 2018 00:37 .. /savaş3,.. /kaç
Bölgede er meydanına giriş yapılamıyor ama . 5 1 stusuz grupla girdin bölgeye örnek tek item shen iksir içtin 4 dakikada kesildi gaffar stuartı keseceksin buz direnci iksir içmen lazım bu iksiri şimdi içemezsiniz bir iksirin etkisi altındasınız diyor . Yani Ölmelisin diyor başka yolu yok 11 dakika beklemek istemiyorsan öleceksin mecbur yani iksir süreleri 15 dakika ..
kolayı var. grup bölgeleri hariç diğer bölgelerde süreleri 15 dakika, grup bölgelerinde süreleri 5 dakika yapılır olur biter.
Evet baya kolaymış. Şu önerileri verirken oyunu kapsamlı düşünün biraz. 5 dakikada kesilmezse ne olacak niye insanlar mağdur olsun?
o zaman ölmek en iyisi. :D zaten kimse 5 dk içinde boss kesemeyecek grup toplamıyor bölgelere. full fizik olmasının yanı sıra m1 ve m23 te isteniyor. buna rağmen 3 dk da boss kesilemiyorsa o zaman grupta sorun var demektir. :D
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Caffeine yazdı: 13 Oca 2018 12:03
kandemir yazdı: 13 Oca 2018 00:37 .. /savaş3,.. /kaç
Bölgede er meydanına giriş yapılamıyor ama . 5 1 stusuz grupla girdin bölgeye örnek tek item shen iksir içtin 4 dakikada kesildi gaffar stuartı keseceksin buz direnci iksir içmen lazım bu iksiri şimdi içemezsiniz bir iksirin etkisi altındasınız diyor . Yani Ölmelisin diyor başka yolu yok 11 dakika beklemek istemiyorsan öleceksin mecbur yani iksir süreleri 15 dakika ..
kolayı var. grup bölgeleri hariç diğer bölgelerde süreleri 15 dakika, grup bölgelerinde süreleri 5 dakika yapılır olur biter.
Evet baya kolaymış. Şu önerileri verirken oyunu kapsamlı düşünün biraz. 5 dakikada kesilmezse ne olacak niye insanlar mağdur olsun?
o zaman ölmek en iyisi. :D zaten kimse 5 dk içinde boss kesemeyecek grup toplamıyor bölgelere. full fizik olmasının yanı sıra m1 ve m23 te isteniyor. buna rağmen 3 dk da boss kesilemiyorsa o zaman grupta sorun var demektir. :D
Kapsamlı düşün diyorum bak hala :)
Herkes senin kafanda kurguladığın gibi 5+1 gitmek zorunda değil.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

movie yazdı: 13 Oca 2018 12:18
Caffeine yazdı: 13 Oca 2018 12:03

Kapsamlı düşün diyorum bak hala :)
Herkes senin kafanda kurguladığın gibi 5+1 gitmek zorunda değil.
tmm seni mi kıracaz 4+1+1 gidelim. :D yine aynı hesap oldu. :D büyü tank yerine savaş tank oldu. :D sen anladığım kadarıyla işin biraz fantezisine kaçıp 2+2+2 kesmek istiyorsun. :D bu daha iyi çünkü tank sayısı artar. :D yinede kesemiyorsak bölgeyi derhal terk edelim bir zahmette boşuna meşgul etmeyelim milleti. :D
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Dün Gaffar kesimine başlamadan önce tank olacak büyücü iksir etkisinde olduğu için ölmek isterken kendisiyle birlikte gruptan 3 kişiyi öldürmesi üzerine bu konuyu görünce muazzam bir öneri olduğu kanaatine vardım 🤔
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

BeLmanDo yazdı: 13 Oca 2018 00:34 Bildiğiniz gibi Üzerimizdeki iksir etkisini iptal etmek için mecburen ölmek durumundayız.
Bunun yerine Karakter adının yanındaki kutucuktaki iksir işaretne tıkladığımızda etki kaldırılsın mı sorusunu Sorsa Çok güzel olmaz mı :) ?
Yeni Yöntem KeşfedildiGöster
ESC > Çıkış > Evet / Giriş Yap > Karakteri Seç > İksiri İç
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
Resim
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Parlementxx yazdı: 13 Oca 2018 12:54 The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
Bu daha mantıklı. Üstelik oyuna eklemek de daha kolay sadece yeni bir iksir tanımlayacaklar o kadar.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Parlementxx yazdı: 13 Oca 2018 12:54 The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
Ölümsüzlük bugu mu? Dostum o dediğini sadece ekstra direnç sağlayan iksirlerde mümkün kılsalar dediğin 'bug' hiç olmaz da!
Resim
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Iksir suresi degil iksir etkisini kaldirmaktan bahsediyorum ben iksir etkisini kaldirinca dinazoru kaldirirsa cani iksir icmeden onceki haline döner mantıken ?
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex

“Genel Etkileşim” sayfasına dön