İksir Etkisini Kaldırma
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: İksir Etkisini Kaldırma
Ben ilk önce Semiha yolunu alıp sonra Stuart’a dönüyorum. Shen Kara iksirini içiyorum böylece bir iksirle üç tane şef yaratık kesiyorum. 15 dakika süre olmasa nasıl idare edeceğim? Ayrıca Gaffar’da buz dirençli birisi de tank olabilir bil istedim.
o zaman ölmek en iyisi.movie yazdı: ↑13 Oca 2018 02:15Evet baya kolaymış. Şu önerileri verirken oyunu kapsamlı düşünün biraz. 5 dakikada kesilmezse ne olacak niye insanlar mağdur olsun?Caffeine yazdı: ↑13 Oca 2018 01:30kolayı var. grup bölgeleri hariç diğer bölgelerde süreleri 15 dakika, grup bölgelerinde süreleri 5 dakika yapılır olur biter.BeLmanDo yazdı: ↑13 Oca 2018 00:39Bölgede er meydanına giriş yapılamıyor ama . 5 1 stusuz grupla girdin bölgeye örnek tek item shen iksir içtin 4 dakikada kesildi gaffar stuartı keseceksin buz direnci iksir içmen lazım bu iksiri şimdi içemezsiniz bir iksirin etkisi altındasınız diyor . Yani Ölmelisin diyor başka yolu yok 11 dakika beklemek istemiyorsan öleceksin mecbur yani iksir süreleri 15 dakika ..
Kapsamlı düşün diyorum bak halaCaffeine yazdı: ↑13 Oca 2018 12:03o zaman ölmek en iyisi.movie yazdı: ↑13 Oca 2018 02:15Evet baya kolaymış. Şu önerileri verirken oyunu kapsamlı düşünün biraz. 5 dakikada kesilmezse ne olacak niye insanlar mağdur olsun?Caffeine yazdı: ↑13 Oca 2018 01:30kolayı var. grup bölgeleri hariç diğer bölgelerde süreleri 15 dakika, grup bölgelerinde süreleri 5 dakika yapılır olur biter.BeLmanDo yazdı: ↑13 Oca 2018 00:39Bölgede er meydanına giriş yapılamıyor ama . 5 1 stusuz grupla girdin bölgeye örnek tek item shen iksir içtin 4 dakikada kesildi gaffar stuartı keseceksin buz direnci iksir içmen lazım bu iksiri şimdi içemezsiniz bir iksirin etkisi altındasınız diyor . Yani Ölmelisin diyor başka yolu yok 11 dakika beklemek istemiyorsan öleceksin mecbur yani iksir süreleri 15 dakika ..zaten kimse 5 dk içinde boss kesemeyecek grup toplamıyor bölgelere. full fizik olmasının yanı sıra m1 ve m23 te isteniyor. buna rağmen 3 dk da boss kesilemiyorsa o zaman grupta sorun var demektir.
![]()
Herkes senin kafanda kurguladığın gibi 5+1 gitmek zorunda değil.
Everything is about math just math
tmm seni mi kıracaz 4+1+1 gidelim.movie yazdı: ↑13 Oca 2018 12:18Kapsamlı düşün diyorum bak halaCaffeine yazdı: ↑13 Oca 2018 12:03o zaman ölmek en iyisi.movie yazdı: ↑13 Oca 2018 02:15Evet baya kolaymış. Şu önerileri verirken oyunu kapsamlı düşünün biraz. 5 dakikada kesilmezse ne olacak niye insanlar mağdur olsun?Caffeine yazdı: ↑13 Oca 2018 01:30kolayı var. grup bölgeleri hariç diğer bölgelerde süreleri 15 dakika, grup bölgelerinde süreleri 5 dakika yapılır olur biter.BeLmanDo yazdı: ↑13 Oca 2018 00:39
Bölgede er meydanına giriş yapılamıyor ama . 5 1 stusuz grupla girdin bölgeye örnek tek item shen iksir içtin 4 dakikada kesildi gaffar stuartı keseceksin buz direnci iksir içmen lazım bu iksiri şimdi içemezsiniz bir iksirin etkisi altındasınız diyor . Yani Ölmelisin diyor başka yolu yok 11 dakika beklemek istemiyorsan öleceksin mecbur yani iksir süreleri 15 dakika ..zaten kimse 5 dk içinde boss kesemeyecek grup toplamıyor bölgelere. full fizik olmasının yanı sıra m1 ve m23 te isteniyor. buna rağmen 3 dk da boss kesilemiyorsa o zaman grupta sorun var demektir.
![]()
![]()
Herkes senin kafanda kurguladığın gibi 5+1 gitmek zorunda değil.
Dün Gaffar kesimine başlamadan önce tank olacak büyücü iksir etkisinde olduğu için ölmek isterken kendisiyle birlikte gruptan 3 kişiyi öldürmesi üzerine bu konuyu görünce muazzam bir öneri olduğu kanaatine vardım 
Yeni Yöntem KeşfedildiGöster
ESC > Çıkış > Evet / Giriş Yap > Karakteri Seç > İksiri İç
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.

Bu daha mantıklı. Üstelik oyuna eklemek de daha kolay sadece yeni bir iksir tanımlayacaklar o kadar.Parlementxx yazdı: ↑13 Oca 2018 12:54 The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
Everything is about math just math
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Ölümsüzlük bugu mu? Dostum o dediğini sadece ekstra direnç sağlayan iksirlerde mümkün kılsalar dediğin 'bug' hiç olmaz da!Parlementxx yazdı: ↑13 Oca 2018 12:54 The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Parlementxx yazdı: ↑13 Oca 2018 12:54 The witcherdaki sistem gayet hoş.Süt var iciyorsun butun iksir etkilerini kaldiriyor.Bir baska etkisi olmayan iksir kullanarak kaldirmak gayet mantikli.Iksir etkisini kaldirma ikonu ölümsüzlük bugunu ortaya cikarir dino cek etkiyi kaldir tekrar cek tekrar cek tekrar cek.
Iksir suresi degil iksir etkisini kaldirmaktan bahsediyorum ben iksir etkisini kaldirinca dinazoru kaldirirsa cani iksir icmeden onceki haline döner mantıken ?
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex