Giriş Paneli Değişiklik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Giriş Paneli Değişiklik

Mesaj gönderen dedee66 »

oyuna yeni giriş paneli geldi sandım.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

AnaToLia yazdı: 08 Oca 2018 17:16 çift oturum gelmez :) eskiden açılıyordu fakat kendileri engelledi :blush: sandboxie kullanmaya devam
Ya o olay çok karışık diyorlar.Bence direk oyun getirsin temizinden.Hani bilmiyorum ama biraz ilgili GM'ler gelsin o zaman oyuna.Gerekli denetlemeler ile zaten o kp kasanlar yakalanacaktır.Çeşitli oynadığım oyunlarda böyle illegal durumları denetleyen oyun görevlileri oluyordu.Veyahut 3.şahıslar tarafından görülürse video ile desteğe atılıp şikayet edilebilir.
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thedifferince »

Parlementxx yazdı: 08 Oca 2018 13:15
MainPower yazdı: 08 Oca 2018 12:37

Kader muhurlerinde Ikvden ders alip boyle bir sistem yapilmis aynisini buraya yapmalari dilegiyle.Esc > Karakter Degistir yapilabilir.Ayriyeten her karakterin kasasina 3. Ortak kasa sayfasi katilabilir.
:grinning: bencede iyi bir düşünce veya posta kutusu gibi bir şey getirilebilir ör: bir karakter aktaracağı eşyayı posta kutusuna koyar diyer hesabı ile gelip eşyayı alabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
xHASANBEYx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: İSTİLA

Mesaj gönderen xHASANBEYx »

MainPower yazdı: 08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?

Yeni guncellemeden bile vazgeçtim yeter ki karakter seçim ekranı ve oyunu kapatmadan karaktere geçiş ekranı yapılmasını o kadar çok istiyorum ki
😒
Resim

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Gönül isterki giriş paneli oyun içi paneller değişsin amaa :blush: :blush:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

:thinking_face:
Hala geç değil bunlar için
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Gerekli desteği verirsek bu önerinin es geçileceğini düşünmüyorum.Eminim ki oyunun yüzde 90ı ve fazlası bu özelliği istiyordur.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Konuyu açan arkadaşın dediği olmayacaktır. Çünkü Nerull giriş ekranına güvenlik kodu getirileceğini söyledi. Hani şu robot musun değil misin diye soran cinsten. Eğer dediğiniz gibi karakterler arası geçiş yapıyor olsalardı ya da yapacak olsalardı böyle bir güvenli giriş yapmazlardı. O yüzden unutun derim bunu.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

MainPower yazdı: 08 Oca 2018 17:15
BatuIV yazdı: 08 Oca 2018 17:10 Karakter değiştirme olayını bende çok isterim fakat, kp kasma olayı için kullanılacağından çekiniyorum. Düşünsenize, tek girişte 4 karakterinde karizmasını verebilirsin ve gir-çık yapmaktan daha hızlı olur heralde. Bu yüzden getireceklerini sanmam, getirseler bile kısıtlama koyarlar bir şekilde

İyi de şuan yapmak isteyen o dediğini yine yapar kardeşim.Windows'a girerken iki kullanıcı oluşturursan kullanıcı değiştirerek iki İKV oynarsın hatta sayıya göre 3-4 olur bu rakam.Yani illegal şeyler yine bir türlü devam eder.Sırf bunu yapan üçkağıtçılar yüzünden masumun isteği neden engellensin ?
Yapılıyor zaten, o yüzden bu özellikten istifade edilmesinden korkuyorum. Neyse sorun yok benim açımdan, ben kasacağımı kastım, unumu eledim eleğimi de astım. Bundan sonra gelecek her yenilik benim işime gelir :)
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

NaudiR yazdı: 08 Oca 2018 22:51 Konuyu açan arkadaşın dediği olmayacaktır. Çünkü Nerull giriş ekranına güvenlik kodu getirileceğini söyledi. Hani şu robot musun değil misin diye soran cinsten. Eğer dediğiniz gibi karakterler arası geçiş yapıyor olsalardı ya da yapacak olsalardı böyle bir güvenli giriş yapmazlardı. O yüzden unutun derim bunu.
Oyuna girerken güvenliği arttırıcı ekstra işlem yapmaları arkadaşın dediğini engelleyecek birşey değil.Bir kere gireceksin işlemleri içerde yapacaksın.Eğer Nerull'un söylediği olacaksa girişler dahada zaman alacağı için arkadaşın söylediği bir kat daha önem kazanacak.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön