Evet kesinlikle ikinci oturum açılmalı.Anca iki farklı kullanıcı(Windows'a giriş sırasında) yaparsanız açılabiliyor İKV.HIZLIMEHMET yazdı: ↑08 Oca 2018 12:51 üyeliklerin ortak kasaları ve ortak geçişleri olmalı hayatta hersey kolaylaşırken oyunda bu kadar zorluk çekmek mantıksız geliyor zaten 1 oturumdan 1 ikv açılıyor ya 1 den fazla açma seçeneği gelsin yada bu tip kolaylıklar getirin artık.
Giriş Paneli Değişiklik
Re: Giriş Paneli Değişiklik
Kesinlikle abi.Bir çok oyunda böyle imkan varken İKV'ye de getirilmesi çok kullanışlı olacaktır.Lahza yazdı: ↑08 Oca 2018 13:09 Nerull oyun giriş ekranı ile ilgili çalışma olduğunu ve düzenleneceğini söylemişti, onun harici oyundayken yan karaktere geçme konusu knight online da zamanında kullanılan daha sonra devre dışı bırakılan bir özellik, neden devre dışı bırakıldı bilmiyorum, diğer değindiğiniz de ortak kasa olayı, ayrı bir sandık gibisinden kasa getirilip bu kasadakilerin tüm karakterlerden görülebilir olması yeterli bir çözüm olurdu, aktarım yapayım derken elini kolunu kaptıran çok arkadaşımız var.
- aytac06
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
söylemiş olduğun öneriyi ileriki zamanlarda getirirler diye düşünüyorum çok öncedende bu istekte bulunulmuşdu diye hatılıyorum
ıIıAYTAÇıIı
Pazienza
Pazienza
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ya elbette Karaköy güncellemesi ile giriş ekranı değişecektir. Bu, su katıksız bir gerçektir.
Doğrudur.Zaten daha önce açılmış olabilir olduğunu belirttim hocam.Umarım dediğiniz gibi yakın zamanda gelir.Özellikle ikinci oturum açılması iyi olur.Şifacının görevlerini tek başına yapmak çok güç.En azından yan hesapla kasarım.aytac06 yazdı: ↑08 Oca 2018 16:45MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
söylemiş olduğun öneriyi ileriki zamanlarda getirirler diye düşünüyorum çok öncedende bu istekte bulunulmuşdu diye hatılıyorum
Umarım dediğiniz gibi güncelleme ile gelir.Zaten güncellemeden önce böyle bir şey olacağını ben de düşünmüyorum.Retaliation yazdı: ↑08 Oca 2018 16:55 Ya elbette Karaköy güncellemesi ile giriş ekranı değişecektir. Bu, su katıksız bir gerçektir.
- aytac06
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 16:55Doğrudur.Zaten daha önce açılmış olabilir olduğunu belirttim hocam.Umarım dediğiniz gibi yakın zamanda gelir.Özellikle ikinci oturum açılması iyi olur.Şifacının görevlerini tek başına yapmak çok güç.En azından yan hesapla kasarım.aytac06 yazdı: ↑08 Oca 2018 16:45MainPower yazdı: ↑08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?
2 . oturum olayını getirmezler diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım , yeni gelecek güncelleme yanında daha çok şey getirecek gibi görünüyor, kaç senedir oyuncuların şikayetlerini isteklerini dinlediler şimdi hepsini olmasada çoğunu halledeceklerdir.
ıIıAYTAÇıIı
Pazienza
Pazienza
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Estergon Ailesi
Karakter değiştirme olayını bende çok isterim fakat, kp kasma olayı için kullanılacağından çekiniyorum. Düşünsenize, tek girişte 4 karakterinde karizmasını verebilirsin ve gir-çık yapmaktan daha hızlı olur heralde. Bu yüzden getireceklerini sanmam, getirseler bile kısıtlama koyarlar bir şekilde
BatuIV yazdı: ↑08 Oca 2018 17:10 Karakter değiştirme olayını bende çok isterim fakat, kp kasma olayı için kullanılacağından çekiniyorum. Düşünsenize, tek girişte 4 karakterinde karizmasını verebilirsin ve gir-çık yapmaktan daha hızlı olur heralde. Bu yüzden getireceklerini sanmam, getirseler bile kısıtlama koyarlar bir şekilde
İyi de şuan yapmak isteyen o dediğini yine yapar kardeşim.Windows'a girerken iki kullanıcı oluşturursan kullanıcı değiştirerek iki İKV oynarsın hatta sayıya göre 3-4 olur bu rakam.Yani illegal şeyler yine bir türlü devam eder.Sırf bunu yapan üçkağıtçılar yüzünden masumun isteği neden engellensin ?
çift oturum gelmez
eskiden açılıyordu fakat kendileri engelledi
sandboxie kullanmaya devam