Giriş Paneli Değişiklik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Giriş Paneli Değişiklik

Mesaj gönderen MainPower »

HIZLIMEHMET yazdı: 08 Oca 2018 12:51 üyeliklerin ortak kasaları ve ortak geçişleri olmalı hayatta hersey kolaylaşırken oyunda bu kadar zorluk çekmek mantıksız geliyor zaten 1 oturumdan 1 ikv açılıyor ya 1 den fazla açma seçeneği gelsin yada bu tip kolaylıklar getirin artık.
Evet kesinlikle ikinci oturum açılmalı.Anca iki farklı kullanıcı(Windows'a giriş sırasında) yaparsanız açılabiliyor İKV.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lahza yazdı: 08 Oca 2018 13:09 Nerull oyun giriş ekranı ile ilgili çalışma olduğunu ve düzenleneceğini söylemişti, onun harici oyundayken yan karaktere geçme konusu knight online da zamanında kullanılan daha sonra devre dışı bırakılan bir özellik, neden devre dışı bırakıldı bilmiyorum, diğer değindiğiniz de ortak kasa olayı, ayrı bir sandık gibisinden kasa getirilip bu kasadakilerin tüm karakterlerden görülebilir olması yeterli bir çözüm olurdu, aktarım yapayım derken elini kolunu kaptıran çok arkadaşımız var.
Kesinlikle abi.Bir çok oyunda böyle imkan varken İKV'ye de getirilmesi çok kullanışlı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
aytac06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen aytac06 »

MainPower yazdı: 08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?

söylemiş olduğun öneriyi ileriki zamanlarda getirirler diye düşünüyorum çok öncedende bu istekte bulunulmuşdu diye hatılıyorum
ıIıAYTAÇıIı
Pazienza
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Ya elbette Karaköy güncellemesi ile giriş ekranı değişecektir. Bu, su katıksız bir gerçektir.
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aytac06 yazdı: 08 Oca 2018 16:45
MainPower yazdı: 08 Oca 2018 12:37 Daha önce konusu açılmışsa affola.Ben giriş panelinde değişikliğe gidilmesini öneriyorum.Başka sunucuya ya da başka hesaba girmemiz gerektiğinde oyundan çıkış yapıp launcher'i tekrar açmak zorundayız.Bunun yerine oyundan çıkışın yanına bir de sunucudan çıkış ya da yan karaktere geçmek için karakter seçimi kısmına giden bir panel eklense güzel olacağını düşünüyorum.Sizlerin düşüncesi nedir ?

söylemiş olduğun öneriyi ileriki zamanlarda getirirler diye düşünüyorum çok öncedende bu istekte bulunulmuşdu diye hatılıyorum
Doğrudur.Zaten daha önce açılmış olabilir olduğunu belirttim hocam.Umarım dediğiniz gibi yakın zamanda gelir.Özellikle ikinci oturum açılması iyi olur.Şifacının görevlerini tek başına yapmak çok güç.En azından yan hesapla kasarım.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Retaliation yazdı: 08 Oca 2018 16:55 Ya elbette Karaköy güncellemesi ile giriş ekranı değişecektir. Bu, su katıksız bir gerçektir.
Umarım dediğiniz gibi güncelleme ile gelir.Zaten güncellemeden önce böyle bir şey olacağını ben de düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
aytac06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen aytac06 »

MainPower yazdı: 08 Oca 2018 16:55
aytac06 yazdı: 08 Oca 2018 16:45

Doğrudur.Zaten daha önce açılmış olabilir olduğunu belirttim hocam.Umarım dediğiniz gibi yakın zamanda gelir.Özellikle ikinci oturum açılması iyi olur.Şifacının görevlerini tek başına yapmak çok güç.En azından yan hesapla kasarım.

2 . oturum olayını getirmezler diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım , yeni gelecek güncelleme yanında daha çok şey getirecek gibi görünüyor, kaç senedir oyuncuların şikayetlerini isteklerini dinlediler şimdi hepsini olmasada çoğunu halledeceklerdir.
ıIıAYTAÇıIı
Pazienza
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

Karakter değiştirme olayını bende çok isterim fakat, kp kasma olayı için kullanılacağından çekiniyorum. Düşünsenize, tek girişte 4 karakterinde karizmasını verebilirsin ve gir-çık yapmaktan daha hızlı olur heralde. Bu yüzden getireceklerini sanmam, getirseler bile kısıtlama koyarlar bir şekilde
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BatuIV yazdı: 08 Oca 2018 17:10 Karakter değiştirme olayını bende çok isterim fakat, kp kasma olayı için kullanılacağından çekiniyorum. Düşünsenize, tek girişte 4 karakterinde karizmasını verebilirsin ve gir-çık yapmaktan daha hızlı olur heralde. Bu yüzden getireceklerini sanmam, getirseler bile kısıtlama koyarlar bir şekilde

İyi de şuan yapmak isteyen o dediğini yine yapar kardeşim.Windows'a girerken iki kullanıcı oluşturursan kullanıcı değiştirerek iki İKV oynarsın hatta sayıya göre 3-4 olur bu rakam.Yani illegal şeyler yine bir türlü devam eder.Sırf bunu yapan üçkağıtçılar yüzünden masumun isteği neden engellensin ?
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

çift oturum gelmez :) eskiden açılıyordu fakat kendileri engelledi :blush: sandboxie kullanmaya devam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön