Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Mesaj gönderen cepni »

Philotheosun salonuna tek gitmek bile zulumdu salon girişinde bir tepegöz vardı geleni geçeni keserdi o tepegözü oraya yerleştiren sağlam küfürler yedi :grimacing:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ERSEN »

Adrianalima yazdı: 08 Oca 2018 14:10
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 13:53
resp0nse yazdı: 08 Oca 2018 13:40 Sancaktaki Çılgıntürksoner doğru. Kel savaşçı
Yarar vardı büyücü o zamanda bile 3 yıldız rütbeli. Şu anda ankada sanırım
Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o :)

Cilginturksoner hemserimdi silifkelidir kel yenicerixtolga ve hayri de silifkeliydi. Mjoy vardi adi tuğçe belki bilirsiniz kiza asik olmustum lise zamaniydi hesabimin sifresini değiştirip kuzenine vermisti hala unutmuyorum yillar gecmis be 😁
Haha herkesin böyle bir anısı var. Ben de cyberxbaşak diye birisi vardı Aleyna, birçok kişi tanır. (O zamanlar cyber loncası vardı). Onla arkadaştık baya yakın. Çocukluk aklıyla ondan hoşlanmıştım. Açılmıştım falan red yemiştim. Hayır yani çıksak sivri adaya mı gidecektik sürekli, o da ayrı bir saçmalık. Sonra o da oyunu bıraktı zaten. :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 14:07
Auril yazdı: 08 Oca 2018 14:04
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 13:53
resp0nse yazdı: 08 Oca 2018 13:40 Sancaktaki Çılgıntürksoner doğru. Kel savaşçı
Yarar vardı büyücü o zamanda bile 3 yıldız rütbeli. Şu anda ankada sanırım
Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o :)
Ömer Yarar Sancak sunucusunun unutulmazları arasındadır kurduğu lonca da Gök loncasıydı, nubumba konusuna gelecek olursak Sancak sunucusu hiçbir zaman ona saygı duymadı aksine sunucudaki güzel aile ortamını bozduğu için sevilmezdi :)
Tabiki sevmeyeni çoktu, hatta çoğu sevmiyordur ama adam kendine has bir kötüydü o sebeple saygı duyarım ben hala :)

Ek olarak Atabey loncası vardı. Bir kere oraya girmek için başkanlarıyla konuşmuştum. Loncaya giriş şekli şöyleydi. Karakter şifreni vs veriyordun bütün itemlerini loncaya aktarıyordun yeni açacağın Atabeyx ‘li karakterine aktarıyordun her şeyi gibi gibi. O sebeple loncaya girmemiştim :)
hırsız Efelerx vardı Gloyn gittikten sonra toparlayamayan rowx vardı vardı da vardı :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 14:15

Haha herkesin böyle bir anısı var. Ben de cyberxbaşak diye birisi vardı Aleyna, birçok kişi tanır. (O zamanlar cyber loncası vardı). Onla arkadaştık baya yakın. Çocukluk aklıyla ondan hoşlanmıştım. Açılmıştım falan red yemiştim. Hayır yani çıksak sivri adaya mı gidecektik sürekli, o da ayrı bir saçmalık. Sonra o da oyunu bıraktı zaten. :)
Adrianalima yazdı: 08 Oca 2018 14:10

Cilginturksoner hemserimdi silifkelidir kel yenicerixtolga ve hayri de silifkeliydi. Mjoy vardi adi tuğçe belki bilirsiniz kiza asik olmustum lise zamaniydi hesabimin sifresini değiştirip kuzenine vermisti hala unutmuyorum yillar gecmis be 😁
ahahha çok vardı bu gibi durumlar çocukluk aklı ve heyecanıyla çok düştük bu hallere ama pişman mıyım ? tabiki hayır hayatımın en eğlenceli ve güzel zamanlarıydı yine olsa yine yaparım :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

HIZLIMEHMET yazdı: 08 Oca 2018 14:16
Auril yazdı: 08 Oca 2018 14:15
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 14:07
Auril yazdı: 08 Oca 2018 14:04
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 13:53 Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o :)
Ömer Yarar Sancak sunucusunun unutulmazları arasındadır kurduğu lonca da Gök loncasıydı, nubumba konusuna gelecek olursak Sancak sunucusu hiçbir zaman ona saygı duymadı aksine sunucudaki güzel aile ortamını bozduğu için sevilmezdi :)
Tabiki sevmeyeni çoktu, hatta çoğu sevmiyordur ama adam kendine has bir kötüydü o sebeple saygı duyarım ben hala :)

Ek olarak Atabey loncası vardı. Bir kere oraya girmek için başkanlarıyla konuşmuştum. Loncaya giriş şekli şöyleydi. Karakter şifreni vs veriyordun bütün itemlerini loncaya aktarıyordun yeni açacağın Atabeyx ‘li karakterine aktarıyordun her şeyi gibi gibi. O sebeple loncaya girmemiştim :)
hırsız Efelerx vardı Gloyn gittikten sonra toparlayamayan rowx vardı vardı da vardı :D
rowx ler halen var galiba :thinking_face: :')
doğrudur ben arada öyle girip eminönü sokaklarında dolanıyorum müzikleri dinleyip çıkıyorum :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Çılgıntürkşirne, Jethro, kskxizmir, facexler, ataxler de vardı sancakta.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

CHAPPIE yazdı: 08 Oca 2018 14:30 Çılgıntürkşirne, Jethro, kskxizmir, facexler, ataxler de vardı sancakta.
Jehtro büyücüydü galiba nickini çok net hatırlıyorum keza kskxizmir’i de.

Asilsoylu loncası vardı. AsilsoyluLİDER(sanırım ismi böyleydi) büyük bir abimizdi. 8 9 grup kadim kesmeye gitmiştik o öncülük ediyordu.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Adrianalima »

CHAPPIE yazdı: 08 Oca 2018 14:30 Çılgıntürkşirne, Jethro, kskxizmir, facexler, ataxler de vardı sancakta.
Facexquenable diye carim vardi o loncadaydim bende sonra b*ku cikti biraktiydim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Adrianalima yazdı: 08 Oca 2018 14:38 [quote=CHAPPIE post_id=<a href="tel:1147497">1147497</a> time=<a href="tel:1515411034">1515411034</a> user_id=69419]
[/quote]Facexfacex hırsızdı 😂
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 14:37

Asilsoylu loncası vardı. AsilsoyluLİDER(sanırım ismi böyleydi) büyük bir abimizdi. 8 9 grup kadim kesmeye gitmiştik o öncülük ediyordu.
Titxdelikurt ve Mecxarap da vardı eskilerden. Emolotion mu ne vardı( adını yanlış yazmış olabilirim) çok gizemli oyuncuydu. Bysnipers Sedat vardı, eski loncam kurtx, sciyla ve class vardı yöneticiydi onlar da. Efendyler vardı. Neferler vardı.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

CHAPPIE yazdı: 08 Oca 2018 14:49
Adrianalima yazdı: 08 Oca 2018 14:38 [quote=CHAPPIE post_id=<a href="tel:1147497">1147497</a> time=<a href="tel:1515411034">1515411034</a> user_id=69419]
Facexfacex hırsızdı 😂
ERSEN yazdı: 08 Oca 2018 14:37

Titxdelikurt ve Mecxarap da vardı eskilerden. Emolotion mu ne vardı( adını yanlış yazmış olabilirim) çok gizemli oyuncuydu. Bysnipers Sedat vardı, eski loncam kurtx, sciyla ve class vardı yöneticiydi onlar da. Efendyler vardı. Neferler vardı.
[/quote]Titxdelikurt ve mecxarap’ı net bir şekilde hatırlıyorum. Ayrıca Emotion’un çok fazla lp si vardı diye biliyorum. Yani uzun süre oynamaya devam etti diye hatırlıyorum.

Claw loncası vardı. Barbaric vardı arkadaşım. Bilge. Çok önceden bırakmıştı. Timxunderworld diye birini hatırlıyorum.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön