Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi
Re: Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi
Philotheosun salonuna tek gitmek bile zulumdu salon girişinde bir tepegöz vardı geleni geçeni keserdi o tepegözü oraya yerleştiren sağlam küfürler yedi
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Haha herkesin böyle bir anısı var. Ben de cyberxbaşak diye birisi vardı Aleyna, birçok kişi tanır. (O zamanlar cyber loncası vardı). Onla arkadaştık baya yakın. Çocukluk aklıyla ondan hoşlanmıştım. Açılmıştım falan red yemiştim. Hayır yani çıksak sivri adaya mı gidecektik sürekli, o da ayrı bir saçmalık. Sonra o da oyunu bıraktı zaten.Adrianalima yazdı: ↑08 Oca 2018 14:10ERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 13:53Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o![]()
Cilginturksoner hemserimdi silifkelidir kel yenicerixtolga ve hayri de silifkeliydi. Mjoy vardi adi tuğçe belki bilirsiniz kiza asik olmustum lise zamaniydi hesabimin sifresini değiştirip kuzenine vermisti hala unutmuyorum yillar gecmis be![]()
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
hırsız Efelerx vardı Gloyn gittikten sonra toparlayamayan rowx vardı vardı da vardıERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 14:07Tabiki sevmeyeni çoktu, hatta çoğu sevmiyordur ama adam kendine has bir kötüydü o sebeple saygı duyarım ben halaAuril yazdı: ↑08 Oca 2018 14:04Ömer Yarar Sancak sunucusunun unutulmazları arasındadır kurduğu lonca da Gök loncasıydı, nubumba konusuna gelecek olursak Sancak sunucusu hiçbir zaman ona saygı duymadı aksine sunucudaki güzel aile ortamını bozduğu için sevilmezdiERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 13:53Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o![]()
![]()
Ek olarak Atabey loncası vardı. Bir kere oraya girmek için başkanlarıyla konuşmuştum. Loncaya giriş şekli şöyleydi. Karakter şifreni vs veriyordun bütün itemlerini loncaya aktarıyordun yeni açacağın Atabeyx ‘li karakterine aktarıyordun her şeyi gibi gibi. O sebeple loncaya girmemiştim![]()
auril & DoubleLift
ERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 14:15
Haha herkesin böyle bir anısı var. Ben de cyberxbaşak diye birisi vardı Aleyna, birçok kişi tanır. (O zamanlar cyber loncası vardı). Onla arkadaştık baya yakın. Çocukluk aklıyla ondan hoşlanmıştım. Açılmıştım falan red yemiştim. Hayır yani çıksak sivri adaya mı gidecektik sürekli, o da ayrı bir saçmalık. Sonra o da oyunu bıraktı zaten.![]()
ahahha çok vardı bu gibi durumlar çocukluk aklı ve heyecanıyla çok düştük bu hallere ama pişman mıyım ? tabiki hayır hayatımın en eğlenceli ve güzel zamanlarıydı yine olsa yine yaparımAdrianalima yazdı: ↑08 Oca 2018 14:10
Cilginturksoner hemserimdi silifkelidir kel yenicerixtolga ve hayri de silifkeliydi. Mjoy vardi adi tuğçe belki bilirsiniz kiza asik olmustum lise zamaniydi hesabimin sifresini değiştirip kuzenine vermisti hala unutmuyorum yillar gecmis be![]()
auril & DoubleLift
doğrudur ben arada öyle girip eminönü sokaklarında dolanıyorum müzikleri dinleyip çıkıyorumHIZLIMEHMET yazdı: ↑08 Oca 2018 14:16rowx ler halen var galibaAuril yazdı: ↑08 Oca 2018 14:15hırsız Efelerx vardı Gloyn gittikten sonra toparlayamayan rowx vardı vardı da vardıERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 14:07Tabiki sevmeyeni çoktu, hatta çoğu sevmiyordur ama adam kendine has bir kötüydü o sebeple saygı duyarım ben halaAuril yazdı: ↑08 Oca 2018 14:04Ömer Yarar Sancak sunucusunun unutulmazları arasındadır kurduğu lonca da Gök loncasıydı, nubumba konusuna gelecek olursak Sancak sunucusu hiçbir zaman ona saygı duymadı aksine sunucudaki güzel aile ortamını bozduğu için sevilmezdiERSEN yazdı: ↑08 Oca 2018 13:53 Doğru Yarar abimiz. O bizden büyüktü. Hatta internet cafesi olduğu söyleniyordu bilmiyorum doğru mu. Bir ara askere gitmişti o zamanlarını da hatırlıyorum. Askerden döndüğü zamanlara denk geliyor galiba lonca kurmuştu. Göktürk gibi bir şeydi. Tamamen aklımdan çıkmış o![]()
![]()
Ek olarak Atabey loncası vardı. Bir kere oraya girmek için başkanlarıyla konuşmuştum. Loncaya giriş şekli şöyleydi. Karakter şifreni vs veriyordun bütün itemlerini loncaya aktarıyordun yeni açacağın Atabeyx ‘li karakterine aktarıyordun her şeyi gibi gibi. O sebeple loncaya girmemiştim![]()
![]()
![]()
![]()
auril & DoubleLift
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Çılgıntürkşirne, Jethro, kskxizmir, facexler, ataxler de vardı sancakta.
Jehtro büyücüydü galiba nickini çok net hatırlıyorum keza kskxizmir’i de.
Asilsoylu loncası vardı. AsilsoyluLİDER(sanırım ismi böyleydi) büyük bir abimizdi. 8 9 grup kadim kesmeye gitmiştik o öncülük ediyordu.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Facexquenable diye carim vardi o loncadaydim bende sonra b*ku cikti biraktiydimAdrianalima yazdı: ↑08 Oca 2018 14:38 [quote=CHAPPIE post_id=<a href="tel:1147497">1147497</a> time=<a href="tel:1515411034">1515411034</a> user_id=69419]
[/quote]Facexfacex hırsızdı
Titxdelikurt ve Mecxarap da vardı eskilerden. Emolotion mu ne vardı( adını yanlış yazmış olabilirim) çok gizemli oyuncuydu. Bysnipers Sedat vardı, eski loncam kurtx, sciyla ve class vardı yöneticiydi onlar da. Efendyler vardı. Neferler vardı.
Facexfacex hırsızdıCHAPPIE yazdı: ↑08 Oca 2018 14:49Facexquenable diye carim vardi o loncadaydim bende sonra b*ku cikti biraktiydimAdrianalima yazdı: ↑08 Oca 2018 14:38 [quote=CHAPPIE post_id=<a href="tel:1147497">1147497</a> time=<a href="tel:1515411034">1515411034</a> user_id=69419]
Titxdelikurt ve Mecxarap da vardı eskilerden. Emolotion mu ne vardı( adını yanlış yazmış olabilirim) çok gizemli oyuncuydu. Bysnipers Sedat vardı, eski loncam kurtx, sciyla ve class vardı yöneticiydi onlar da. Efendyler vardı. Neferler vardı.
[/quote]Titxdelikurt ve mecxarap’ı net bir şekilde hatırlıyorum. Ayrıca Emotion’un çok fazla lp si vardı diye biliyorum. Yani uzun süre oynamaya devam etti diye hatırlıyorum.
Claw loncası vardı. Barbaric vardı arkadaşım. Bilge. Çok önceden bırakmıştı. Timxunderworld diye birini hatırlıyorum.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx