Şuanda herkes aynı eşyaları kullandığı için değerleri bu kadar yüksek 59 da artık şaheser işinden ayrılıp 39-49 daki gibi efsun kombinasyonlarına geçersek bence değerleri normal olacaktır.Bourne yazdı: ↑06 Oca 2018 11:59Tılsımlar levele bağlı olmadığı için artık oyunun bir parçası durumunda.Oyunun en sağlam itemleri.Kaldırılmadığı sürece değerini kaybetmez.Şuan 1 leveldan 49 levela kadar kullanılabiliyor char kasmadaki avantajı cabası.FiratCakiroglu yazdı: ↑06 Oca 2018 07:50 Tılsımların değerleneceği görüşünde değilim. 59 ile beraber item gibi kullanacağımızı düşünüyorum. Yani değerlenmezler, zaman ile değerlerini kaybederler.
Direnç kırma alanı III !!
Re: Direnç kırma alanı III !!
Nothing
Yazdığıma örnekleme yapayım;Şifa char kasmak zordur biliyorsunuz.Gittim şifa char açtım asit ve zehir tılsımlarını koydum.Özellikle 25 lvlda verilen "İnat Kıran" daki yüksek zehir hasarıyla beraber charı büyük bir zevkle kastım (İnat Kıran ın etkisi azalıncada asit zehir itemler giydim) herkesede tavsiye ederim.59 değil 99 level gelse bile bu mantık silsilesi gösteriyorki tılsımın etkisi hiç değişmeyecek.Tılsımda ne yazıyorsa ister char 1 level olsun ister 99 level etkisinin değişmesi mümkün değil.Scalgar yazdı: ↑06 Oca 2018 12:19Şuanda herkes aynı eşyaları kullandığı için değerleri bu kadar yüksek 59 da artık şaheser işinden ayrılıp 39-49 daki gibi efsun kombinasyonlarına geçersek bence değerleri normal olacaktır.Bourne yazdı: ↑06 Oca 2018 11:59Tılsımlar levele bağlı olmadığı için artık oyunun bir parçası durumunda.Oyunun en sağlam itemleri.Kaldırılmadığı sürece değerini kaybetmez.Şuan 1 leveldan 49 levela kadar kullanılabiliyor char kasmadaki avantajı cabası.FiratCakiroglu yazdı: ↑06 Oca 2018 07:50 Tılsımların değerleneceği görüşünde değilim. 59 ile beraber item gibi kullanacağımızı düşünüyorum. Yani değerlenmezler, zaman ile değerlerini kaybederler.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Dahada değer kaybetmez ama
Yeni güncelleme ile ek slot eklenirse piyasa değer kazanır.
Yeni güncelleme ile ek slot eklenirse piyasa değer kazanır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
mutlak surette değerlenir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
anlamadığım şu, oyuna o kadar dar bir delikten bakıyorsunuz ki. Beni sunucumda bilen bilir, her tılsımın yeri ve zamanı gelince kullanılacağı kanısındayım. Keyfi bölge atan biriyim. Size örnekle anlatayım...
Kenana girdiğimde tılsım kombinim y2 elek3 kons13 kutup
kenan keserken elek3 dk3 med23 dk3. sen kalkıpta dk3 çöp dersen haksızlık etmiş olursun. Sen istiyorsun ki her tılsımı takayım, 15 tılsımla gezeyim... Öyle bir şey yok. Nasıl çemberlitaşta slot keserken bb3 takıyorsun, boss ta met23 e dönüyorsun, bu tılsıma da yapacağın şey aynı. Ben çemberlitaş slotta m1 bb3 kons13 med13 takıyorum. semiha ve de m1 met23 met3 med13. Olayın özeti budur...
kenan keserken elek3 dk3 med23 dk3. sen kalkıpta dk3 çöp dersen haksızlık etmiş olursun. Sen istiyorsun ki her tılsımı takayım, 15 tılsımla gezeyim... Öyle bir şey yok. Nasıl çemberlitaşta slot keserken bb3 takıyorsun, boss ta met23 e dönüyorsun, bu tılsıma da yapacağın şey aynı. Ben çemberlitaş slotta m1 bb3 kons13 med13 takıyorum. semiha ve de m1 met23 met3 med13. Olayın özeti budur...
BatuIV yazdı: ↑07 Oca 2018 20:19 anlamadığım şu, oyuna o kadar dar bir delikten bakıyorsunuz ki. Beni sunucumda bilen bilir, her tılsımın yeri ve zamanı gelince kullanılacağı kanısındayım. Keyfi bölge atan biriyim. Size örnekle anlatayım...
Mantıklı bir açıklama.