Direnç kırma alanı III !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Direnç kırma alanı III !!

Mesaj gönderen Scalgar »

Bourne yazdı: 06 Oca 2018 11:59
FiratCakiroglu yazdı: 06 Oca 2018 07:50 Tılsımların değerleneceği görüşünde değilim. 59 ile beraber item gibi kullanacağımızı düşünüyorum. Yani değerlenmezler, zaman ile değerlerini kaybederler.
Tılsımlar levele bağlı olmadığı için artık oyunun bir parçası durumunda.Oyunun en sağlam itemleri.Kaldırılmadığı sürece değerini kaybetmez.Şuan 1 leveldan 49 levela kadar kullanılabiliyor char kasmadaki avantajı cabası.
Şuanda herkes aynı eşyaları kullandığı için değerleri bu kadar yüksek 59 da artık şaheser işinden ayrılıp 39-49 daki gibi efsun kombinasyonlarına geçersek bence değerleri normal olacaktır.
Nothing
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

Scalgar yazdı: 06 Oca 2018 12:19
Bourne yazdı: 06 Oca 2018 11:59
FiratCakiroglu yazdı: 06 Oca 2018 07:50 Tılsımların değerleneceği görüşünde değilim. 59 ile beraber item gibi kullanacağımızı düşünüyorum. Yani değerlenmezler, zaman ile değerlerini kaybederler.
Tılsımlar levele bağlı olmadığı için artık oyunun bir parçası durumunda.Oyunun en sağlam itemleri.Kaldırılmadığı sürece değerini kaybetmez.Şuan 1 leveldan 49 levela kadar kullanılabiliyor char kasmadaki avantajı cabası.
Şuanda herkes aynı eşyaları kullandığı için değerleri bu kadar yüksek 59 da artık şaheser işinden ayrılıp 39-49 daki gibi efsun kombinasyonlarına geçersek bence değerleri normal olacaktır.
Yazdığıma örnekleme yapayım;Şifa char kasmak zordur biliyorsunuz.Gittim şifa char açtım asit ve zehir tılsımlarını koydum.Özellikle 25 lvlda verilen "İnat Kıran" daki yüksek zehir hasarıyla beraber charı büyük bir zevkle kastım (İnat Kıran ın etkisi azalıncada asit zehir itemler giydim) herkesede tavsiye ederim.59 değil 99 level gelse bile bu mantık silsilesi gösteriyorki tılsımın etkisi hiç değişmeyecek.Tılsımda ne yazıyorsa ister char 1 level olsun ister 99 level etkisinin değişmesi mümkün değil.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Dahada değer kaybetmez ama

Yeni güncelleme ile ek slot eklenirse piyasa değer kazanır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

D) Ölçmedim ki!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Meteoritin değer kaybetme ihtimali yüksek. O yüzden değerlenir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

mutlak surette değerlenir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
BatuIV
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Estergon Ailesi

Mesaj gönderen BatuIV »

anlamadığım şu, oyuna o kadar dar bir delikten bakıyorsunuz ki. Beni sunucumda bilen bilir, her tılsımın yeri ve zamanı gelince kullanılacağı kanısındayım. Keyfi bölge atan biriyim. Size örnekle anlatayım...
Kenana girdiğimde tılsım kombinim y2 elek3 kons13 kutup
kenan keserken elek3 dk3 med23 dk3. sen kalkıpta dk3 çöp dersen haksızlık etmiş olursun. Sen istiyorsun ki her tılsımı takayım, 15 tılsımla gezeyim... Öyle bir şey yok. Nasıl çemberlitaşta slot keserken bb3 takıyorsun, boss ta met23 e dönüyorsun, bu tılsıma da yapacağın şey aynı. Ben çemberlitaş slotta m1 bb3 kons13 med13 takıyorum. semiha ve de m1 met23 met3 med13. Olayın özeti budur...
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

BatuIV yazdı: 07 Oca 2018 20:19 anlamadığım şu, oyuna o kadar dar bir delikten bakıyorsunuz ki. Beni sunucumda bilen bilir, her tılsımın yeri ve zamanı gelince kullanılacağı kanısındayım. Keyfi bölge atan biriyim. Size örnekle anlatayım...
Kenana girdiğimde tılsım kombinim y2 elek3 kons13 kutup
kenan keserken elek3 dk3 med23 dk3. sen kalkıpta dk3 çöp dersen haksızlık etmiş olursun. Sen istiyorsun ki her tılsımı takayım, 15 tılsımla gezeyim... Öyle bir şey yok. Nasıl çemberlitaşta slot keserken bb3 takıyorsun, boss ta met23 e dönüyorsun, bu tılsıma da yapacağın şey aynı. Ben çemberlitaş slotta m1 bb3 kons13 med13 takıyorum. semiha ve de m1 met23 met3 med13. Olayın özeti budur...

Mantıklı bir açıklama.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön