Urban efsun seviye 40 Alman 35 öylemi? Urban 37 lvl zrh gördünmü hiç? Yok.Peki büyücülerin fellik fellik kaçtığı 38 lvl urban çiftedendemi haberin yok. 32 lvl Alman Usulü el,34 lvl Alman usulü zırh var oyunda.Oyuna tam vakıf değilken formdaki her konuya badozlama dalıyorsunuz birader.Valla bravo.KraToSs yazdı: ↑06 Oca 2018 17:45Şaheserli karakterim olmadığı için beni ilgilendirmeyen hede. Bu arada örnekler vermişin. 12 level farka rağmen demişinde o eşya seviyesi 12 level fark. urbanın efsun seviyesi 40 alman 35 sen bu aralar çok karıştırıyorsun kardeşim bu efsun ve eşyanın efsundan bağımsız seviyesini. Bıçak, kıyamet, mevlana vb çemberlitaş item efsun seviyeleri 49durBourne yazdı: ↑06 Oca 2018 17:31Şöyle küçük bir sorun var 58 de kalman için 55 leveldan büyük hiç yaratık kesmemen lazım exp gelir. Üstüne 59 itemleride giyemiyorsun.Hadi diyelim inat ettin 58 de kaldın.58 de kaldığında üstte iki efsun olacağı için alttan 3. efsunun etkisi azalıyor.Hep 10 lvl etkisi diyoruz ama asıl azalmasının sebebi bu sanırım.Bunu nerden biliyoruz 37 lvl urban zırh vardı 354 olan max. hasar değeri 49 lvl charda da yine 354 dü (Dikkat 12 level farka rağmen).39 lvl charda giydiğin 39 lvl Alman Usulu bir item max. hasar değeri 336 iken oyundaki bir üstündeki efsunlar Urban ve Yücelen olduğu için 48 lvlda değeri düşüktür denersen görürsün.Kimseyle WS atamazsın.Üstelik KP az gelir.Sürdürülebilir bir durum değil anlayacağın.
Şaheser Efsunlarının Seviyesi
Re: Şaheser Efsunlarının Seviyesi
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Oyuna vakıf olmayan sensinBourne yazdı: ↑06 Oca 2018 18:14 Urban efsun seviye 40 Alman 35 öylemi? Urban 37 lvl zrh gördünmü hiç? Yok.Peki büyücülerin fellik fellik kaçtığı 38 lvl urban çiftedendemi haberin yok. 32 lvl Alman Usulü el,34 lvl Alman usulü zırh var oyunda.Oyuna tam vakıf değilken formdaki her konuya badozlama dalıyorsunuz birader.Valla bravo.
böyle düşünüyosunuzda ona bakarsanız çiftede 38 level çifte 49 lwl olmamıza rağmen aynı maxsimum hasarı veriyo bence düşünceniz saçma aynı kalcak hasarları , sınır yani 9 level değil .
TEŞKİLAT hiç bir zaman yıkılmıycak ...
TEŞKİLAT hiç bir zaman yıkılmıycak ...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Hocam konuda yazılan postları okumadan aynı şeyleri söylemeyin lütfen. Bir üstte yazdım bak. 38 lvl çiftenin efsunu Urban. Urban efsununun da seviyesi 40'tır. 49 da etkisinin düşmemesi o yüzden. Konumuz bu değil zaten başka bir şeyi tartışıyoruz.
Güzel kardeşim her level yükseltmede iki efsun geliyor bu efsunların lvları o eklenti içinde düşmüyor isterse 12 lvl fark olsun.Ben onu yazdım efsunlar arası 5 katı deyipte bana takı itemlerle gelme.turkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Oca 2018 18:21Oyuna vakıf olmayan sensinBourne yazdı: ↑06 Oca 2018 18:14 Urban efsun seviye 40 Alman 35 öylemi? Urban 37 lvl zrh gördünmü hiç? Yok.Peki büyücülerin fellik fellik kaçtığı 38 lvl urban çiftedendemi haberin yok. 32 lvl Alman Usulü el,34 lvl Alman usulü zırh var oyunda.Oyuna tam vakıf değilken formdaki her konuya badozlama dalıyorsunuz birader.Valla bravo.Oyundaki efsun seviyeleri 5 in katları şeklinde ilerler. Bu oyun açıldığından beri böyle. Oyundaki eşyalar da bu efsun seviyesinin civarında o eşyaya etki ederler. +3 -3 şeklinde olabilir. Eşya seviyesi ne olursa olsun efsunun seviyesi tektir. 38 lvl urban çifte de 40 seviye efsuna sahiptir 43 lvl urban ceket de.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Yeni eşyaların hepsi 59 olacak falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum. 53 seviye 52 seviye 55 seviye... kısaca her seviyeye uygun efsun olacak Urban ve Yücelen gibi çeşitli seviyelerde. Oyunu grup bölgelerinden önce hiç mi oynamadınız anlamıyorumki. Ayrıca yeni şaheser eşya olacağını düşünmüyorum. Eskisi gibi çift efsunlu dönemler olur.AgahEfendi yazdı: ↑06 Oca 2018 17:08
Yeni efsunlar daha güçlü olmayacak mı sanıyorsun ? 53'de şaheserler çöp olunca ne ile yaratık keseceğiz ?
Dostum ya bu oyunu grup bölgesi öncesinde oynamamışsın yada unutmuşsun o dönemleri. 7 yıl oldu sonuçta
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Nasıl yani 33 seviye 32 seviye Alman efsunlu eşya yok mu ? Birdaha bak isterim. Ayrıca GB öncesi 43 seviyeden itibaren etkisi düşerdi. Şuan değişti mi bilmiyorum ama 2009-2010 yıllarında bu olay böyleydi. Kesinlikle eminimturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Oca 2018 17:58
Alman itemler 35 seviye efsunudur. Yani 43 değil 45 seviyeden itibaren etkisi düşmeye başlar. Urban gibi 40 seviye efsunlar 50'den, Yücelen, gözlükler ve maraton ayakkabı gibi 45 seviye efsunlar 55'ten itibaren etkisini kaybedecektir. Şaheserler de KraToSs arkadaşımızın söylediği gibi 49 seviye ise 59 olduğumuz anda etkisini bir nebze kaybedecektir.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Hele kurban ben pes ediyorum. Son kez sana yazacağım. Daha da yazmayacağım. Konu neydi ne oldu. Bakın güzel kardeşlerim. Oyunda efsun seviyeleri eşya seviyeleriyle aynı değildir. Efsun seviyeleri 5-10-15-20-25-30-35-40-45 şeklindedir. Örnek vermek gerekirse:
Eski ve Arkadaşları: 30 seviye
Alman Usulü: 35 seviye
Urban İcadı: 40 seviye
Yücelen Ekolü: 45 seviye
Bu belirttiklerim efsun seviyeleridir. Bu efsunlar kendi seviyeleri çevresindeki eşyalarda aktiftirler. Örnek olarak Eski ve Arkadaşları 27-33 seviye arası eşyalarda görülür. Alman 33-39 seviye arasında görülür. Eşyanın seviyesi önemsizdir. Eşya 38 lvl de olsa 45 lvl de olsa üzerindeki efsunun seviyesi üzerinden 10 seviye geçtiği anda etkisini kaybetmeye başlar. Buna en güzel örnek Dilek'te satılan eşyalardır. Bu eşyalar 33-39 arası eşyalar olmasına rağmen üzerlerindeki efsunlar 10-15-20 seviye efsunlarıdır. Yani siz 37 lvl bir karakterde Dilek'te satılan 37 seviye zırhı giyseniz dahi üzerindeki efsun etki etmeyecektir. Çünkü efsun 15 seviye efsundur.
Benim sorduğum soru ise şuydu. Biz yeni seviyelerle birlikte üzerimizdeki efsunların etkilerini kaybetmeye başlayacağız. Örnek olarak 49 seviye yücelen balyoz üzerinde 45 seviye efsun olduğu için 55. seviyeden itibaren etkisini kaybetmeye başlayacak. Fakat şaheser efsunlarının kaç seviye olduğunu bilmiyorduk. Yani eşyalar 49 olsa bile sistemde bu efsunlar 45 olarak etki ediyor olabilirdi. Fakat KraToSs adlı arkadaşımız sormuş ve bu efsunların 49 seviye olduğunu öğrenmiş. Yani konu burada kapandı. Mod arkadaştan da konuyu kitlemesini rica ediyorum.
belki de çemberlitaş itemlerini bazı materyaller ile seviyesini ve hasarını artırırız
-
- FareAdam Düşmanı
Efsunların sadece 59 seviye için olacağını sanmıyorum zaten öylede bir şey yazmadım.Yok şu dönemde oynamadın mı yok bilmem ne benim yazdığımla ne alaka ? O efsunlar gökten yağacak değil.Çt itemlerini kullanacağız o yüzdenikomanche yazdı: ↑06 Oca 2018 18:54Yeni eşyaların hepsi 59 olacak falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum. 53 seviye 52 seviye 55 seviye... kısaca her seviyeye uygun efsun olacak Urban ve Yücelen gibi çeşitli seviyelerde. Oyunu grup bölgelerinden önce hiç mi oynamadınız anlamıyorumki. Ayrıca yeni şaheser eşya olacağını düşünmüyorum. Eskisi gibi çift efsunlu dönemler olur.AgahEfendi yazdı: ↑06 Oca 2018 17:08
Yeni efsunlar daha güçlü olmayacak mı sanıyorsun ? 53'de şaheserler çöp olunca ne ile yaratık keseceğiz ?
Dostum ya bu oyunu grup bölgesi öncesinde oynamamışsın yada unutmuşsun o dönemleri. 7 yıl oldu sonuçta