Şaheser Efsunlarının Seviyesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Şaheser Efsunlarının Seviyesi

Mesaj gönderen KraToSs »

Hızlı destek de sordum bu durumu önceden 59'a kadar etkisi devam edecek çünkü efsun seviyeleri 49 muş şaheserlerin yani 59 da sadece azalacak yani 58 de bırakabilirsiniz karakteri :D
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Tecrübe puanı kilitleme veya bağışlama gibi bir şey getirseler istediğimiz seviyede kalırız.
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

Alman itemlerinin 43 seviyeden sonra etkisizleşmesi gibi efsunlar da 53 seviyeden sonra etkisizleşmesi lazım. Yoksa çok saçma bir hal alır. Hatta artık karaktere bağlı olan efsunlar ticarete de konabilir hale gelmeli.

Efsunların etkisi azalmayacaksa neden geliyor yeni itemler ?
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

ikomanche yazdı: 06 Oca 2018 17:01 Alman itemlerinin 43 seviyeden sonra etkisizleşmesi gibi efsunlar da 53 seviyeden sonra etkisizleşmesi lazım. Yoksa çok saçma bir hal alır. Hatta artık karaktere bağlı olan efsunlar ticarete de konabilir hale gelmeli.

Yeni efsunlar daha güçlü olmayacak mı sanıyorsun ? 53'de şaheserler çöp olunca ne ile yaratık keseceğiz ?
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

KraToSs yazdı: 06 Oca 2018 16:13 Hızlı destek de sordum bu durumu önceden 59'a kadar etkisi devam edecek çünkü efsun seviyeleri 49 muş şaheserlerin yani 59 da sadece azalacak yani 58 de bırakabilirsiniz karakteri :D
Şöyle küçük bir sorun var 58 de kalman için 55 leveldan büyük hiç yaratık kesmemen lazım exp gelir. Üstüne 59 itemleride giyemiyorsun.Hadi diyelim inat ettin 58 de kaldın.58 de kaldığında üstte iki efsun olacağı için alttan 3. efsunun etkisi azalıyor.Hep 10 lvl etkisi diyoruz ama asıl azalmasının sebebi bu sanırım.Bunu nerden biliyoruz 37 lvl urban zırh vardı 354 olan max. hasar değeri 49 lvl charda da yine 354 dü (Dikkat 12 level farka rağmen).39 lvl charda giydiğin 39 lvl Alman Usulu bir item max. hasar değeri 336 iken oyundaki bir üstündeki efsunlar Urban ve Yücelen olduğu için 48 lvlda değeri düşüktür denersen görürsün.Kimseyle WS atamazsın.Üstelik KP az gelir.Sürdürülebilir bir durum değil anlayacağın.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bourne yazdı: 06 Oca 2018 17:31
KraToSs yazdı: 06 Oca 2018 16:13 Hızlı destek de sordum bu durumu önceden 59'a kadar etkisi devam edecek çünkü efsun seviyeleri 49 muş şaheserlerin yani 59 da sadece azalacak yani 58 de bırakabilirsiniz karakteri :D
Şöyle küçük bir sorun var 58 de kalman için 55 leveldan büyük hiç yaratık kesmemen lazım exp gelir. Üstüne 59 itemleride giyemiyorsun.Hadi diyelim inat ettin 58 de kaldın.58 de kaldığında üstte iki efsun olacağı için alttan 3. efsunun etkisi azalıyor.Hep 10 lvl etkisi diyoruz ama asıl azalmasının sebebi bu sanırım.Bunu nerden biliyoruz 37 lvl urban zırh vardı 354 olan max. hasar değeri 49 lvl charda da yine 354 dü (Dikkat 12 level farka rağmen).39 lvl charda giydiğin 39 lvl Alman Usulu bir item max. hasar değeri 336 iken oyundaki bir üstündeki efsunlar Urban ve Yücelen olduğu için 48 lvlda değeri düşüktür denersen görürsün.Kimseyle WS atamazsın.Üstelik KP az gelir.Sürdürülebilir bir durum değil anlayacağın.
Şaheserli karakterim olmadığı için beni ilgilendirmeyen hede. Bu arada örnekler vermişin. 12 level farka rağmen demişinde o eşya seviyesi 12 level fark. urbanın efsun seviyesi 40 alman 35 sen bu aralar çok karıştırıyorsun kardeşim bu efsun ve eşyanın efsundan bağımsız seviyesini. Bıçak, kıyamet, mevlana vb çemberlitaş item efsun seviyeleri 49dur
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bourne yazdı: 06 Oca 2018 15:54 "Şaheser efsunların 10 level akibetini bilmiyoruz" babında bir ifaden var.Aslında biliyoruz "İstanbuloyun.com" sitesinde "eşyalar" bölümünde şaheser tanımını "Turuncu yazılı eşyalar" olarak tanımlıyor.Buna göre 25 levelda verilen Islık Çalan,Anka ve İnat Kıran şaheserdir 35 levela nefesleri yetmiyor.Kısacası bir itemde level yazılıysa benzetme yaparsak biyolojik saati çalışıyor demektir.Şuan oyundaki arkadaşların çoğu daha bunun farkında değil hala üretim peşindeler.
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Oca 2018 21:16 Yakın bir tarihten beri kafama takılan soru. Bildiğimiz gibi oyundaki efsunların seviyeleri var. Ve bu seviyeler eşyanın seviyesinden bağımsız. Örnek olarak Yücelen Halit mor balyozun kendisi 49 seviye olmasına rağmen efsunlarının seviyesi 45. Bu da demek oluyor ki yeni paket ile beraber 55. seviyeden itibaren bu eşyanın efsunları eskimeye başlayacak. Fakat şaheserlerin efsunlarını tam olarak bilmiyoruz. Eğer 45 ise onlar da 55. seviyeden itibaren güçsüzleşecektir, şayet 49 ise 59. seviyeye ulaşana kadar güçlerini koruyacaktır. Fikri olan?
10 lvl akıbetini bilmiyoruz falan demedim. Şaheserlerin efsunları kaç lvl bunu bilmiyoruz dedim. 10 seviyenin ardından etkileri düşecek zaten bunu temel alarak konuyu açtım.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ikomanche yazdı: 06 Oca 2018 17:01 Alman itemlerinin 43 seviyeden sonra etkisizleşmesi gibi efsunlar da 53 seviyeden sonra etkisizleşmesi lazım. Yoksa çok saçma bir hal alır. Hatta artık karaktere bağlı olan efsunlar ticarete de konabilir hale gelmeli.

Alman itemler 35 seviye efsunudur. Yani 43 değil 45 seviyeden itibaren etkisi düşmeye başlar. Urban gibi 40 seviye efsunlar 50'den, Yücelen, gözlükler ve maraton ayakkabı gibi 45 seviye efsunlar 55'ten itibaren etkisini kaybedecektir. Şaheserler de KraToSs arkadaşımızın söylediği gibi 49 seviye ise 59 olduğumuz anda etkisini bir nebze kaybedecektir.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

Yukarıda yazdığım akıl yürütmeden aklıma gelen birşeyide ekliyeyim.Her level arttırmada itemlere iki efsun gelirdi.Misal 39 levelda savaşçı max hasarda Eski Ve Arkadaşları/Alman Usulü, 49 levelda Urban/Yücelen.Bunu 49 lvlda bölge ile bozdular (Misal savaşçı max.hasarda Işık ve Bıçak gibi 2 efsun daha getirdiler).Bu belkide bölgelere mahsus bir ayrıcalıktı.Eğer 59 levelda tek efsun getirirlerse çemberlitaştaki son çıkan efsunların değeri düşmeyebilir.Çift efsun gelmesi halinde ise mutlaka düşecektir.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

55 seviyeye kadar gideri olup , 56dan itibaren önemini yitireceklerini düşünüyorum.
Son seviye artım eklentisinde Urban ve Yücelen olmak üzre 2 çeşit efsun seviyesi vardı.Şimdi Bıçak Sırtı ve 50sv. ile 59sv. maksimum hasar itemi olmak üzre 3 çeşit efsun seviyesi olacağı görüşündeyim.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön