Hocam burada mal varligi yarıştırmayacağımFiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 20:52Param var huzurluyum.
DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu muhabbetleri kenara bırakırsak, para biriktirmesi zor değil.Harçlıklardan 3 5 neyse kenara atılıp dükkandaki istenilen ürünü alabilirsiniz tıpkı geçmişte bizlerin yaptığı gibi plus paket almak için.
O yüzden bu muhabbetler boş muhabbetler.
Yarın ayı alacak bu arkadaş , her türlü iddiasına da girerim defansif dövüşçü olup ayının kanatma etkisinden faydalanacak.Şimdi burada gelip ağlaması/manız samimi değil.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Catalyst
Ağlamak derken? Oyunda olan bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Ne Ayı Alırım Ne Defans olurum emin ol.FiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 20:56Bu muhabbetleri kenara bırakırsak, para biriktirmesi zor değil.Harçlıklardan 3 5 neyse kenara atılıp dükkandaki istenilen ürünü alabilirsiniz tıpkı geçmişte bizlerin yaptığı gibi plus paket almak için.
Yarın ayı alacak bu arkadaş , her türlü iddiasına da girerim defansif dövüşçü olup ayının kanatma etkisinden faydalanacak.Şimdi burada gelip ağlaması/manız samimi değil.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyunda olan bir sıkıntı değil bu.Öyle olsaydı yayınlanan sunucu güncellemesi ile değiştirilirdi.Catalyze yazdı: ↑05 Oca 2018 21:36Ağlamak derken? Oyunda olan bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Ne Ayı Alırım Ne Defans olurum emin ol.FiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 20:56Bu muhabbetleri kenara bırakırsak, para biriktirmesi zor değil.Harçlıklardan 3 5 neyse kenara atılıp dükkandaki istenilen ürünü alabilirsiniz tıpkı geçmişte bizlerin yaptığı gibi plus paket almak için.
Sadece kimse bizi kesmesin ama ben herkesi keseyim muhabbetidir bu yapılan.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Ben herkesi keseyim muhabbeti değil bir eşitlik yok ortada. Adam ayıyı salıyor kanatıyor kudret sıfırlanıyor. Ardından dikkat atıyor emekler gibi kaçmaya çalışıyorsun bide durduruyor zaten kudret yok ki bozasın. Öyle kalıyorsun. Aslanın yavru ceylanı yakalaması gibi bir şey çıkıyor ortaya sessiz sakin ölümü bekliyorsun. Mümkün değil ki kesmekFiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 21:38Oyunda olan bir sıkıntı değil bu.Öyle olsaydı yayınlanan sunucu güncellemesi ile değiştirilirdi.Catalyze yazdı: ↑05 Oca 2018 21:36Ağlamak derken? Oyunda olan bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Ne Ayı Alırım Ne Defans olurum emin ol.FiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 20:56Bu muhabbetleri kenara bırakırsak, para biriktirmesi zor değil.Harçlıklardan 3 5 neyse kenara atılıp dükkandaki istenilen ürünü alabilirsiniz tıpkı geçmişte bizlerin yaptığı gibi plus paket almak için.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
Hocam seninle bir derdim yok bana bir şey söylemene hic gerek yok, ben su anda bir def 23 alsam ofans tilsimi satip, bi makine atsam tankim, 20₺ ye de ayiyi alirim hatta buyucumde gozcu var zaten, vallaha sorun o degil, buyuculer def23+ ayili adami gorunce f4 cekiyor her iki taraf icinde kotu birsey bu, o tank kp alamiyor, o buyucu de oyundan cikip duruyorFiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 21:38Oyunda olan bir sıkıntı değil bu.Öyle olsaydı yayınlanan sunucu güncellemesi ile değiştirilirdi.Catalyze yazdı: ↑05 Oca 2018 21:36Ağlamak derken? Oyunda olan bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Ne Ayı Alırım Ne Defans olurum emin ol.FiratCakiroglu yazdı: ↑05 Oca 2018 20:56Bu muhabbetleri kenara bırakırsak, para biriktirmesi zor değil.Harçlıklardan 3 5 neyse kenara atılıp dükkandaki istenilen ürünü alabilirsiniz tıpkı geçmişte bizlerin yaptığı gibi plus paket almak için.
Son seviye onlarca tılsım, full+full hesaplar, mareşal rütbeler falan... Nasıl bu kadar zenginsiniz arkadaşlar ya
para bugunu bir tek ben mi kullanmadım..
Nothing
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çılgın boz ayı def 2 - 3 ile birlikte oyuncuları kanser etme suçuyla arananlar listesine girmişti aldıgımız son dakika haberine göre bir grup ikv oyuncusu tenhada yakaladıkları ayıyı hastanelik ettiği yönünde
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
İşi dalgaya vuran, ciddiye almayan, boş yorum yapan...
Ne diyeyim ki
Ne diyeyim ki
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
İnan bana holden sonra %1000 artmışdır bu olay. Derindeki sırda bu kadar para biriktirilemiyordu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.