DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Catalyst

DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Mesaj gönderen Catalyze »

Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Mesaj gönderen dedee66 »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:16 Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
sende ayı al sende sal sorun çözülmüştür
20 Lira Dükkanda
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
;)
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Şu güncellemenin ayrıntılarını öğrenelim de bi.Eğer düzenlenmeyecek ise ona göre bende def23 alıp kanser edicem artık milleti.
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:21
sende ayı al sende sal sorun çözülmüştür
20 Lira Dükkanda
Bu Oyunu Oynayabilmem için illa para yatırma mı gerekiyor ? PAY TO WİN mi bu oyunun mantığı ?
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:16 Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
Def 2 3 yankıları yavaş yavaş artıyor, sevindirici bir durum.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
;)
nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değil
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:25
CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
;)
nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değil
Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:26
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:25
;)
Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????
ben sana kolaylık sundum valla kesmesi senden ben şuan oynamıyorum kuzenim ve kardeşim oynuyor onlar çok rahat kesiyorlarmış mantık işi böyle şeyler kafanı çalıştırcaksın. kesen kesiyor
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:28
ben sana kolaylık sundum valla kesmesi senden ben şuan oynamıyorum kuzenim ve kardeşim oynuyor onlar çok rahat kesiyorlarmış mantık işi böyle şeyler kafanı çalıştırcaksın. kesen kesiyor
Ne Diyeyim Savaşcıyım ben Bana Met 2 3 ten bahsediyorsun Anlıyorum Hocam.
CATALYZE
CATALYSE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön