DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
sende ayı al sende sal sorun çözülmüştürCatalyze yazdı: ↑04 Oca 2018 20:16 Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
20 Lira Dükkanda
- CatalyzeRR
- İskele Babası
Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim

Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
-
- FareAdam Düşmanı
Şu güncellemenin ayrıntılarını öğrenelim de bi.Eğer düzenlenmeyecek ise ona göre bende def23 alıp kanser edicem artık milleti.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Bu Oyunu Oynayabilmem için illa para yatırma mı gerekiyor ? PAY TO WİN mi bu oyunun mantığı ?
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
Def 2 3 yankıları yavaş yavaş artıyor, sevindirici bir durum.Catalyze yazdı: ↑04 Oca 2018 20:16 Ben Çemberlitaş itemleri full olan bir savaşcıyım.Genellikle Eminönü Ve Meteoru devriye gezerim.Ama Gel Gör ki DEF 2 3 ve Boz Ayının kanatması diye bir saçmalık var bu oyunda.Adamın DEF 2 3 ünün verdiği hasar yetmiyormuş gibi Ayıyı salıp durdurma dikkat atıp kanatma yememi sağlaması, üstüne kudretimin eksilere inmesi , hiç bir tepki verememem , çaresiz 1 Level bir çar gibi sağa sola tıklayıp kaçma umuduyla oraya buraya gitmem... Bu Kanatmanın Bu Özelliğinden NEFRET EDİYORUM ! Hiç bir denge yok oyunda oda savaşcı bende savaşcı.Tek Fark O Defans Ben Ofans AMA ONUN AYISI VAR.Bir şey diyemiyorum cinnet geçirdiğimle kalıyorum...
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değilCatalyzeRR yazdı: ↑04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
![]()
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:25nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değilCatalyzeRR yazdı: ↑04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
![]()
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
ben sana kolaylık sundum valla kesmesi senden ben şuan oynamıyorum kuzenim ve kardeşim oynuyor onlar çok rahat kesiyorlarmış mantık işi böyle şeyler kafanı çalıştırcaksın. kesen kesiyorCatalyze yazdı: ↑04 Oca 2018 20:26Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:25nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değilCatalyzeRR yazdı: ↑04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
![]()
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Ne Diyeyim Savaşcıyım ben Bana Met 2 3 ten bahsediyorsun Anlıyorum Hocam.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE