Beyler trol budedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:45Gaffar Bey'de öldü diyorlardı kardeşim ben inaniyorum AZAT EFENDİ gelcek Oyunun En Büyük Lideri Olcak. YAŞASIN AZAT EFENDİ. Oyuna BOSS olarak gelmesede ONU ANIMSATCAK BİRŞEYİN GELCEĞİNE İNANIYORUM BEN.BatuIV yazdı: ↑02 Oca 2018 20:30abicim şaka mısın sendedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 17:14Nerden Okudun Kardeşim İsmini verir misin? Ben AZAT EFENDİ nin de GAFFAR BEY ve MANSUR BEY gibi geliceğine inanıyorum.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektiroyunun tarihçesini hiç mi okumaz bir insan
bu saydığın isimlerin hepsi öldü. Zamanında kuklacıdan ders alan 3 büyük şahıs vardı, Azat Efendi, Gaffar ve Mustafa Efendi. Azat efendi öldü, gaffarı biz öldürdük. Gelen tanıtım videosundaki kel adam yüksek ihtimal adı geçen mustafa efendi. En kısa zamanda istanbuloyun.com dan oku oyunun tarihçesini
İsmet Beyin Hikayesi
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Re: İsmet Beyin Hikayesi
AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.BatuIV yazdı: ↑02 Oca 2018 20:46Beyler trol budedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:45Gaffar Bey'de öldü diyorlardı kardeşim ben inaniyorum AZAT EFENDİ gelcek Oyunun En Büyük Lideri Olcak. YAŞASIN AZAT EFENDİ. Oyuna BOSS olarak gelmesede ONU ANIMSATCAK BİRŞEYİN GELCEĞİNE İNANIYORUM BEN.BatuIV yazdı: ↑02 Oca 2018 20:30abicim şaka mısın sendedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 17:14Nerden Okudun Kardeşim İsmini verir misin? Ben AZAT EFENDİ nin de GAFFAR BEY ve MANSUR BEY gibi geliceğine inanıyorum.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektiroyunun tarihçesini hiç mi okumaz bir insan
bu saydığın isimlerin hepsi öldü. Zamanında kuklacıdan ders alan 3 büyük şahıs vardı, Azat Efendi, Gaffar ve Mustafa Efendi. Azat efendi öldü, gaffarı biz öldürdük. Gelen tanıtım videosundaki kel adam yüksek ihtimal adı geçen mustafa efendi. En kısa zamanda istanbuloyun.com dan oku oyunun tarihçesini
arkadaşı dışarı alalım
![]()
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Arkadaş tutturmuşsun "En büyük büyücü" diye.Oyunun en güçlü ve en büyük büyücüsü Kuklacı'dır.Azat'ın ölümü nasıl oldu biliyor musun ? Fare adamlar ve insanlar tarafından öldürüldüler.Üstelik yanında çok güçlü beyaz büyücüler ve çok sayıda fare adam vardı.Gaffar Bey ile kıyaslanamaz.Oyunda zaten efsunlarda adı geçiyor.dedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:52 AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.
İsmet Bey'in babası Memduh Efendi Teşkilat ordusunda subaydı. oğlu İsmet'inde kendisi gibi bir asker olmasını istemişti hep. millet çocuğuna doğum günlerinde misket hediye ederken, Memduh efendi oğlu İsmet'e çakı, kılıç, tüfek gibi şeyler hediye ederdi. Handan Hanım ile İsmet Bey aynı semtin çocuklarıydı. ilkokulu ve orta okulu beraber Teşkilat Mektebinde okudular. İsmet Bey liseyi Teşkilat-ı Harbiye'de bitirdi. Handan Hanım ise Teşkilat Lisesine devam etti. yıllar sonra kaderleri klanlaşmada birleşti ama düşünceleri birbirlerinden tamamen farklıydı. Balyoz Nazım'a yakınlığı ile bilinen İsmet, Nazım'ın ölümünden sonra Lodos Klanının başına geçti. Arzın Çocukları ise Lodos Klanına karşı düşünce akımı olarak kuruldu ve başına Handan Hanım geçirildi. Gizitte boş durmadı tabi. bu iki klana sürekli fitnelerle yaklaşmalarını istedi fareadamlardan. sahilde duran gemiyi fareadamlar kaçırıp karaya ayak bastı. Lodos kaleyi yaratıklardan temizleyince İsmet Bey, "Bu mekan artık bizimdir!" dedi. Handan Hanım boş durmaz tabi nispet yapacak ya. o da meteordaki kaleyi zaptetti. gel zaman git zaman savaşlar oldu kanlar aktı ve en kötüsüde kimse buna dur demedi. günümüzde halen daha savaşlar sürmekte. 3-5 kp için kesilen insanlar. maden için takılan maratonlar ve daha nice şeyler...
Ya Benim Söylemek İstediğim Onunda Oyuna Yer Verilmesi.AgahEfendi yazdı: ↑02 Oca 2018 21:01Arkadaş tutturmuşsun "En büyük büyücü" diye.Oyunun en güçlü ve en büyük büyücüsü Kuklacı'dır.Azat'ın ölümü nasıl oldu biliyor musun ? Fare adamlar ve insanlar tarafından öldürüldüler.Üstelik yanında çok güçlü beyaz büyücüler ve çok sayıda fare adam vardı.Gaffar Bey ile kıyaslanamaz.Oyunda zaten efsunlarda adı geçiyor.dedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:52 AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Azat faşist; Gaffar laiktir. Ayrıca ustaları senin de dediğin gibi 'Büyünün Atası' Kuklacı'dır. Azat aslında zamanında o koltuğa geçecek son kişi iken, Gaffar'ın mütevazılığı sayesinde yönetimde söz sahibi oldu.AgahEfendi yazdı: ↑02 Oca 2018 21:01Arkadaş tutturmuşsun "En büyük büyücü" diye.Oyunun en güçlü ve en büyük büyücüsü Kuklacı'dır.Azat'ın ölümü nasıl oldu biliyor musun ? Fare adamlar ve insanlar tarafından öldürüldüler.Üstelik yanında çok güçlü beyaz büyücüler ve çok sayıda fare adam vardı.Gaffar Bey ile kıyaslanamaz.Oyunda zaten efsunlarda adı geçiyor.dedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:52 AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.
AgahEfendi yazdı: ↑05 Oca 2018 13:38Vermişler işte Azat Efendi efsunu ile.Ölmüş gitmiş bir zamanlar Eminönü'nde sıkı yönetim yapmaya çalışan birine daha ne kadar yer versinler.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Azat Efendi: Ben büyünün oğluyum.
legendKUKLUX: Benim öyle bir oğlum yok.
legendKUKLUX: Benim öyle bir oğlum yok.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Arzın bana cagristirdigi az ve öz olan Spartacusun ordusu gibi.
Lodos ise daha cok bolgeye hakim olan Roma ordusu gibi.
Lodos ise daha cok bolgeye hakim olan Roma ordusu gibi.

AZAT EFENDİ'nin bi tipini göreydik yav bi heykeli ne konsa süper olurdu bi selfi çekerdim.Retaliation yazdı: ↑05 Oca 2018 16:58Azat faşist; Gaffar laiktir. Ayrıca ustaları senin de dediğin gibi 'Büyünün Atası' Kuklacı'dır. Azat aslında zamanında o koltuğa geçecek son kişi iken, Gaffar'ın mütevazılığı sayesinde yönetimde söz sahibi oldu.AgahEfendi yazdı: ↑02 Oca 2018 21:01Arkadaş tutturmuşsun "En büyük büyücü" diye.Oyunun en güçlü ve en büyük büyücüsü Kuklacı'dır.Azat'ın ölümü nasıl oldu biliyor musun ? Fare adamlar ve insanlar tarafından öldürüldüler.Üstelik yanında çok güçlü beyaz büyücüler ve çok sayıda fare adam vardı.Gaffar Bey ile kıyaslanamaz.Oyunda zaten efsunlarda adı geçiyor.dedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 20:52 AGA ben demiyorumki Ölü Adam Yerinden Çıkıp Gelicek diye sadece Onu Anımsatcak Birşeyler olucak Olmalı O Yüce Adamın Birşeyleri Olmalı Bu Oyunda OYUNUN EN BÜYÜK BÜYÜCÜSÜ'nü anımsatcak birşey gelmeli benim umudum AZAT EFENDİ her daim. Gaffar Bey'i Meteora geçerkene Saygıdan Dolayı Durdurmayan adamın hakkında oyundada biryerlerde adı geçmesini isterim.
AgahEfendi yazdı: ↑05 Oca 2018 13:38Vermişler işte Azat Efendi efsunu ile.Ölmüş gitmiş bir zamanlar Eminönü'nde sıkı yönetim yapmaya çalışan birine daha ne kadar yer versinler.![]()
![]()