İsmet Beyin Hikayesi
Re: İsmet Beyin Hikayesi
Güzel yazmışsınemrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 16:01Oyunun hikayesinde Agah Bey ile İsmet Bey arasındaki ilişki,Arz Lodos savaşını bitirecek olan tarafın Lodosları olması ve Balyoz Nazımı Agah Beyin zehirletmesiyle ilgili birşey bulamazsınız, bunlar şahsi fikirlerim. Bu kurguyu kendim yazdım ,ERSEN yazdı: ↑01 Oca 2018 15:53Kişisel fikrin olan kısım neresi? Onu anlayamadım ben.emrecelik54 yazdı: ↑31 Ara 2017 21:05 Teşkilat, Yükseliş Cemiyeti ve Beyaz Köşk dönemleri ele alındığında zehirlenerek öldürülen tek bir kişi vardır ki o da Balyoz Nazım. Bu zehirleme hareketi Lodos klanının hırçın ve salgındırgan tavırları karşısında Eminönünü savunmasız bırakmamak adına Meteor Bölgesine asker gönderemeyen Teşkilatın lideri Agah Bey tarafından yaptırılmıştı. Agah bey tam bir fareadam düşmanıydı, özellikle Galata Köprüsünde yapılan Fareadam-İnsan dostluk anlaşmasına gelmemesi ve patlamadan kurtulmuş olması bazı çevrelerce Agah Bey’in fareadam düşmanı ve patlamayı organize eden bir yeraltı örgütüne üye olduğu şeklinde yorumlansa da hiçbir zaman kanıtlanamadı.Hal böyleyken fareadam düşmanı Agah Bey yaratıklarla, çetelerle, fareadamlarla savaşılması gerektiğini, insanların kendi arasında savaşının manasız olduğunu ve bu Arz Lodos kavgasının bitmesi gerektiğini düşünüyordu. Bu savaşı bitirecek tarafın da Lodos Klanı olduğu açıkça ortadaydı çünkü Arz’ın Çocukları zaten daha ılımlı olan taraftı. Herkesin bildiği üzere Arz -Lodos savaşını büyük holde başlatan ilk saldıran taraf da Lodos Klanıydı. Yaratıklarla savaşma vizyonuyla kurulan ama artık yoldan çıkıp Arzın Çocuklarıyla Savaşmaktan başka birşey düşünmeyen Lodos Klanının başına Agah Beyin sözünden çıkmayacak birinin geçirilmesi şarttı. Bu yüzden Balyoz Nazım zehirlenip yerine klan içerisinde çeşitli lobi faliyetleriyle İsmet Bey getirildi. Galata Köprüsündeki patlamayı düzenleyen yeraltı örgütü üyesi Agah Bey ve onun emrindeki İsmet bey bazı çevrelerce güvenilmemesi gereken kişiler olarak adledilmektedir.
Kişisel fikirlerim
bir yerden alıntı değil.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Kardeşim En Güçlü Şahıs Hikaye Ve Tarihçeye Göre Her Daim Ve GAFFAR BEY den daha kıdemli, daha bilge ve Büyü yapma açısından kendini aşan "AZAT EFENDİ" dir. Ve Umuyorumki İnşallah AZAT EFENDİ'yide Heycanla Bekliyor Olcam Bana Katılan Çok Oyuncuda Var Bu Konuda İKV nin belkide Gelmiş Geçmiş En İyi Bölümü AZAT EFENDİ olucak o yüzden ne bekliyorsak AZAT EFENDİ den bekliyoruz.
Ama Tabi AGAH BEY'in TEŞKİLAT'TA en Güçlü NEFER olduğunu bilmeyen yoktur TEŞKİLAT'ın en BİLGE KİŞİLİĞİ AGAHTIR ve onun sayesinde Yürüyor bu TEŞKİLAT.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Hikayeden bir haber arkadaş.Azat yaptıklarının sonucu olarak öldü.Sen beklemeye devam et.Yazdıkların tamamen sallamasyon bilgiler ve sana katılan çok sayıda oyuncu kim acaba.dedee66 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:02 Kardeşim En Güçlü Şahıs Hikaye Ve Tarihçeye Göre Her Daim Ve GAFFAR BEY den daha kıdemli, daha bilge ve Büyü yapma açısından kendini aşan "AZAT EFENDİ" dir. Ve Umuyorumki İnşallah AZAT EFENDİ'yide Heycanla Bekliyor Olcam Bana Katılan Çok Oyuncuda Var Bu Konuda İKV nin belkide Gelmiş Geçmiş En İyi Bölümü AZAT EFENDİ olucak o yüzden ne bekliyorsak AZAT EFENDİ den bekliyoruz.![]()
Ama Tabi AGAH BEY'in TEŞKİLAT'TA en Güçlü NEFER olduğunu bilmeyen yoktur TEŞKİLAT'ın en BİLGE KİŞİLİĞİ AGAHTIR ve onun sayesinde Yürüyor bu TEŞKİLAT.
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektir
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Gaffar Bey'i Kissless'e hizmet eden ve telefondan sürekli görev yağdıran , en sonunda da tarafımızca öldürülen İstihbarat Komutanı öldürttü.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektir
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Orayı kaçırmışımAgahEfendi yazdı: ↑01 Oca 2018 18:59Gaffar Bey'i Kissless'e hizmet eden ve telefondan sürekli görev yağdıran , en sonunda da tarafımızca öldürülen İstihbarat Komutanı öldürttü.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektir
Nerden Okudun Kardeşim İsmini verir misin? Ben AZAT EFENDİ nin de GAFFAR BEY ve MANSUR BEY gibi geliceğine inanıyorum.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektir
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Estergon Ailesi
abicim şaka mısın sendedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 17:14Nerden Okudun Kardeşim İsmini verir misin? Ben AZAT EFENDİ nin de GAFFAR BEY ve MANSUR BEY gibi geliceğine inanıyorum.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektir
Gaffar Bey'de öldü diyorlardı kardeşim ben inaniyorum AZAT EFENDİ gelcek Oyunun En Büyük Lideri Olcak. YAŞASIN AZAT EFENDİ. Oyuna BOSS olarak gelmesede ONU ANIMSATCAK BİRŞEYİN GELCEĞİNE İNANIYORUM BEN.BatuIV yazdı: ↑02 Oca 2018 20:30abicim şaka mısın sendedee66 yazdı: ↑02 Oca 2018 17:14Nerden Okudun Kardeşim İsmini verir misin? Ben AZAT EFENDİ nin de GAFFAR BEY ve MANSUR BEY gibi geliceğine inanıyorum.emrecelik54 yazdı: ↑01 Oca 2018 18:56 Azat Efendi, Mansur Bey öldüler. Gaffar Beyi de bize Agah öldürttü. Geriye kalan Agah,kuklacı. Yani hikayeye göre elimizde fazla. karakter yok, güncellemeyle birlikte yeni katılan karakterler oyuna yön verecektiroyunun tarihçesini hiç mi okumaz bir insan
bu saydığın isimlerin hepsi öldü. Zamanında kuklacıdan ders alan 3 büyük şahıs vardı, Azat Efendi, Gaffar ve Mustafa Efendi. Azat efendi öldü, gaffarı biz öldürdük. Gelen tanıtım videosundaki kel adam yüksek ihtimal adı geçen mustafa efendi. En kısa zamanda istanbuloyun.com dan oku oyunun tarihçesini