DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
Plevne efsunu. İteminiz yoksa iksirini içip deneyebilirsiniz. Conkta olur
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Neden herkes büyücü üzerinden yorumluyor?
Başlıkta da belirttim "OFANS" Bir karakterim Büyücüye nazaran def23 ile baş etmek daha kolay ama gel gör ki "BOZ AYI" Diye bir yardımcı var ve bu muazzam bir kanatma yeteneğine sahip 60 saniye içinde senin kudretini sıfırlıyor ve bir "OFANS" Olarak def23 e Çaresiz kalıyorsun.
Umarım anlatmak istediğimi anlayabilmişsinizdir.
Başlıkta da belirttim "OFANS" Bir karakterim Büyücüye nazaran def23 ile baş etmek daha kolay ama gel gör ki "BOZ AYI" Diye bir yardımcı var ve bu muazzam bir kanatma yeteneğine sahip 60 saniye içinde senin kudretini sıfırlıyor ve bir "OFANS" Olarak def23 e Çaresiz kalıyorsun.
Umarım anlatmak istediğimi anlayabilmişsinizdir.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
O zaman dk3 ile ateş 1 3 hatalı sonuçta çemberçiler defans 2 3 e tek atıyor. Ama o zaman kimsenin sesi çıkmıyor.
movie yazdı: ↑04 Oca 2018 23:24Yıl olmuş 2018 tek sınıf oynayan mı kaldı oyunda?ybrdelisix yazdı: ↑04 Oca 2018 23:11Gazap şifa çok rahat kesiyor defans 2-3 ü, Bende fizik set de var elek 3 yıldırım 1-3 te çağrı 3 gazap 13 te savaşçımada defans 2-3 canım hangisini isterse girip savaşıyorum. Tek sınıf oynayınca diğer sınırların avantajlarını oyun hatası diye görüyorlar. Diyecek bir şey yok.Hergün defans 2-3 için konu açılıyor.noctiluca yazdı: ↑04 Oca 2018 23:01hocam bende tum cesitler var, def23 + ayi olan bir car gorursen sifa da olsan kacarsin degilki buyucu olasinmanyetix yazdı: ↑04 Oca 2018 22:49 Kendileri büyücüden başka karakter oynamiyorlar sonra geli hayatında def23 ten başka oynamayanlar def23 ü savunmasin diyebiliyolar. Benim her karakterden 2 şer tanr var büyücuden 1 fazlası var rahat rahat oynuyorum. Def23 dedigin 3 4 yane savaşciları tek cemberle kesiyorum bide sars açmaya çalısıyorlar ama yemiyor tabi. Def23 lu savascıyi asit zehir sifamla dalga gecerek kesiyorum alt cekenler oluyor direk hesap degisiyolar. Yaw zaten def23 dediğin meret defansif dövüşme 2 3 zaten adı üstünde dövüsme. Boz ayı kangal tesla gibi savasçınin yardimcisıdir sen gelipte burda boz ayiya savma diyorsun. Kanatma 3 kullañıyorum ama gelip kanatma 3 e 300m 350m vereyim daha fazla etmez diye ağliyanlar var ve ben satmıyorum zaten. cok biliyosanız uretin tutan yok daha bugün klanda başka konuda m23 ile m21 arasında az fark var neden pahalı ulan git uret ozaman. Şimdi senin için herkes m23lerimi silsin ne yapsın. Ben 3 karakteride seviyorum hepsinin farklı tadı var ama hata olmadiğı halde def23 e hata duzeltilsin diyebilecek kadar aglıyabildiginize artık gülemiyorum zira hergün aynı konuyu görmek can sıkmaya başladı. Önce gidin bir savaşcinın uzaktan bir anda yaninıza oyun hatasıyla gelip sizi kutup açamadan kesip aynı deparla geri gitmesine itiraz edin. Asıl gerćek oyun hatalarınin düzeltilmesi lazım. Kactır destege atiyorum geri dönüs bile atmiyorlar.
İyi forumlar.
Boz ayının kanatması açık net hatadır. Boz ayı, kanatma yeteneğinin yerine getirilmiştir. Kanatma yeteneği 15 puanda %50 ihtimalle 10 saniye boyunca kudret azaltma etkisi bırakır. Boz ayı ise %100 ihtimalle 60 saniye boyunca kudret azaltma etkisi bırakıyor. Hala bunun normal olduğunu düşünüyorsan, düşünemiyorsun demektir.
Def 2 III ve boz ayının kanatma etkisine itiraz etmeyen açık net ana karakteri defansif savaşçıdır çünkü alışmıştır hiç efor sarfetmeden oyuncu kesmeye.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Catalyst
Büyücüyü yine de bir kesebilme şansın var değil mi? Bir şekilde zihin tutulması, sarsılmaz, kutup gibi şeyler iş görüyorken def23 te ne iş görüyor?ybrdelisix yazdı: ↑05 Oca 2018 11:10 O zaman dk3 ile ateş 1 3 hatalı sonuçta çemberçiler defans 2 3 e tek atıyor. Ama o zaman kimsenin sesi çıkmıyor.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
-
- FareAdam Düşmanı
Hiç başka oyunda pvp yapmamışlar gelip def23'ü savunuyor galiba.Dengeden bir haberler.Veya doğru düzgün bir pvp görmemişler.Adam 1 tılsım ile çifteyi taksın hiç çaba harcamadan space tuşuna bassın sen bir çok tılsım takıp taktik yap ama yine de o adam üstün çıksın oh ne ala.La kaç tane konu açıldı hala pvp yoksunu herifler şu tılsımı savunuyor ya ne diyim.E tabi kolay ekmek işlerine geliyor.Sırf muhalefet olsun diye mi savunuyorsunuz anlamış değilim.Geçin 1v1 vs atın şu tılsımla bakalım sonuçlar nasıl oluyor.
Ofansif'in nasıl çaresiz kaldığını arkadaş anlatmış.Yine de ben ofansifin defansifin yanında o kadar güçsüz kaldığını düşünmüyorum.
Büyücüde buz tılsımları ile kesmek mi ? Çifte denen şeyin menzilini , ileri bir kez tıklayınca durmayan karakteri , 3 vuruşta büyücünün ölmesini hala savunanlar var.Adam diyor ki hiç tek atmadım-yemedim.Şaka gibi.9k-10k en az düz vuruşları.Neymiş efenim çok ıska geçiyormuş.Ya ya bize bi denk gelmiyor şu ıska nedense.Direnç kırmadan buz atsan ne yazacak ? Bakın def23 demek kısa süre içinde ölüm demektir.Siz bu kadarcık bir sürede kaç tane yetenek kullanmayı planlıyorsunuz ? Çember ile tek atıyormuş.Karşıdaki adam saf ya dibimize girecek.Veya depar diye bir yeteneği yok.Adamları öldürmeye yaklaşsanız bile depar basıp ortadan kayboluyorlar.Adam çifteden başka bir şey oynamıyor.Klan savaşında bile gelmiş çifteyle şuna tıkla space buna tıkla space.Aaa büyücüler konsa kalktı hooop deparla uçayım ne ala.Elektrik mi sektireceksiniz ? Zaten adamın dibinde hep yaratıklar geziyor ya.Hadi sektirdin diyelim yine ölmeyecek ki o adam.Depar atıp bir anda yanınıza gelecek.He tabi çifte menzili kadar yaklaşacak ateş çemberiniz yine işe yaramaz.Baktı çemberci değilsin direk balyoza geçip dibinize girecek.Kutup zihin ne işe yarıyor ? Kutup attın eee ? Biraz kaçış için zaman kazandın diyelim.Zihin attın eee sonra ? Zihinden çıkınca fizikle konsalayıp adamı eritebileceğinizi mi sanıyorsunuz ? Adamın yetenekleri çoktan yenilendi bile. m1 m23 ile direk adamın üzerine konsluyorum nedense farklı oyunları oynuyoruz bazı kişilerle ki full kritik atmama rağmen o dedikleri hasarı göremiyorum.Aynı durum şifacılar içinde geçerli.Bir asit %40 can götürüyor.Ben o adama konslayıp 3 fizik atana kadar çoktan ölmüş oluyorum.Veya herhangi başka bir yetenek.Hangi oyunda son seviyeye ulaşmış karakterler birbirlerine böyle tek atıyor veya 5 saniye bile sürmüyor savaşları ?
Yani hala şu tılsımı savunanlar ya başka oyun oynamamış ya da işlerine geliyor.Ortada bariz saçma bir pvp anlayışı var.Saçma hesaplanmış bir tılsım var.O test ekibi istediği kadar test etsin bir şeyi oyuncunun eline geçtiğinde oyuncu her zaman o şeyin keşfedilmemiş bir yanını bulur
, kullanır.Yazıktır la.Hala şu tılsımı savunmaya nefes tüketip pişkin pişkin yorumlar , yok herkesin düşüncesi çöp benimki doğru diye yorum atanları görmek yani ne diyim be kardeşim..Bizde biliyoruz o tılsımı alıp oynamayı ama içimize sinmiyor.Öyle kanser bir oyun tarzı içimize , oyunculuğumuza sinmiyor.
Ofansif'in nasıl çaresiz kaldığını arkadaş anlatmış.Yine de ben ofansifin defansifin yanında o kadar güçsüz kaldığını düşünmüyorum.
Büyücüde buz tılsımları ile kesmek mi ? Çifte denen şeyin menzilini , ileri bir kez tıklayınca durmayan karakteri , 3 vuruşta büyücünün ölmesini hala savunanlar var.Adam diyor ki hiç tek atmadım-yemedim.Şaka gibi.9k-10k en az düz vuruşları.Neymiş efenim çok ıska geçiyormuş.Ya ya bize bi denk gelmiyor şu ıska nedense.Direnç kırmadan buz atsan ne yazacak ? Bakın def23 demek kısa süre içinde ölüm demektir.Siz bu kadarcık bir sürede kaç tane yetenek kullanmayı planlıyorsunuz ? Çember ile tek atıyormuş.Karşıdaki adam saf ya dibimize girecek.Veya depar diye bir yeteneği yok.Adamları öldürmeye yaklaşsanız bile depar basıp ortadan kayboluyorlar.Adam çifteden başka bir şey oynamıyor.Klan savaşında bile gelmiş çifteyle şuna tıkla space buna tıkla space.Aaa büyücüler konsa kalktı hooop deparla uçayım ne ala.Elektrik mi sektireceksiniz ? Zaten adamın dibinde hep yaratıklar geziyor ya.Hadi sektirdin diyelim yine ölmeyecek ki o adam.Depar atıp bir anda yanınıza gelecek.He tabi çifte menzili kadar yaklaşacak ateş çemberiniz yine işe yaramaz.Baktı çemberci değilsin direk balyoza geçip dibinize girecek.Kutup zihin ne işe yarıyor ? Kutup attın eee ? Biraz kaçış için zaman kazandın diyelim.Zihin attın eee sonra ? Zihinden çıkınca fizikle konsalayıp adamı eritebileceğinizi mi sanıyorsunuz ? Adamın yetenekleri çoktan yenilendi bile. m1 m23 ile direk adamın üzerine konsluyorum nedense farklı oyunları oynuyoruz bazı kişilerle ki full kritik atmama rağmen o dedikleri hasarı göremiyorum.Aynı durum şifacılar içinde geçerli.Bir asit %40 can götürüyor.Ben o adama konslayıp 3 fizik atana kadar çoktan ölmüş oluyorum.Veya herhangi başka bir yetenek.Hangi oyunda son seviyeye ulaşmış karakterler birbirlerine böyle tek atıyor veya 5 saniye bile sürmüyor savaşları ?
Yani hala şu tılsımı savunanlar ya başka oyun oynamamış ya da işlerine geliyor.Ortada bariz saçma bir pvp anlayışı var.Saçma hesaplanmış bir tılsım var.O test ekibi istediği kadar test etsin bir şeyi oyuncunun eline geçtiğinde oyuncu her zaman o şeyin keşfedilmemiş bir yanını bulur
, kullanır.Yazıktır la.Hala şu tılsımı savunmaya nefes tüketip pişkin pişkin yorumlar , yok herkesin düşüncesi çöp benimki doğru diye yorum atanları görmek yani ne diyim be kardeşim..Bizde biliyoruz o tılsımı alıp oynamayı ama içimize sinmiyor.Öyle kanser bir oyun tarzı içimize , oyunculuğumuza sinmiyor.
Def 23 + kanatma ya karşı ofansif olup veya fizik olup kazananlar çok var eğer tılsımlarınız var ve güçlü iseniz yeteneklerinizi kullanarak belki iksir yardımıyla kesmeyi başarabilirsiniz.
Bir de şöyle düşünün, def 23 lü bir adamda asitçi veya ruh bir şifacı yı kesemiyor bu işler böyle.
Şimdi tepki verebilirsiniz fakat hem def 23 hem of 23 kullanmış ve oyun hayatım genelinde şifacı kullanmış biriyim.Def23 e bir yenileme gelirse ona sahip adamlar ne yapacak ?

Bir de şöyle düşünün, def 23 lü bir adamda asitçi veya ruh bir şifacı yı kesemiyor bu işler böyle.
Şimdi tepki verebilirsiniz fakat hem def 23 hem of 23 kullanmış ve oyun hayatım genelinde şifacı kullanmış biriyim.Def23 e bir yenileme gelirse ona sahip adamlar ne yapacak ?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Oyuna bir robot gelse ayi gibi, dukkandan 100₺’ye alinsa ve olmayanlar uzerinde buyuk bir üstünlük sağlasa birileri cikip “sen de alsaydin peytupey moruk bu .s az yiyin ayi alin moruq yha” diyecektir kesin 
En son noctiluca tarafından 05 Oca 2018 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Şekil 2.a
- FiratCakiroglu