Yeni Bölge Hakkında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Yeni Bölge Hakkında!

Mesaj gönderen Recoil »

Yeni bölge demek yeni eşyalar,materyaller,efsunlar üretimler vb demektir. En önemli konu ise grup çalışmasının öneminin ortaya çıkacak olmasıdır şöyle ki:
Beklenilen bölge devasa açık alan şeklinde gelecek diye düşünücek olursak ve hiç bir bilgimizin de olmayacağına göre içerde tek başına gezip keşfe çıkalamayacağı aşikar.
Yaratıkların nelerden etkileneceğini pek kestiremiyorum fakat büyücü çoğunlukta kullandığım için fiziksel ve buz saldırısı işe yarar diye umuyorum.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Arkadaşlar kasmayin kendinizi yeraltı gibi bir bölge düşünün 49*59 lvl yaratıkları tek kesip item recete vs kasacagiz tabikide 5*6 boss yaratık çıkacak iflis solucan gibi bunlarda materyal ve item verecek onlarlada Rüstem*dilek gibi yerde receteyle üretime yariyacak ecel asab gibi yeni nadide esyalarda...bosslar hariç gruplaşma olmaz bence tâbi
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

itemlerden ziyade aklım gözlüklerde benim 😂 yeni gelecek gözlükler nasıl olcak eski tasarımlardan mı seçilecek acaba bide şöyle birşey var çok fazla eski gözlük oyunda birikti yığıldı bildiğin mavi olanlarıda satarak kp eldr edebilsek iyi olucak
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
goktuRK1299
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goktuRK1299 »

AnaToLia yazdı: 02 Oca 2018 11:42 Şu olayda var makineler var fizik işlicek diyorlar belki o makineler tam tersine elekt işleyecek belkide sonuçta orda test yapıyorlar illa çemberlitaşta fizik işliyor makineye diye burdada o işleyecek diye beklememek lazım
yok videoda buz atıyordu felan tam tersinede olabilir onada fizik işyeyecek belki sonuçta test ;)
Evet çok haklısın bence de. Ona kaldıysa videoda güneş asalı büyücü büyü bozma yapıyor.Ne yani güneş asa olmazsa büyü bozma yeteneği iş görmeyecek mi? veya dirençli güneş asa mı kullanacaz? Hiç sanmıyorum.Bence yönetim,yapım ekibi arada bir foruma girip ne güzel de oyuncuların aklını karıştırmışız diye kıs kıs gülüyorlardır. Videoda sadece bölgenin küçücük bir kısmı gösterildi.Buna göre yorum yapıp tılsım ve hangi eşyanın işe yarayacağı konusunda fikir üretmek biraz sığ kalıyor,bence ;)
Olds And Legends
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Caffeine yazdı: 02 Oca 2018 20:39
saglam yazdı: 02 Oca 2018 19:05
Caffeine yazdı: 02 Oca 2018 06:52 bence artık bölge atar gibi 5+1 sistemi falan bitti. Karaköy'de ki gruplaşma sistemi 2+2+2 olabilir. nasıl yani? şöyle anlatayım. her karakter sınıfından x2 karakter olacak. yani x2 savaşçı; biri ofans diğeri defans, x2 büyücü mesela biri fizik diğeri element hasarlı (karma element hasarı da olabilir; eldiven elek, ceket buz, zırh ateş gibi), x2 şifacı biri iyileştirme diğeri gazaplı kombinasyonu gibi. mesela boss keserken bossun canı yüzde 80e indiği zaman fizik hasara sarsılmaza geçebilir. yüzde 60a indiğinde fizik sarsılmazı devam edip buz hasara sarsılmaz da eklenir. yüzde 40a düştüğü zaman canı diğer 2 hasara ek olaraktan ateş hasarına da sarsılmaz durumda olabilir. yüzde 20ye düştüğünde zehir hasarına da sarsılmaz açabilir. yüzde 20den ölene kadar sadece elek ve asit hasarı alarak boss kesimi tamamlanır. boss kesimi esnasında stu gibi kudrette çalabilir. tabi tüm grubun değilde, ara ara gruptakilerden birinin kudretini çalabilir. bu da çantalarda her daim iksir bulundurmaya mecbur kılacaktır biz oyuncuları. eğer dediğim gibi böyle olursa çok daha eğlenceli dakikalar geçirebiliriz. iyi forumlar.
İyi de grup bölgesi değil ki bu
yeşil ve kadim hidra grup bölgesi mi peki? orada da taktik uygulamıyor muyuz? kadimin deprem yapması vb...
Ama oraya sadece 1 grup girmiyo ki cümbür cemaat herkes girişiyo
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

saglam yazdı: 04 Oca 2018 00:28
Caffeine yazdı: 02 Oca 2018 06:52 bence artık bölge atar gibi 5+1 sistemi falan bitti. Karaköy'de ki gruplaşma sistemi 2+2+2 olabilir. nasıl yani? şöyle anlatayım. her karakter sınıfından x2 karakter olacak. yani x2 savaşçı; biri ofans diğeri defans, x2 büyücü mesela biri fizik diğeri element hasarlı (karma element hasarı da olabilir; eldiven elek, ceket buz, zırh ateş gibi), x2 şifacı biri iyileştirme diğeri gazaplı kombinasyonu gibi. mesela boss keserken bossun canı yüzde 80e indiği zaman fizik hasara sarsılmaza geçebilir. yüzde 60a indiğinde fizik sarsılmazı devam edip buz hasara sarsılmaz da eklenir. yüzde 40a düştüğü zaman canı diğer 2 hasara ek olaraktan ateş hasarına da sarsılmaz durumda olabilir. yüzde 20ye düştüğünde zehir hasarına da sarsılmaz açabilir. yüzde 20den ölene kadar sadece elek ve asit hasarı alarak boss kesimi tamamlanır. boss kesimi esnasında stu gibi kudrette çalabilir. tabi tüm grubun değilde, ara ara gruptakilerden birinin kudretini çalabilir. bu da çantalarda her daim iksir bulundurmaya mecbur kılacaktır biz oyuncuları. eğer dediğim gibi böyle olursa çok daha eğlenceli dakikalar geçirebiliriz. iyi forumlar.
yeşil ve kadim hidra grup bölgesi mi peki? orada da taktik uygulamıyor muyuz? kadimin deprem yapması vb...
Bölge grup bölgesi olmayacak ama bossların öyle kadim gibi toplu kesileceğini düşünmüyorum. Aynı ifliss gibi olacak ilgili grup harici yaklaşamayacak bile bossa.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Göster
movie yazdı: 04 Oca 2018 03:00
saglam yazdı: 04 Oca 2018 00:28
Bölge grup bölgesi olmayacak ama bossların öyle kadim gibi toplu kesileceğini düşünmüyorum. Aynı ifliss gibi olacak ilgili grup harici yaklaşamayacak bile bossa.
Katılıyorum Hidra kadar güçlü boss olmaz çünkü oyun hikaye örgüsüne uyuşmaz..

Nothing
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Megaevil »

Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım,
Fakat ben şöyle düşünüyorum, tılsımlar bence oyunun son evresi olmalıydı.Hani biraz kafayı çalıştırsak yinede düşünemiyoruz bu benim düşünce yapımla da alakalı olan bir şey olabilir ama gerçekten tılsımların ilerisini düşünemiyorum şahsım olarak.

Hidradan daha güçlü bir yaratık gelebilir hikaye mikaye anlamazlar diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Megaevil yazdı: 04 Oca 2018 17:24 Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım,
Fakat ben şöyle düşünüyorum, tılsımlar bence oyunun son evresi olmalıydı.Hani biraz kafayı çalıştırsak yinede düşünemiyoruz bu benim düşünce yapımla da alakalı olan bir şey olabilir ama gerçekten tılsımların ilerisini düşünemiyorum şahsım olarak.

Hidradan daha güçlü bir yaratık gelebilir hikaye mikaye anlamazlar diye düşünüyorum.
NPC olmazlar ise Kuklacı veya Kisless olabilir.
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön