Hocam onları sormaları çok normal.
YILBAŞI
Re: YILBAŞI
Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.
Yılbaşında indirim olması diye bir örfümüz ya da adetimiz mi vardı ?Lahza yazdı: ↑31 Ara 2017 11:32 Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Hayır tabiki, ama sırf yılbaşı olduğu için normal günlerde yapmadığımız bir şeyi yılbaşı günü yapmak, kastettiğimi çok iyi anladın benceComolokko yazdı: ↑31 Ara 2017 11:39Yılbaşında indirim olması diye bir örfümüz ya da adetimiz mi vardı ?Lahza yazdı: ↑31 Ara 2017 11:32 Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.![]()
Silah yükseltme gelse iyi olurdu karakterlerin silahlarini toplu sekilde parlatıcaktım akçeler eskiye göre çok pahali bir dahakine kaldı.Yüzde 25 bile razıydım.Boşuna bekledik belki sürümden kazanırlardı Ben mesela en az 10 silah parlatıcaktım başka zamana kaldı.
- sametkyc52
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter is Coming
İndirimi geçtim zam yapmasalar bari akçeye.