YILBAŞI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: YILBAŞI

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

dedee66 yazdı: 31 Ara 2017 10:59 ARKADAŞLAR BU 444 1 444 Telefon Numarasına arıyoruz TC Felan soruyor söylüyoruz ya sıkıntı çıkmaz
demi her aramamda değişik birşey soruyorlar dünden anne annemin kızlık soy ismini sordular.
Hocam onları sormaları çok normal.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Comolokko »

Lahza yazdı: 31 Ara 2017 11:32 Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.
Yılbaşında indirim olması diye bir örfümüz ya da adetimiz mi vardı ? :D
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Comolokko yazdı: 31 Ara 2017 11:39
Lahza yazdı: 31 Ara 2017 11:32 Bugün uyanınca direkt foruma bakayım dedim indirim gibi birşey var mı diye, malum son saniyesine kadar bir bildiri yapmamakta kararlılar, baktım tek yeni başlık Çınaraltı Radyosu, her ne kadar örf, adet ve geleneklerimize uymasa da hepimizde yılbaşı ile ilgili bir beklenti oluyor ister istemez.
Yılbaşında indirim olması diye bir örfümüz ya da adetimiz mi vardı ? :D
Hayır tabiki, ama sırf yılbaşı olduğu için normal günlerde yapmadığımız bir şeyi yılbaşı günü yapmak, kastettiğimi çok iyi anladın bence 😄
Kullanıcı avatarı
DLMZ
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DLMZ »

Silah yükseltme gelse iyi olurdu karakterlerin silahlarini toplu sekilde parlatıcaktım akçeler eskiye göre çok pahali bir dahakine kaldı.Yüzde 25 bile razıydım.Boşuna bekledik belki sürümden kazanırlardı Ben mesela en az 10 silah parlatıcaktım başka zamana kaldı.
Kullanıcı avatarı
sametkyc52
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Winter is Coming

Mesaj gönderen sametkyc52 »

İndirimi geçtim zam yapmasalar bari akçeye.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön