YILBAŞI
- ISoKRaTeSI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Just Great Emperor
YILBAŞI
Her Yılbaşına 1 Hafta Kala Playstore Ve İkv Dükkana İndirimli Ürünler Ücretsiz Yılbaşı Paketi Gelirdi 24 Saatlik Neden Gelmedi Bu Yıl ?
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: YILBAŞI
Hocam kusura bakma ama bu gif tam uydu 

- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Adam Haklı Aga Yani Sen Burda Kimin Tarafındasın ?
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hocam yıl başınıda geçtik 25 aralık
Ve şunu söylemek isterim.
Böyle şeyler o gün,o an yayınlanmaz günler öncesinden bildiri yapılması gerekir. Kalkıp bugün bir paket indirimde yapacak halleri yok o yüzden böyle şeylere artık takılmayı bende bıraktım.
Takvime bakıyorum bir şey yok olmaz diyorum.
Böyle şeyler o gün,o an yayınlanmaz günler öncesinden bildiri yapılması gerekir. Kalkıp bugün bir paket indirimde yapacak halleri yok o yüzden böyle şeylere artık takılmayı bende bıraktım.
Kardeşim Playstore YIL BAŞI kampanyaları 29-30 aralıkta başlıyor 1 ocakta bitiyor.SPIEGLEIN yazdı: ↑31 Ara 2017 08:47 Hocam yıl başınıda geçtik 25 aralık![]()
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Sanırım tam olarak anlamadınız.dedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 10:45Kardeşim Playstore YIL BAŞI kampanyaları 29-30 aralıkta başlıyor 1 ocakta bitiyor.SPIEGLEIN yazdı: ↑31 Ara 2017 08:47 Hocam yıl başınıda geçtik 25 aralık![]()
Böyle şeyler günler öncesinden bizlere açıklanması gerekiyor oda şöyle.
Yıl başında indirimleri kaçırmayın takipte kalın gibi. Veya aylık takvimde belirtilmesi gerekiyor bir şekilde.
zaten açıklanıyor normalde tüm oyunların SOSYAL MEDYA hesaplarından ama İKV yıllardır böyleSPIEGLEIN yazdı: ↑31 Ara 2017 10:48Sanırım tam olarak anlamadınız.dedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 10:45Kardeşim Playstore YIL BAŞI kampanyaları 29-30 aralıkta başlıyor 1 ocakta bitiyor.SPIEGLEIN yazdı: ↑31 Ara 2017 08:47 Hocam yıl başınıda geçtik 25 aralık![]()
Böyle şeyler günler öncesinden bizlere açıklanması gerekiyor oda şöyle.
Yıl başında indirimleri kaçırmayın takipte kalın gibi. Veya aylık takvimde belirtilmesi gerekiyor bir şekilde.
ARKADAŞLAR BU 444 1 444 Telefon Numarasına arıyoruz TC Felan soruyor söylüyoruz ya sıkıntı çıkmaz
demi her aramamda değişik birşey soruyorlar dünden anne annemin kızlık soy ismini sordular.
demi her aramamda değişik birşey soruyorlar dünden anne annemin kızlık soy ismini sordular.