BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!
Arkadaşlar varmıdır bilmiyorum ama mobil ödeme çok uzun oluyo bide mobilin Vergi kesimi felan yani cok zahmetli iş bildiğim kadarıyla kredi kartından cekimlede ödeyebiliyorsun ama Banka kartı ile yok olsa daha güzel olmazmi ?
Re: BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!
Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
playstore'dan çemberlitaş paketi alınabiliyordu değil mi sorun çıkmıyordu?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
playstore'dan çemberlitaş paketi alınabiliyordu değil mi sorun çıkmıyordu?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Aynen kardeşim hesabında para var ise kartında internet alışverişlerine açıksa alabilirsin.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ayrıca ininal kart ilede alınabiliyor kartı kişiselleştirip 48 saat sonra 3d security aktif oluyor o zaman alınabiliyor
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık
Dostum normal kredi kartı ile alışveriş yapar gibi wirecard kısmından banka kartının numarasını girerek devam edeceksin, ücreti direk hesabından kesiyor.arifemredemir29 yazdı: ↑28 Ara 2017 18:23Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık