BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich

BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Arkadaşlar varmıdır bilmiyorum ama mobil ödeme çok uzun oluyo bide mobilin Vergi kesimi felan yani cok zahmetli iş bildiğim kadarıyla kredi kartından cekimlede ödeyebiliyorsun ama Banka kartı ile yok olsa daha güzel olmazmi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: BANKA KARTI ILE AKÇE ÇEKME !!!!

Mesaj gönderen Lahza »

Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

playstore'dan çemberlitaş paketi alınabiliyordu değil mi sorun çıkmıyordu?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

playstore'dan çemberlitaş paketi alınabiliyordu değil mi sorun çıkmıyordu?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Lahza yazdı: 28 Ara 2017 14:37 Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
Hüseyin abi ben de ziraat banka kartı var.Şimdi onla ÇT kutusu alabilme imkanımız var mı ?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

MainPower yazdı: 28 Ara 2017 14:52
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 14:37 Akçelerimi hep banka kartlarımla alıyorum, Halkbank ve ziraat bankası hesap kartlarıyla alışveriş yapıyorum sıkıntısız.
Hüseyin abi ben de ziraat banka kartı var.Şimdi onla ÇT kutusu alabilme imkanımız var mı ?
Aynen kardeşim hesabında para var ise kartında internet alışverişlerine açıksa alabilirsin.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Lahza yazdı: 28 Ara 2017 17:28
MainPower yazdı: 28 Ara 2017 14:52
Aynen kardeşim hesabında para var ise kartında internet alışverişlerine açıksa alabilirsin.
Teşekkür ederim abi bilgi için.
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Ayrıca ininal kart ilede alınabiliyor kartı kişiselleştirip 48 saat sonra 3d security aktif oluyor o zaman alınabiliyor
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

arifemredemir29 yazdı: 28 Ara 2017 18:23
Kardeşim Ziraat bankası kartım var. Ben ödeme kısmında bulamadım yardımcı olurmusun kartımda internet alışverişine açık
Dostum normal kredi kartı ile alışveriş yapar gibi wirecard kısmından banka kartının numarasını girerek devam edeceksin, ücreti direk hesabından kesiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön