İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Bu tanıtım emin ol hiçbir şey.
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
kedi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Herkes çok büyütüyorda bölge şöyle böyle diye. Ben pek ihtimal vermiyorum
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Re: Video Beğenilmedi Düşüncelerime Saygı Buyrun okuyun
Katılıyorum. Küçük bir detay ama sobee neden klasikleşmiş hale gelen introsunu koymadı tanıtımın başına merak ettim açıkcası.
Başka bir video daha gelirse bölgenin gelmesi daha da gecikir.emrecelik54 yazdı: ↑28 Ara 2017 11:57 Bu videoyu tam bir tanıtım videosu olarak düşünme, 25 aralıkta gelen tepkiden dolayı yeni bölgenin ucundan azıcık gösterdiler yani bizim sabırsızlığımızı dindirme amaçlı bi videoydu. Bölge tam anlamıyla bitince kapsamlı tanıtım videosu üzerinden konuşmamız daha doğru olur.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Biraz daha robotik bir hale bürünmüş fakat bunu normal karşılıyorum.
kedi
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Öncelikle yeni gelen bölgenin Karaköy olması sevindirdi. Bir grup bölgesi veya holün devamı niteliğinde bir bölge artık sıkıcı olurdu. Seviyelerin artmış olması çok güzel, sadece yeni yetenekler eklenmeyecek sanırım, bu kötü olmuş; ufak bir iki yeni yetenek eklenebilirdi. Yeni eşyalar güzele benziyor ama bu borulu metalli tasarımlar pek hoşuma gitmiyor, bıçak sırtı kılıcı ve cehennem asayı gözünüze getirin. Buraya kadar olan kısım Karaköy eklentisi hakkındaki görüşlerimdi.
Şimdi şuradan devam edelim, emeği geçen insanları defalarca eleştiren biri olarak teşekkür ediyorum. Fakat şu da var, bir güncelleme bu kadar uzun sürede gelirse oyunculardan her türlü tepkiyi çekersiniz ve oyuncular bu tepkilerinde -hakaretler hariç- sonuna kadar haklıdırlar. Yöneticilere düşen artık bu eklentiyle birlikte oyunla daha fazla alakadar olmaktır. Alakadar olmaktan anlayacağınız şikayet okumak, aynı etkinlikleri tekrar etmekten ibaret olmamalı. Oyunun gerçekten bir kana ihtiyacı vardı ve şu an siz serumu taktınız. Bu eklentinin verdiği heyecanla devamını da getirin.
Şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.
İyi günler.
Şimdi şuradan devam edelim, emeği geçen insanları defalarca eleştiren biri olarak teşekkür ediyorum. Fakat şu da var, bir güncelleme bu kadar uzun sürede gelirse oyunculardan her türlü tepkiyi çekersiniz ve oyuncular bu tepkilerinde -hakaretler hariç- sonuna kadar haklıdırlar. Yöneticilere düşen artık bu eklentiyle birlikte oyunla daha fazla alakadar olmaktır. Alakadar olmaktan anlayacağınız şikayet okumak, aynı etkinlikleri tekrar etmekten ibaret olmamalı. Oyunun gerçekten bir kana ihtiyacı vardı ve şu an siz serumu taktınız. Bu eklentinin verdiği heyecanla devamını da getirin.
Şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.
İyi günler.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Karaköy genisleme paketinde aşırı bir Heavy Metal kokusu alıyorum siz de farkettiniz mi? Kiyafetler, muzikler, Logo
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Sanırım dediğin gibi Heavy Metal havasında bir bölge geçecek asıl finale ulaştığımızda bu müziği duyacağız. Belki de tam tersi olacak Karaköye girdiğimizde bu müzik çalacak ve ilerleyen zamanda sertleşecek.
Evet kardesim grup kurcaz bi tanede kız alacaz sonra gruptan 3 kişi kıza aşık olcak başlasın entrikalar.
şaka bir yana daha önce bir oyun müziğini ifşalamıştım:
https://youtu.be/RW-LbXzzuDg bakın buna.
Bu tanıtımda ki benim bildiğim benzettiğim birşey varmış izlenimine katılıyorum ama bakalım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Perihan Hanım ile birlikte ölen Gizit Lideri Hakir değil miydi?Serinplay yazdı: ↑28 Ara 2017 11:29Öfkeli bir grup gazete binasını ateşe verdi.Bu olaylarda bir çok insan dumandan boğularak öldü.Konkav da dışarı çıktığı gibi o insanlar tarafından ele geçirildi.Konkav için 2 seçenek var.Ya öldürüldü yada videoda savaşçının önünde bir fare adam NPC vardı belki o olabilir.Bu olaylar Perihan Hanım ve Gizit Lideri'nin ölümünden sonra gerçekleştiği için Konkav gibi birisini Gizit'in başına geçirmezler diye düşünüyorum.romendiyojen yazdı: ↑28 Ara 2017 11:21 Selamun Aleykum Oncelikle ben kendi teorilerimi açıklamak istiyorum.
Resimde Gördüğümüz Mahluk; İsminin "Konkav" olduğunu düşünüyorum.
Bu resimdeki kişi Gizit Klanı Lideri Hakir.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Bubyo yazdı: ↑28 Ara 2017 13:52Perihan Hanım ile birlikte ölen Gizit Lideri Hakir değil miydi?Serinplay yazdı: ↑28 Ara 2017 11:29Öfkeli bir grup gazete binasını ateşe verdi.Bu olaylarda bir çok insan dumandan boğularak öldü.Konkav da dışarı çıktığı gibi o insanlar tarafından ele geçirildi.Konkav için 2 seçenek var.Ya öldürüldü yada videoda savaşçının önünde bir fare adam NPC vardı belki o olabilir.Bu olaylar Perihan Hanım ve Gizit Lideri'nin ölümünden sonra gerçekleştiği için Konkav gibi birisini Gizit'in başına geçirmezler diye düşünüyorum.romendiyojen yazdı: ↑28 Ara 2017 11:21 Selamun Aleykum Oncelikle ben kendi teorilerimi açıklamak istiyorum.
Resimde Gördüğümüz Mahluk; İsminin "Konkav" olduğunu düşünüyorum.
Bu resimdeki kişi Gizit Klanı Lideri Hakir.
Etkinlik sona erdi!
İşte sizlerden tamamlamanızı istediğimiz cümlenin eksiksiz hali:
"14 Nisan 1978 tarihinde barışa atılan bombada; 5 Nisan anlaşmasının en büyük emektarı olan Yükseliş Cemiyeti Diplomatik İlişkiler Sorumlusu Perihan Hanım ve Gizit Lideri Hakir'in de aralarında bulunduğu 5 kişi can verdi!"
(Cümle; Tarihçeden ve oyun hikayesindeki bazı noktalardan alınan bilgilerden hazırlanmıştır)
Maalesef etkinliğimize doğru yanıt veren olmamıştır.
Katılım gösteren tüm neferlerimize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?