İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Tanıtım videosunu izleyince şu dikkatimi çekti. Daha önceki tanıtım videolarında hiç karakterlerin itemlerine dair bir ipucu görüntü falan olmamıştı sadece bölge tanıtımı olmuştu.Neden bu tanıtımda karakter itemlerini gösterdiler?
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Sadece eşyalar değil daha fazla yaratık gösterildi daha detaylı bir bölge. Daha gösterilmeyen onlarca şey vardır. Bu yüzden beklentiyi karşılayacaktır.
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Selamun Aleykum Oncelikle ben kendi teorilerimi açıklamak istiyorum.
Resimde Gördüğümüz Mahluk; İsminin "Konkav" olduğunu düşünüyorum.

Tarihçeye Bakarsak;
1976 yılının önemli olaylarından bir diğeri, Arzın çocukları haftalık gazetesinde yazar olarak çalışmaya başlayan Konkav lakaplı fare adamdı. Bu olay önceleri tepki toplasa da, Arzın çocukları şiddetin azaldığı bu devrin sevilen bir gazetesiydi.
İntikam Alabilmek için mahlukları kışkırtıyor.
Burda Gördüğünüz Büyücününde Mustafa Bey olduğunu düşünüyorum.

Gene bu iki sene içerisinde Beyaz Köşk'ün eski toplantılarına katılan bir çok kişi de organizasyona dahil oldu. İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar.
Diyeceklerim bunlar iyi oyunlar

Tarihçeye Bakarsak;
1976 yılının önemli olaylarından bir diğeri, Arzın çocukları haftalık gazetesinde yazar olarak çalışmaya başlayan Konkav lakaplı fare adamdı. Bu olay önceleri tepki toplasa da, Arzın çocukları şiddetin azaldığı bu devrin sevilen bir gazetesiydi.
İntikam Alabilmek için mahlukları kışkırtıyor.
Burda Gördüğünüz Büyücününde Mustafa Bey olduğunu düşünüyorum.

Gene bu iki sene içerisinde Beyaz Köşk'ün eski toplantılarına katılan bir çok kişi de organizasyona dahil oldu. İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar.
Diyeceklerim bunlar iyi oyunlar
Öfkeli bir grup gazete binasını ateşe verdi.Bu olaylarda bir çok insan dumandan boğularak öldü.Konkav da dışarı çıktığı gibi o insanlar tarafından ele geçirildi.Konkav için 2 seçenek var.Ya öldürüldü yada videoda savaşçının önünde bir fare adam NPC vardı belki o olabilir.Bu olaylar Perihan Hanım ve Gizit Lideri'nin ölümünden sonra gerçekleştiği için Konkav gibi birisini Gizit'in başına geçirmezler diye düşünüyorum.romendiyojen yazdı: ↑28 Ara 2017 11:21 Selamun Aleykum Oncelikle ben kendi teorilerimi açıklamak istiyorum.
Bu resimdeki kişi Gizit Klanı Lideri Hakir.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Henüz eleştirmem erken biliyorum ama çoğu kişi beğenmedi belki video kötüdür yeni bölge şahanedir inşallah haksız çıkarım ama videoyu bekleyenler böle bir şey beklemiyorlardı Büyük Hol tanıtım videosunu izleyin ve bunla bir karşılaştırın anlarsınız bi onu izleyin bi bunu
Görüşler kötü yönde ama dediğim gibi daha erken eleştirmişde olabilirim ama gidişat şimdilik o yönde
Yeni bölge gelsin duruma göre bakıcaz.
Görüşler kötü yönde ama dediğim gibi daha erken eleştirmişde olabilirim ama gidişat şimdilik o yönde
Yeni bölge gelsin duruma göre bakıcaz.
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Daha hiçbir şey görmedik.Sadece birkaç zırh ve silah gösterildi.Neden gösterildiğini bilmiyorum gösterilmesi iyi oldu çünkü boş haritayı gösterecek halleri yoktu 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Bu konuya olum gösterecek başka birşeyleri mi vardı len yazması gerekiyordu birilerinin hala yazmamışlar 
- mutlulukmuodane
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İktisat 1.SınıfLeqendyyy yazdı: ↑28 Ara 2017 03:25Katılıyorum, ben de gördüm çünkü. Bu arada bende İü'de okuyorum. Bölüm nemutlulukmuodane yazdı: ↑28 Ara 2017 00:53 Karaköy'e geçiş %100 Balıkçı İdris'in oradan olacak arkadaşlar , çünkü gerçekte de Eminönü'nden Karaköy'e başka bir geçiş yok , İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim Karaköy'e inmişliğim vardır.
1- Ruh taşı koyabilirler.
2- Vapur tarzı bir şey koyabilirler.
( Bkz. Galata Köprüsü'nün ayrık olduğu zamanlar vardır.)
3- Ya da karşıya köprüyü uzatırlar.
![]()
Hitler'in konuşmasından bir parça:
"Atalarımızın zamanında da Almanya, atalarımıza bir armağan olarak verilmedi. Tam tersine kendini kendinden yarattı."
Tanıtım videosundaki konuşma:
"Unutmayın! Onlar sizi azad etmedi, siz özgürlüğünüzü kendiniz aldınız."
"Atalarımızın zamanında da Almanya, atalarımıza bir armağan olarak verilmedi. Tam tersine kendini kendinden yarattı."
Tanıtım videosundaki konuşma:
"Unutmayın! Onlar sizi azad etmedi, siz özgürlüğünüzü kendiniz aldınız."
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Bu videoyu tam bir tanıtım videosu olarak düşünme, 25 aralıkta gelen tepkiden dolayı yeni bölgenin ucundan azıcık gösterdiler yani bizim sabırsızlığımızı dindirme amaçlı bi videoydu. Bölge tam anlamıyla bitince kapsamlı tanıtım videosu üzerinden konuşmamız daha doğru olur.
En son Delpize tarafından 28 Ara 2017 12:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.