Kardeşim orada Bir Şifre Var Eminimin birinin ismini söylüyor ama bir türlü çözemedim
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
En son dedee66 tarafından 27 Ara 2017 21:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.Serinplay yazdı: ↑27 Ara 2017 21:30Açık bölge olacağı söylendi.IITHEMUROII yazdı: ↑27 Ara 2017 21:24 Yaratıkların toplu durmasından mıdır, GBM tarzı yaratıklar olduğundan mıdır veya ortamın Çemberlitaş ve Sığınaklar gibi bir ortamı andırmasından mıdır nedir bana sanki gelecek bölge grup bölgesiymiş gibi çağrışımı yaptı. Eminönü gibi biraz daha refah ve aydınlık bir bölge olmasını çok isterdim. Herkesin eline,emeğine uykusuz geçirdikleri gecelere sağlık.
since 2007
Henüz bitmemiş olduğu için öyle görünüyor ve yakın plan çekimler yapılmış.Ama oyun içinden bence Eminönü gibi hissettirecektir.IITHEMUROII yazdı: ↑27 Ara 2017 21:40 Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Detaylı bir video incelemesi yapacak mısın ?
Banada grup bölgesini andırdı kardeşim. Demekki Karaköy grup bölgesi olarak düşünülmüş, oyuncuların istekleri doğrultusunda açık bölgeye dönüştürülmüş. lakin henüz tam olarak grup bölgesi ambiyansından çıkarılmamış. Bu da henüz bölgenin bitmediğini gösteriyor.IITHEMUROII yazdı: ↑27 Ara 2017 21:40Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.Serinplay yazdı: ↑27 Ara 2017 21:30Açık bölge olacağı söylendi.IITHEMUROII yazdı: ↑27 Ara 2017 21:24 Yaratıkların toplu durmasından mıdır, GBM tarzı yaratıklar olduğundan mıdır veya ortamın Çemberlitaş ve Sığınaklar gibi bir ortamı andırmasından mıdır nedir bana sanki gelecek bölge grup bölgesiymiş gibi çağrışımı yaptı. Eminönü gibi biraz daha refah ve aydınlık bir bölge olmasını çok isterdim. Herkesin eline,emeğine uykusuz geçirdikleri gecelere sağlık.
Foruma yetişemiyorum şu an yapmayı düşünmüyordum.Ama şimdi biraz inceleme yapmaya başlıyorum.Daha doğrusu herkesin görebileceği şeyleri daha net anlaşılması için editleyeceğim.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Beklemedeyim,şimdiden emeğine sağlık.
videoda bende grup bölgesine benzettim ama kim bilir arkadaşlar belkide biz grup bölgesine alıştığımızdan bize öyle geliyordur.
Şuan mesela eminönü bölgesi yeni bir bölge gibi gelmiş olsaydı kuklacı azul falan olurdu trailerda bundada belki öyledir.sonuçta 10 level atlayacağız.boss kese kese level atlanmaz elbette büyük alanda çok sayıda npc ler olacaktır .
Şuan mesela eminönü bölgesi yeni bir bölge gibi gelmiş olsaydı kuklacı azul falan olurdu trailerda bundada belki öyledir.sonuçta 10 level atlayacağız.boss kese kese level atlanmaz elbette büyük alanda çok sayıda npc ler olacaktır .
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Katılıyorum,yaratık çeşitliliği muhakkak vardır,sadece bize gösterilmesi gereken ana fikrin temasını yansıttılar video da zaten tam bitmiş hali değil,netice de video da ki fare adamları kesip seviye 59'a ulaşmak zaten mantıksız.kubi07 yazdı: ↑27 Ara 2017 21:49 videoda bende grup bölgesine benzettim ama kim bilir arkadaşlar belkide biz grup bölgesine alıştığımızdan bize öyle geliyordur.

Şu işaretli emmioğlu bu fare ırkından farklı sinsi biri mi bana mı öyle geliyor ?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi