İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Mesaj gönderen dedee66 »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:38
dedee66 yazdı: 27 Ara 2017 21:34 Kardeşim senden Ufak Birşey rica edicem kafama çok takıldı bir türlü anlayamadım şu 1:24 ile 1:28 arasını bi tercüme etsene.
Maalesef müzik çok yüksek ve o seslere kasıtlı olarak anlaşılmaması için efekt verilmiş.
Kardeşim orada Bir Şifre Var Eminimin birinin ismini söylüyor ama bir türlü çözemedim :) orada ufak bi sesle oynama olmuş H ilemi öyle birşey başlıyor :)
En son dedee66 tarafından 27 Ara 2017 21:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
IITHEMUROII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IITHEMUROII »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:30
IITHEMUROII yazdı: 27 Ara 2017 21:24 Yaratıkların toplu durmasından mıdır, GBM tarzı yaratıklar olduğundan mıdır veya ortamın Çemberlitaş ve Sığınaklar gibi bir ortamı andırmasından mıdır nedir bana sanki gelecek bölge grup bölgesiymiş gibi çağrışımı yaptı. Eminönü gibi biraz daha refah ve aydınlık bir bölge olmasını çok isterdim. Herkesin eline,emeğine uykusuz geçirdikleri gecelere sağlık.
Açık bölge olacağı söylendi.
Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.
since 2007
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

IITHEMUROII yazdı: 27 Ara 2017 21:40 Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.
Henüz bitmemiş olduğu için öyle görünüyor ve yakın plan çekimler yapılmış.Ama oyun içinden bence Eminönü gibi hissettirecektir.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

dedee66 yazdı: 27 Ara 2017 21:34 Kardeşim senden Ufak Birşey rica edicem kafama çok takıldı bir türlü anlayamadım şu 1:24 ile 1:28 arasını bi tercüme etsene.
Maalesef müzik çok yüksek ve o seslere kasıtlı olarak anlaşılmaması için efekt verilmiş.
Detaylı bir video incelemesi yapacak mısın ?
Resim
Flashbang
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Flashbang »

IITHEMUROII yazdı: 27 Ara 2017 21:40
Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:30
IITHEMUROII yazdı: 27 Ara 2017 21:24 Yaratıkların toplu durmasından mıdır, GBM tarzı yaratıklar olduğundan mıdır veya ortamın Çemberlitaş ve Sığınaklar gibi bir ortamı andırmasından mıdır nedir bana sanki gelecek bölge grup bölgesiymiş gibi çağrışımı yaptı. Eminönü gibi biraz daha refah ve aydınlık bir bölge olmasını çok isterdim. Herkesin eline,emeğine uykusuz geçirdikleri gecelere sağlık.
Açık bölge olacağı söylendi.
Biliyorum biliyorum da yeni bölgenin ambiansı grup bölgesini andırdı bana.
Banada grup bölgesini andırdı kardeşim. Demekki Karaköy grup bölgesi olarak düşünülmüş, oyuncuların istekleri doğrultusunda açık bölgeye dönüştürülmüş. lakin henüz tam olarak grup bölgesi ambiyansından çıkarılmamış. Bu da henüz bölgenin bitmediğini gösteriyor. ':)
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Dawnguard yazdı: 27 Ara 2017 21:44
Foruma yetişemiyorum şu an yapmayı düşünmüyordum.Ama şimdi biraz inceleme yapmaya başlıyorum.Daha doğrusu herkesin görebileceği şeyleri daha net anlaşılması için editleyeceğim.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:47
Dawnguard yazdı: 27 Ara 2017 21:44
Foruma yetişemiyorum şu an yapmayı düşünmüyordum.Ama şimdi biraz inceleme yapmaya başlıyorum.Daha doğrusu herkesin görebileceği şeyleri daha net anlaşılması için editleyeceğim.
Beklemedeyim,şimdiden emeğine sağlık.
Resim
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

videoda bende grup bölgesine benzettim ama kim bilir arkadaşlar belkide biz grup bölgesine alıştığımızdan bize öyle geliyordur.
Şuan mesela eminönü bölgesi yeni bir bölge gibi gelmiş olsaydı kuklacı azul falan olurdu trailerda bundada belki öyledir.sonuçta 10 level atlayacağız.boss kese kese level atlanmaz elbette büyük alanda çok sayıda npc ler olacaktır .
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

kubi07 yazdı: 27 Ara 2017 21:49 videoda bende grup bölgesine benzettim ama kim bilir arkadaşlar belkide biz grup bölgesine alıştığımızdan bize öyle geliyordur.
Şuan mesela eminönü bölgesi yeni bir bölge gibi gelmiş olsaydı kuklacı azul falan olurdu trailerda bundada belki öyledir.sonuçta 10 level atlayacağız.boss kese kese level atlanmaz elbette büyük alanda çok sayıda npc ler olacaktır .
Katılıyorum,yaratık çeşitliliği muhakkak vardır,sadece bize gösterilmesi gereken ana fikrin temasını yansıttılar video da zaten tam bitmiş hali değil,netice de video da ki fare adamları kesip seviye 59'a ulaşmak zaten mantıksız.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

Şu işaretli emmioğlu bu fare ırkından farklı sinsi biri mi bana mı öyle geliyor ?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Eski Duyurular” sayfasına dön