İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Mesaj gönderen Serinplay »

IITHEMUROII yazdı: 27 Ara 2017 21:24 Yaratıkların toplu durmasından mıdır, GBM tarzı yaratıklar olduğundan mıdır veya ortamın Çemberlitaş ve Sığınaklar gibi bir ortamı andırmasından mıdır nedir bana sanki gelecek bölge grup bölgesiymiş gibi çağrışımı yaptı. Eminönü gibi biraz daha refah ve aydınlık bir bölge olmasını çok isterdim. Herkesin eline,emeğine uykusuz geçirdikleri gecelere sağlık.
Açık bölge olacağı söylendi.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

FiratCakiroglu yazdı: 27 Ara 2017 21:25 Bu sefer de tarih hakkında açıklama gelmedi diye linç edelim yöneticileri.
Linç etmek için değil, böyle birşey söylendiği için merak ediyorum.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Şu UNUTMAYIN FARELERİM dediği yer çok büyük bir kafiye yani acayip bir his veriyor insana :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

Öncelikle ne kadar geç olsa da,kiminin beklentisini karşılamasa da,şahsen benim yapamayacağım bu işleri yapabilen,bunlara profesyonel olarak vakit ve emek harcayan herkesin eline sağlık diyorum.

Diğer bir gerçeklere geleyim,maalesef benim ve benim gibiler için hiç iç açıcı değil. :thinking_face:
Lonca başkanım video yayınlanmış diye mesaj atmasa hiç haberim olmazdı.2 sene önce de,Nerul yeni bölge hakkında duyuru yaptığında da,İkv konusunda gelecek güncellemeyi karaköy olarak bekliyordum.
Ne zaman gelir ne olur ne olmaz,çılgınlar gibi eğlenir miyiz tarzı düşüncelere pek takılmadım çünkü takılcak bir hayatım yok.Herkes kadar maden,reçete,eşya tahminlerim oldu.
Oyuna başladığımda 19 yaşında :) ,kendince boş vakti olan,part time iş ve okul arasında günler geçiren üniversite öğrencisi bir bireydim.Aradan geçen 10 yılda nasıl oyunda değişiklikler olduysa malum yaş 30a yaklaşmışken kendi hayatımda da değişiklikler oldu.
Zaten 1,5 sene ara vermiştim pek bakmıyordum, son 2 aydır biraz giriyordum,canım isterse kenan junon gidiyorduk bazen sıkılıp çıkıyordum.
Genç yaş dönemimdeki gibi cazip gelmiyor oyun,gelmemesi normal değil zira oynadığım tüm oyunlarda sadece ikv için durum böyle.Şuanda eö ve kuklacı sunucularından çok eski tanıdığım, eskiden ne kuvvetlilerdi noldu bunlara denilen çoğu lonca oyuncusu ve ayrıca bir kaç görevli; Hayat gayesine tutulunca İkv de başıboş bırakılınca ya her şeyi satıp savdı ara verdi ya da tamamen bıraktı.
Güncelleme hele bi gelsin biraz girer bakarım.Oyuna eskisi gibi öğrenciyken yaptığım büyük yatırımları,şuan maddi sıkıntım hiç yokken asla yapmam.
Umarım tutkuyla devam edecek oyuncuları daha fazla hayal kırıklığına uğratmazlar.
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

Yeni karakterler ateş çemberi kullanıyor ve üzerlerinde zırh bulunuyor. Sizce Bu yaratıklara hangi skill işleyecektir. Bunu tartışalım bence :D
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 21:28 Duyduklarım.

Tezahürat ; "Hakir ! , Hakir !"
Kadın Sesi ; "Korkunçlar"
Kadın Sesi ; "Evladım"
Erkek Sesi ; "Çok Yakında"
Erkek Sesi ; "Karaköy Tekrar.........."
Çıkaramadığım Ses ; "Beni hatırladın mı ?"
Kadın Sesi ; "Uzaklaştınız iyice."
Kadın Sesi ; "Her şeyden çok uzaklaştınız."
Kardeşim senden Ufak Birşey rica edicem kafama çok takıldı bir türlü anlayamadım şu 1:24 ile 1:28 arasını bi tercüme etsene.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

yahu neden özgün skiller yok asit ve ates cemberi mi olacak full😧
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
AyYildizli
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AyYildizli »

Beklenen video sonunda geldi <3
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

dedee66 yazdı: 27 Ara 2017 21:34 Kardeşim senden Ufak Birşey rica edicem kafama çok takıldı bir türlü anlayamadım şu 1:24 ile 1:28 arasını bi tercüme etsene.
Maalesef müzik çok yüksek ve o seslere kasıtlı olarak anlaşılmaması için efekt verilmiş.
Flashbang
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Flashbang »

Öncelikle böyle güzel bir trailer paylaştığınız için teşekkürler. Gerek zırh ve kıyafet görünüşleri olsun, gerek bosslar ve yaratıklar olsun gerçekten güzel bir iş çıkarmışsınız. Buradan başta Nerul olmak üzere bütün oyun geliştirici ekibine teşekkür ederim. Lakin anlamadığım bir nokta var karakterimiz en son kissless ile ilgili bilgiler toplamıştı, lakin fare adamlarla ilgili bir trailer geldi. Hikayeyi nasıl bağladığınızı gerçekten merak ediyorum açıkça söylemek gerekirse. :thinking_face: :heart_eyes: Başarılarınızın devamını dilerim.

“Eski Duyurular” sayfasına dön