ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Zor ancak imkansız değil.Geri dönen ve dönecek birçok oyuncu var.Arkadaşım anlatıyor,geçen muhabbet ederken biriyle,mahalleye haber salıcam topluca başlıycaz tekrardan tarzı bir muhabbet geçmiş sanırsam.Buradaki eski ortamdan kastınız kalabalıksa o kolaydır elbet olur fakat bahsi geçen mevzu eski samimiyetse bu birazda eski olgun insanların geri dönebilmesine bağlı.Yaş ortalamasının düstüğü aşikâr."Geri dönenler" ile kast edilen aslında çogu yaşı olgun kişiler olacaktır fakat yeni sisteme grup bölgelerinde pes eden kitle bu kez ayak uydurabilirmi bilemiyorum ancak olursa eminim eski samimi ortamda kıvılcımlarıyla yavaş yavaş oluşur.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Joule »

Güncelleme İle Birlikte Çoğu Kişi Oyuna Geri Döner. Eski Kitleyi Yakalaması Konusunda Kesin Bişey Söylenemez Oyunu İlk Zamanlarda Oynayıp Şimdi Hiçbişey Hatırlamayanlar Var. İnşallah Yeni Gelecek Bölgede Sarı Çift Efsunlu İtmelerle İlgileniriz Olayı Bu Çözecek Gibime Geliyor. Tabi Bazı Tılsımlarında Düzeltilmesi Lazım Def 2 3 Gibi.Bekleyip Görelim.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Comolokko »

Geri dönenler illaki olacaktır ama eski kitleye ve oyuncu sayıısna yaklaşmak bile imkansız.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
sultanahmet660
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nizam-ı Zen

Mesaj gönderen sultanahmet660 »

Neden gittiler açıklıyorum
Herşey hidradan sonra başladı. Büyük hevesle üretilen şaheserler para verilerek iki kat güçlendi. Ayakkabılar ceketler morlaştı. Üretim durdu, çift item eşyalar reçeteler çöp oldu. Parayı veren düdüğü çaldı. Ama yinede piyasa dönüyordu çünkü mor eşyaların satımı olmasa da üretimi için maden başında gezilmek zorundaydı.
Sonra sığınak migrat geldi. Büyücüler şifacılar zırh giyebilmeye başladı, oyundaki en değerli item olan ve üretimi bulunmayan takılar motorinden, daha iyileri ise basitçe direnci 1000 yaparak kestiğin bosstan düşmeye başladı. Oyunun zevki kurt mağarasında sabahlarken muhabbet etmekti dostlarla. Ama grup bölgeleri şaheseri olmayanları dışlayıp zaten güçlü olanlarla daha güçlü olmak için girilen bir pazara dönüştü. Burjuvalar zenginleşirken emekçi halk abi lütfen beni de al gibisinden bir tavır içerisine sokulmaya çalışıldı. Ve son perde

Çemberlitaş geldi fakat aşırı zordu. Tılsımlar geldikten sonra zibilyonda bir meteorit madeninden çıkan kondrit oyuna eklendi. Piyasadaki miktarı mevut madenlerin karşılaması mümkün değildi. Millet de bastı parayı, güzel de oldu oyun üç beş kazanmaya başladı. Ama çemberlinin de bu sayede kolaylaşması ile herkes en iyi itemlere sahip olmaya başladı. Herkeste aynı silah, aynı ceket, aynı tılsımlar. Oyun tekdüzeleşti. Malı mülkü satıp emekliye ayrıldı sıkılanlar.

Peki çözümü var mıdır dersen vardır tabiki.
1- şaheser silah üzerindeki tüm itemlerden fazla hasar vermemeli ki giydiğin eşyalar anlam kazansın.
2- üretimcilik ve ticaret canlandrılmalı, bu da mümkün. Silah hariç düşmesin itemler herhangi bir yerden. Reçete düşürerek zengin olabilme ihtimali geri gelsin. Üretimler ticarete konulsun sürümden kazananlar geri gelsin.
3- para vermeye zorlamadan tatlı tatlı sömürmeli oyun bizi. Herkes lonca lisansı almak zorunda kaldığı için alıyor. Alırken de sövüyor. Oysa eskiden (39 lvl zamanında) plus alırken cebimizden çıkan para karşılığnı veriyordu.
4- silaha + basmak hasarı değil rejenerasyonları etkilesin bu sayede silahına + basmayanların herhangi bir grup bölgesi tarzı yerde dışlanmasının önüne geçilir. Para verenin üstünlüğü ezici bir üstünlük olmaktan çıkar.
5-6-7-8 de var ama bir yetkili okuyup 'adam aslında şuralarda haklı' demeyeceği için yazımı bitiriyorum. Selametle
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Forum için zor; oyun için tek bir güncelleme ile hallolur.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yeni bölge grup bölgelerinin önemini önemli ölçüde azaltacağı için gruplaşma ve eski ortam az çok geri gelecektir. Zamanla aynı havayı bulabilirsiniz diye düşünmekteyim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Peki bu dün videosu yayınlanan gelecek güncelleme ile umut var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Ben tılsım bugunun kalktığı o ufacık güncelleme sonrası bu oyunda umut var diyerek başladıysam, 5 yıl aradan sonra gelen seviye artışı temalı bir genişleme paketi emin olun bir çok eski oyuncunun ilgisini çekecek dur lan bir bakayım şuna olacak, şayet tatmin edici ve bağlayıcı bir bölge olduysa bakanlar, oğlum özlemişim lan oynayayım bari diyerek devam edecektir. Dünkü tanıtım videosundan sonra bile oyunu oynamayıp indirenler olduğuna adım gibi eminim. Eski kitle gelmez belki ama şuankinden iyi duruma çıkacağız muhakkak.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Lahza yazdı: 28 Ara 2017 11:06 Ben tılsım bugunun kalktığı o ufacık güncelleme sonrası bu oyunda umut var diyerek başladıysam, 5 yıl aradan sonra gelen seviye artışı temalı bir genişleme paketi emin olun bir çok eski oyuncunun ilgisini çekecek dur lan bir bakayım şuna olacak, şayet tatmin edici ve bağlayıcı bir bölge olduysa bakanlar, oğlum özlemişim lan oynayayım bari diyerek devam edecektir. Dünkü tanıtım videosundan sonra bile oyunu oynamayıp indirenler olduğuna adım gibi eminim. Eski kitle gelmez belki ama şuankinden iyi duruma çıkacağız muhakkak.
Abi dediklerine tamamen katılıyorum ama.Sahi izleyip yeni başlayan olmuş mudur ? Çok büyük bir kitle izlememiş çünkü videoyu.İzleyenlerde eski oyuncular ya da eskiden oynamış oyuncular diye düşündüm.Bahsettiğin kesim %1 bile olmayan kesimdir tahminimce.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Retaliation yazdı: 27 Ara 2017 16:46 Forum için zor; oyun için tek bir güncelleme ile hallolur.
Ek olarak dün Eminönü sunucusunda giriş problemi yaşanmış. Forum da hareketliydi. İşler pozitif yönde. :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön