ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK

Mesaj gönderen MainPower »

Arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz üzere bunun cevabını çok merak ediyorum."Eski kitleyi yakalamak mümkün mü ? " Ben 2010-2012 arası oynadıktan sonra bırakmıştım ve 2-3 hafta önce geri döndüm.Aradaki süreç nasıl geçti fikrim dahi yok.Ama oynadığım zaman user sayısının fazla olduğunu da iyi hatırlıyorum.Eskiye göre ciddi anlamda user kaybı var.Evet eskiye dönemeyiz geçmiş geçmişte kaldı ama en azından ileriye dönük bir nebze de olsa neler yapılabilir ? Sizlerden bu başlık altında oyunun neden eski kitlesini kaybettiğini ve bu sorunlara sizin aklınızda düşündüğünüz çözümleri ,neler yapılarak eski kitleye ya da o kitleye yakın sayıda oyuncu artışı yaşatabilir.Fikirlerinizi birbirimizi kırmayacak ve saygı sınırını aşmayacak şekilde belirtmenizi rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK

Mesaj gönderen Sora »

Aslında güncellemeyle birlikte birçok kişinin döneceğini düşünüyorum ama yine de eski kitle gibi olur mu bilemem. :(
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.
Resim
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Sora yazdı: 27 Ara 2017 10:39 Aslında güncellemeyle birlikte birçok kişinin döneceğini düşünüyorum ama yine de eski kitle gibi olur mu bilemem. :(
Ben de öyle ümit ediyorum.İnşallah dedikleriniz olacaktır.
Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 10:44 Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.
Hocam orası öyle tabi ama.Sonuçta karamsarlıkla yaklaşmamalıyız.Eskiyi geri getirmek zaten zor bir durum.Mümkün değil demiyorum benim görüşümde yine bir umut var.Peki sizin bir görüşünüz yok mu tekrar o kitleyi geri getirmek için ?
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Güncelleme geleceğine dair duyuru yapıldığında bile geri dönenler oldu.
Hele ki gelecek olan güncelleme grup bölgelerinin oyuna verdiği zararı ortadan kaldıracak bir güncelleme olursa eski kitle yakalanır diye düşünüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

MainPower yazdı: 27 Ara 2017 10:54
Sora yazdı: 27 Ara 2017 10:39 Aslında güncellemeyle birlikte birçok kişinin döneceğini düşünüyorum ama yine de eski kitle gibi olur mu bilemem. :(
Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 10:44 Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.
Hocam orası öyle tabi ama.Sonuçta karamsarlıkla yaklaşmamalıyız.Eskiyi geri getirmek zaten zor bir durum.Mümkün değil demiyorum benim görüşümde yine bir umut var.Peki sizin bir görüşünüz yok mu tekrar o kitleyi geri getirmek için ?
Eski kitleden kastın o huzur verici dost ortamini baz alarak cevap vereyim.Artik takas edilemeyen itemler var.Ornegin 2009 da Yucelen * ceketi 5 kisi kullaniyorduk degeri 100 m civariydi bu bile aramizdaki guveni sıkilastiriyordu.Simdi biriyle dost oluyorsun kafanda hep su var ' Neden yardim edeyim baskasinada benden guclu olsun ' ondan dolayi eski huzurlu dosthane Oyunu ego icin degil eglence icin oynayan ortami geri getirmek cok zor.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

O kitleyi hiç bir zaman tekrardan kazanamayız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 12:04
MainPower yazdı: 27 Ara 2017 10:54
Eski kitleden kastın o huzur verici dost ortamini baz alarak cevap vereyim.Artik takas edilemeyen itemler var.Ornegin 2009 da Yucelen * ceketi 5 kisi kullaniyorduk degeri 100 m civariydi bu bile aramizdaki guveni sıkilastiriyordu.Simdi biriyle dost oluyorsun kafanda hep su var ' Neden yardim edeyim baskasinada benden guclu olsun ' ondan dolayi eski huzurlu dosthane Oyunu ego icin degil eglence icin oynayan ortami geri getirmek cok zor.
keşke o zamanlar gelse be hocam ben bi yücelen halit kolye yüzüge her tekine 55 m vermiştim bir gb getirdiler çöp oldu oyunda para yapmakta zordu birşeyler üretmekte yücelen halit set için ne emekler harcamıştım sonrasını sen biliyorsun
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

eski kitle geri dönmez idda ediyorum ben eskilerdenim ve düşüncem yani adamların düşüncesi şudur
Oyunu çok insan bıraktı geri dönüş için yeni bir macera çıkaralım herkes merak etsin dönsün.
Tamam eyvallah gelsin yenilik ona bişey demiyoruz ama bu oyun akçelerin pahalılığı 5500 akçenin bir çara bile yetmemesi 18 kondrtirin 5500 tane olması ve yer altından sonra gelen yeniliklerin gurub bölgelerinde şu şu öz sahip adamlar gelsin denmeleri ve yıl 2018 halan daha tek basına olan adamların yardımsız görev yapamamaları oyundaki görev sistemini bilmemeleri.
Size olacakları söylüyorum kardeşim yeni bir akım çıkarmak kolay iş sonrasını düşünüceksin yenilikde çok oyuncu geri döner diyorlar ama en fazla insaların oyunda duracagı zaman 1 yıl sonra gene bırakırlar emin ol
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

eski kitleyi yakalamak cok zor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön