ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK
ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK
Arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz üzere bunun cevabını çok merak ediyorum."Eski kitleyi yakalamak mümkün mü ? " Ben 2010-2012 arası oynadıktan sonra bırakmıştım ve 2-3 hafta önce geri döndüm.Aradaki süreç nasıl geçti fikrim dahi yok.Ama oynadığım zaman user sayısının fazla olduğunu da iyi hatırlıyorum.Eskiye göre ciddi anlamda user kaybı var.Evet eskiye dönemeyiz geçmiş geçmişte kaldı ama en azından ileriye dönük bir nebze de olsa neler yapılabilir ? Sizlerden bu başlık altında oyunun neden eski kitlesini kaybettiğini ve bu sorunlara sizin aklınızda düşündüğünüz çözümleri ,neler yapılarak eski kitleye ya da o kitleye yakın sayıda oyuncu artışı yaşatabilir.Fikirlerinizi birbirimizi kırmayacak ve saygı sınırını aşmayacak şekilde belirtmenizi rica ediyorum.
Re: ESKİ KİTLEYİ YAKALAMAK
Aslında güncellemeyle birlikte birçok kişinin döneceğini düşünüyorum ama yine de eski kitle gibi olur mu bilemem. 
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.

Ben de öyle ümit ediyorum.İnşallah dedikleriniz olacaktır.
Hocam orası öyle tabi ama.Sonuçta karamsarlıkla yaklaşmamalıyız.Eskiyi geri getirmek zaten zor bir durum.Mümkün değil demiyorum benim görüşümde yine bir umut var.Peki sizin bir görüşünüz yok mu tekrar o kitleyi geri getirmek için ?Parlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 10:44 Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Güncelleme geleceğine dair duyuru yapıldığında bile geri dönenler oldu.
Hele ki gelecek olan güncelleme grup bölgelerinin oyuna verdiği zararı ortadan kaldıracak bir güncelleme olursa eski kitle yakalanır diye düşünüyorum.
Hele ki gelecek olan güncelleme grup bölgelerinin oyuna verdiği zararı ortadan kaldıracak bir güncelleme olursa eski kitle yakalanır diye düşünüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Eski kitleden kastın o huzur verici dost ortamini baz alarak cevap vereyim.Artik takas edilemeyen itemler var.Ornegin 2009 da Yucelen * ceketi 5 kisi kullaniyorduk degeri 100 m civariydi bu bile aramizdaki guveni sıkilastiriyordu.Simdi biriyle dost oluyorsun kafanda hep su var ' Neden yardim edeyim baskasinada benden guclu olsun ' ondan dolayi eski huzurlu dosthane Oyunu ego icin degil eglence icin oynayan ortami geri getirmek cok zor.MainPower yazdı: ↑27 Ara 2017 10:54Ben de öyle ümit ediyorum.İnşallah dedikleriniz olacaktır.
Hocam orası öyle tabi ama.Sonuçta karamsarlıkla yaklaşmamalıyız.Eskiyi geri getirmek zaten zor bir durum.Mümkün değil demiyorum benim görüşümde yine bir umut var.Peki sizin bir görüşünüz yok mu tekrar o kitleyi geri getirmek için ?Parlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 10:44 Eski kitle sular altina gomuldu insanlar degisti.Grup bolgelerinden sonra item ayrimi yapilmaya baslandigi gun bitti hersey.

keşke o zamanlar gelse be hocam ben bi yücelen halit kolye yüzüge her tekine 55 m vermiştim bir gb getirdiler çöp oldu oyunda para yapmakta zordu birşeyler üretmekte yücelen halit set için ne emekler harcamıştım sonrasını sen biliyorsunParlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 12:04Eski kitleden kastın o huzur verici dost ortamini baz alarak cevap vereyim.Artik takas edilemeyen itemler var.Ornegin 2009 da Yucelen * ceketi 5 kisi kullaniyorduk degeri 100 m civariydi bu bile aramizdaki guveni sıkilastiriyordu.Simdi biriyle dost oluyorsun kafanda hep su var ' Neden yardim edeyim baskasinada benden guclu olsun ' ondan dolayi eski huzurlu dosthane Oyunu ego icin degil eglence icin oynayan ortami geri getirmek cok zor.MainPower yazdı: ↑27 Ara 2017 10:54Ben de öyle ümit ediyorum.İnşallah dedikleriniz olacaktır.
eski kitle geri dönmez idda ediyorum ben eskilerdenim ve düşüncem yani adamların düşüncesi şudur
Oyunu çok insan bıraktı geri dönüş için yeni bir macera çıkaralım herkes merak etsin dönsün.
Tamam eyvallah gelsin yenilik ona bişey demiyoruz ama bu oyun akçelerin pahalılığı 5500 akçenin bir çara bile yetmemesi 18 kondrtirin 5500 tane olması ve yer altından sonra gelen yeniliklerin gurub bölgelerinde şu şu öz sahip adamlar gelsin denmeleri ve yıl 2018 halan daha tek basına olan adamların yardımsız görev yapamamaları oyundaki görev sistemini bilmemeleri.
Size olacakları söylüyorum kardeşim yeni bir akım çıkarmak kolay iş sonrasını düşünüceksin yenilikde çok oyuncu geri döner diyorlar ama en fazla insaların oyunda duracagı zaman 1 yıl sonra gene bırakırlar emin ol
Oyunu çok insan bıraktı geri dönüş için yeni bir macera çıkaralım herkes merak etsin dönsün.
Tamam eyvallah gelsin yenilik ona bişey demiyoruz ama bu oyun akçelerin pahalılığı 5500 akçenin bir çara bile yetmemesi 18 kondrtirin 5500 tane olması ve yer altından sonra gelen yeniliklerin gurub bölgelerinde şu şu öz sahip adamlar gelsin denmeleri ve yıl 2018 halan daha tek basına olan adamların yardımsız görev yapamamaları oyundaki görev sistemini bilmemeleri.
Size olacakları söylüyorum kardeşim yeni bir akım çıkarmak kolay iş sonrasını düşünüceksin yenilikde çok oyuncu geri döner diyorlar ama en fazla insaların oyunda duracagı zaman 1 yıl sonra gene bırakırlar emin ol
eski kitleyi yakalamak cok zor