BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI
BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI
Adam actimiz konulari ne bir uyari ne bi haber vermeden siliyor usutune ustluk 1 gunlukde ban atiyor bu kadar havalanmayin
HAKİMİYET YANLIZ ALLAHINDIR
Re: BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI
kardeşim yazdıklarımız sizin niye zorunuza gidiyor bu kadar insanın beklletiniz görende uzay da yeni dünya bulmuşsunuzda bunun insanlara açıklamaktan koruyorsunuz daha üsütüne ne bir bilgilendirme ne bir uyarı açtım konuları siliyorsunuz ve beni bir gün engeliyorsunuz sizi kınıyorum
Re: BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI
şimdi bu nuda siler yada klit koyar
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Git bi Türkçe dersi al okudukça sinirimi bozdun adam silmekte haklı.
+1
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Merhaba,
Açtığınız başlıkların silinmesi hakkında tarafınıza özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapmıştım. Fakat uyardığımız halde ısrarla, yılmadan aynı tür başlıkları açmaya ve forum kurallarını ihlal etmeye devam ettiniz. Tarafınıza yaptığımız uyarıları görmezden gelerek aynı tür başlıkları açmanız sonucunda ise bizlere, daha ağır moderasyon uygulamaktan başka bir seçenek bırakmadınız. Özel mesaj yolu ile de belirttiğim gibi, son birkaç gündür açtığınız başlıklar Forum kuralları 3. Madde gereğince kaldırılmıştır.
Bilginize.
Açtığınız başlıkların silinmesi hakkında tarafınıza özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapmıştım. Fakat uyardığımız halde ısrarla, yılmadan aynı tür başlıkları açmaya ve forum kurallarını ihlal etmeye devam ettiniz. Tarafınıza yaptığımız uyarıları görmezden gelerek aynı tür başlıkları açmanız sonucunda ise bizlere, daha ağır moderasyon uygulamaktan başka bir seçenek bırakmadınız. Özel mesaj yolu ile de belirttiğim gibi, son birkaç gündür açtığınız başlıklar Forum kuralları 3. Madde gereğince kaldırılmıştır.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!