BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
crtxx27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI

Mesaj gönderen crtxx27 »

Adam actimiz konulari ne bir uyari ne bi haber vermeden siliyor usutune ustluk 1 gunlukde ban atiyor bu kadar havalanmayin
HAKİMİYET YANLIZ ALLAHINDIR
Kullanıcı avatarı
crtxx27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI

Mesaj gönderen crtxx27 »

kardeşim yazdıklarımız sizin niye zorunuza gidiyor bu kadar insanın beklletiniz görende uzay da yeni dünya bulmuşsunuzda bunun insanlara açıklamaktan koruyorsunuz daha üsütüne ne bir bilgilendirme ne bir uyarı açtım konuları siliyorsunuz ve beni bir gün engeliyorsunuz sizi kınıyorum
Kullanıcı avatarı
crtxx27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: BU TİBER SETİM KARDESIM SEN CAHİLMISIN ACTIMIZ KONULARI NEDEN SİLİYORSUN ELEŞTIR YAPMAK HERKEZIN HAKI

Mesaj gönderen crtxx27 »

şimdi bu nuda siler yada klit koyar
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Git bi Türkçe dersi al okudukça sinirimi bozdun adam silmekte haklı.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

KRoNicK yazdı: 27 Ara 2017 09:37 Git bi Türkçe dersi al okudukça sinirimi bozdun adam silmekte haklı.
+1
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Delpize
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Delpize »

Merhaba,

Açtığınız başlıkların silinmesi hakkında tarafınıza özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapmıştım. Fakat uyardığımız halde ısrarla, yılmadan aynı tür başlıkları açmaya ve forum kurallarını ihlal etmeye devam ettiniz. Tarafınıza yaptığımız uyarıları görmezden gelerek aynı tür başlıkları açmanız sonucunda ise bizlere, daha ağır moderasyon uygulamaktan başka bir seçenek bırakmadınız. Özel mesaj yolu ile de belirttiğim gibi, son birkaç gündür açtığınız başlıklar Forum kuralları 3. Madde gereğince kaldırılmıştır.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön